Regisztráció Blogot indítok
Adatok
soldat

0 bejegyzést írt és 144 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfő délután, szakadó esőben tekert el a 100 ezredik bringás a Kiskörúton elhelyezett kerékpáros számláló alatt. A számláló júniusi kihelyezése fontos lépés volt a biciklis civil mozgalom számára, hiszen innentől nem lehet a kerékpáros infrastruktúráért,…..
Kormányok jöhetnek-mehetnek, a pártpolitika váratlan fordulatokat vehet, egy dolog azonban biztos: Kocsis István a rendszerváltás óta folyamatosan vezető pozíciót tölt be Magyarország kulcsfontosságú vállalatainál. Persze nem sikerességük, hanem megkerülhetetlenségük,…..
Jó kis felelősséggel kapcsolatos helyzetet küldött be Balázs, ami persze számára kevéssé jó, mert neki át is kellett élnie. Szerintetek a lenti esetben ki a baleset okozója? Az alábbi eset szeptember 21-én délután történt meg velem Budaörsön. Egy Renault Espace 3-at vezettem,…..
A jórészt katonák, tűzoltók és titkosszolgák képzését folytató Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem hallgatóit sarcolta meg a Penny Market. A probléma gyökere onnan ered, hogy Budapest X. kerületében a Hős utca, Zách utca és Hungária körút által határolt , 10 hektáros…..
soldat 2010.11.13 19:38:05
Ta­lán ke­ve­sen tud­ják közületek, hogy milyen veszélyes is valójában a Mount Everest. Úgy tartják, ha 1000 méterrel alacsonyabb lenne, bármilyen zöldfülű meg tudná mászni, mert technikailag nem tartozik a kifejezetten nehéz csúcsok közé, ami azonban mégis…..
A Salzburgba induló szupervonat ütközőiről Budaörsnél szedték le a két fiatalt. A második világháború idején és utána dívott a vonatozásnak, villamosozásnak az a tujázásnak nevezett módja, amikor az utas a jármű ütközőjén ül, esetleg áll. Akkor még a szerelvények…..
soldat 2010.11.08 10:07:14
Ismeretlen szerzőtől... a "badge"-et pedig köszönöm :))   A modoros online tanácsadó  A modoros online tanácsadó a webipari kasztrendszer egyik legjobban beazonosítható és legkarakteresebb eleme. A modoros online tanácadó a Facebook legnagyobