Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Snowmass

0 bejegyzést írt és 7149 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen ledöbbentem, mert 1 nagy csokor vörös rózsával , és 1 cipő formájú üveg borral köszöntött fel. Keresed, de nem találod az igazit? Szakíts magadnak új szerelmet!Kedves Szakítósok!!! 21 éves , szegedi lány vagyok, és már nagyon régóta olvasom a blogotokat, és…..
Snowmass 2011.04.28 12:40:21
Ez az ember, aki szakítás előtt egy héttel még hiszti- és féltékenységi jelenetet rendezett, mert hiányoztam neki, ez az ember ilyen hideg e-mailt ír nekem egy hónap után.Sziasztok!Nem kezdem blogos közhelyekkel a történetet, csak mondom, hogy elég hosszú lesz a sztori. Kicsit…..
Snowmass 2011.01.04 12:57:37
Michael Knight Cinizmus a köbön 2010.12.12 09:43:00
Orbán Viktor - már persze ha van mersze - ne a nyugdíjasoknak írjon levelet a magán-nyugdíjpénztári megtakarítások államosítása kapcsán. Ha van elég vér a pucájában, írjon inkább levelet az aktívan dolgozó és járulékfizető magán-nyugdíjpénztári tagoknak, és az ő…..
Snowmass 2010.12.12 13:04:10
@Knorr: Tao? 10%? Szerinted nem növeli a versenyképességet? Amúgy az egykulcsos Szja is ugyanilyen. Csomó felsővezető azért ment külföldre, illetve azért nem jött ide külföldről, mert botrányosan sok volt az adó. Meghallották, hogy mi van itt, és menekültek. Szerinted így hogy lehet jó szakembereket idehozni. Ez szintén a versenyképesség miatt fontos.

(Amúgy a 10% Tao nekem is emelés.)
Snowmass 2010.12.12 13:06:28
@AnnaKarenina: Adócsökkentés kell a versenyképességhez, mégpedig nagyon. Enélkül még messzebb kerülünk a szomszédos versenytársainktól. Épp az volt a baj, hogy erre ilyen sokat kellett várni.
Amiért nem rendelkezhetünk teljesen szabadon magánnyugdíjvagyonunk felett, ez a pénz már nem is a magántulajdonunk? (Fotó: Huszti István/Index) Az InfoRádióban Rogán Antal – a kormánypárti politikusok közül gyakorlatilag elsőként – kísérletet tett rá, hogy ne…..
Álljon itt ez a történet minden nyugodt éjszakát megkeserítő horkoló férfinak. Sziasztok! A kép innen Sziasztok! A nevemet ne írjátok le, de szolgálnék egy sztorival. Szerintem nem vagyok egyedül ezzel a történettel, röviden annyi, hogy a horkolás miatt szakítottam a pasimmal.…..
Snowmass 2010.10.27 15:43:45
 Őszintén szólva baloldali létemre én nem tartozom a Gyurcsány „fanok” széles táborába, de most nagyon egyetértek a Ferenc blogjában található gondolatokkal. Az ex-kormányfő nem szarakszik, lopásnak nevezi, hogy "a kormány le akarja nyúlni a…..
Snowmass 2010.10.14 18:44:35
@balage_81:

1. Nem tőled veszik, hanem az mnyp-tól. Merthogy alapból sem a tiéd, hanem járulék formájában odaadod nekik, amint azt a jogszabály kötelező jelleggel előírja.

2. Nem fogják visszapumpálni a rendszerbe, hanem a rendszert fogják átalakítani. Az mnyp-k sajnos nagyon rosszul működnek a hozam még annál is alacsonyabb, mintha simán állampapírba rakták volna a pénzt (évi 5% alatti a hozam). Vagyis rossz gazdák. Ehelyett visszaáll az állami nyugdíjrendszer, de nem az, ami az mnyp előtt volt, hanem egy újabb.

3. Mindez azért, mert a lukat valahogy be kell tömni, márpedig adót emelni most nem lehet, és a leépítésekbe is csak jövőre lehet belevágni, melyeknek ráadásul jó magas lesz az egyszeri költsége, ráadásul a gazdasági növekedés is odébb van még. A lukat márpedig nemcsak a fogorvosnál kell betömni.
Snowmass 2010.10.14 19:11:33
@balage_81: Tévedés, az nem a te pénzed. Hanem járulék. Ha a te pénzed lenne, akkor dönthetnél úgyis, hogy nem adod oda. De ezt ugye oda kell adnod, és jelenleg a jogszabályok alapján az mnyp kezeli. Ráadásul tény, hogy rosszul, mert évi 5% alatti hozam eléggé nevetséges ahhoz képest, hogy elvileg az a dolguk, hogy növeljék a befizetett összeget. Az igaz, hogy egyéni számlád van náluk, amely majd hozzájárul a te nyugdíjadhoz, de ettől még nem a te pénzed. Ettől függetlenül az állami nyugdíjrendszeren belül is megvalósítható, hogy elkülönüljön a biztosított befizetésének egy része. Majd meglátjuk, hogy milyen lesz az új rendszer. Mert nagyon úgy néz ki, hogy lesz egy új rendszer.
Snowmass 2010.10.14 19:13:45
@papamaci1: Köszi, vagyis még rosszabb a helyzet. Akkor most miért is kellene fenntartani, netán megvédeni azt, ami nem is működik?
„Mert én leszek akkor a 'pedofil' és ő a lány, aki tuti csak az 'idősebb pénzes pasira hajt' (ami nem igaz)” - Egy véletlen téli baleset során ismeri meg a srác a lányt: a korkülönbség a legkisebb baj, hiszen őket zavarja a legkevésbé. Ami nyugtalanítja a srácot, az a…..
A csúnyán végződő, méltatlan kapcsolatok hete következett el, ennek nem örülünk annyira.  A kép innen     Ez egy elég érdekes sztori. Amikor utólag derülnek ki a dolgok. Amikor nem meri a szemedbe mondani, mert egy PÖCS. Fiatalok voltunk-vagyunk. 'Friss'…..
Snowmass 2010.10.12 11:28:44
„Egy idő után érzem, hogy a pasija keze le-föl jár a fenekemen, meg ahol csak ér. Gondoltam, biztos annyira részeg, hogy eltévesztette a házszámot.” - Érdekes történt következik, még figyelemreméltóbb konklúzióval. Ha egy csajt és egy pasit nem csak a szerelem tart…..
Ebben a történetben nagyon sok a felkiáltójel. Feltételezések szerint a felkiáltójel eredete a latin IO  indulatszóra vezethető vissza, amelyet kezdetben a felkiáltómondatok végén egymás alá írtak, s ennek a leegyszerűsödött formájából nyerte el a mai…..
Snowmass 2010.10.07 15:44:17
@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Ez nézőpont kérdése. Az említett alkotókhoz képest a posztíró meglehetősen hitelesnek tűnik.:D
„Fiúk, miért hiszitek azt, hogy a lányoknak annál jobban bejöttök, minél részegebbek vagytok? Ez tévhit…” - A stoppolás nem magányos lányok műfaja, pláne ha alkalmi sofőrünk utána üldözni kezd. Pedig a lány először szándékosan félrevezető helyet ad meg…..
„Ugyanúgy szeretem a páromat, mint amikor megismertem, de az utóbbi időben felbukkant egy csaj, aki túl sokat nyüzsög körülötte” - Következő posztunk az egészséges féltékenységről szól. A lány pasija egyre többet mozog egy másik lánnyal, és váltig állítja, hogy…..
Snowmass 2010.09.29 16:51:27
Nekem ez a Critical Massem: szeretném elérni, hogy a fiúk ne vigyenek virágot a randevúra. Ki tart velem?    Virágot a virágnak? 15 évesen éppen a legpartyzósabb korszakomat éltem és persze, mint a legtöbb kamaszlány, már vágytam a a másik nem figyelmére.…..
Tapasztalatom szerint csak a savanyú jóskák nem értik a viccet msn-en, skype-on, g-talkon, szóval még szerencse, hogy ez időben kiderült.A kép innensziasztok!Egy hosszú kapcsolat után elkezdtem interneten társkereső programokat nyűni. Ott találtam Rá. Msneztünk, nagy összhang volt…..
Snowmass 2010.09.24 11:36:24
@Zuzu Petals: Mondanom sem kell, hogy úriember nem foglalkozik MSN-nel. Ez magától értetődő.
Következő sztorink végül is sikertörténet, bár nem úgy, ahogy Levélírónk szerette volna. Telefonon keresztül megismer egy ügyfélszolgálaton dolgozó lányt. Elég nagy a távolság köztük, de a személyes találkozó elkerülhetetlen. A rengeteg levelezést és fotóváltást…..
A végén igencsak megijedtem, amikor a lányról kiderül, hogy magyar-kommunikáció szakos, de azért továbbra is reménykedem, hogy nem rólam szól a sztori.A kép innen Happy endes szakítós sztori következik. Tavaly decemberben kezdődött, pár nappal azután, hogy megjelent itt a…..
Snowmass 2010.09.22 11:56:17
@tuli _: Mondanám is, hogy mégsem te vagy a lány, de az a helyzet, hogy az általad felsorolt érvek sajnos eltörpülnek az én egyetlen érvem mellett, ami úgy hangzik, hogy: mindig jók a megérzéseim.:D
Snowmass 2010.09.22 11:57:08
@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: überhipertrendi, de ez már csak hab a tortán:)
„Nem érdekel: nekem Ő KELL! Már 23 éves a csaj, nem sok idő kell és elkezd kétségbeesetten párt keresni magának” - Ha annyi százast kapnék, ahányszor az „eleinte minden rendben ment” mondat különböző verzióit olvastam, most bevásárolhatnék az összegyűlt…..
Snowmass 2010.09.20 15:06:49
@Frigyesur: Mármint úgy érted, hogy a sötét oldalon áll, kissé nehezen veszi a levegőt és néha robogózik? Igen, magam is megfigyeltem, hogy akad itt egy-két ilyen figura.:D
Snowmass 2010.09.20 15:08:17
@Piszok Alfréd: de csakis limuzinnal!:)
Majd egy évvel ezelőtt budapesti fiatalok bemutatták, hogyan lehet átkelni egy forgalmas kereszteződésen lépcsőzés nélkül. A Blahán, papírlámpákkal rendezett akció olyan mély nyomot hagyott a forgalomszervezőkben, hogy már át is alakították a Kálvin teret gyalogosbaráttá. A…..
Van egy fogadásom, hogy a sztori ANGLIÁBAN, a szakítások mekkájában játszódik. Ne menjetek Angliába, kamionnal 34 óra!A kép innenHűségesnek jöttem. 4 hónapra idegen országba. Romantikus hittel, hogy senki nem lehet rám hatással. Hogy MI túléljük.De ő a második nap odalép…..
Snowmass 2010.09.17 14:30:12
@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): :) Persze, hogy értettem. Sőt meg is ismételtem. És csak azért kérdeztem rá, mert a válszodból ítélve te viszont nem értetted.:D
Snowmass 2010.09.17 14:31:52
@Elemózsia: Nem biztos, hogy ő ezt így élné meg.
Snowmass 2010.09.17 14:40:18
@Dr. Jula Watson: igen, mert nem szeretek unatkozni:)
Emlékeztek még a szarós lányra? Olvassátok el azt is újra!A kép innenHello mindenkiKet napja tevedtem ide, olvasok ezerrel es most beugrott az egyik legfrappansabb lekoptatasom...Evekkel ezelott tortent, ha baratnom nem emlegeti fel a minap tan el is felejtem, pedig hangosan rohogok ha…..
De régóta vártam már egy jó kutyás szakításra! (Milyen babakocsis sztori?)A kép innenSziasztok!Én küldtem be a babakocsis sztorit, most pedig a bátyám egyik szakítását osztanám meg veletek, természetesen az ő hozzájárulásával. A történet idején bátyám 22 éves volt, a…..
„Nincs értelme egy középszerűnek gondolt csajra rástartolnod, mert egyrészt nem inspirál eléggé, másrészt meg árt az önbizalmad kisugárzásának, ha nem Audrey Tautou a célpont” – következő posztunk tuti önbizalom-tréninget kínál azoknak, akik egy kis tuningra…..
Hogyan lesz kerek egy történet? Úgy, hogy van vége is. Ha egyszer már beküldted a történeted, szerintem minden olvasót érdekelne, mi a helyzet most. Sikerült megoldani a helyzetet? Rendbejöttek a dolgok? Visszajött az illető? Elment? Megbocsátottál neki? Megbocsátott neked? Ha van…..
Snowmass 2010.09.09 12:04:27
@kóristalány: Derítsd ki te, hogy mit szóljunk hozzá. Csak annyi kell, hogy regisztrálj és rátalálj.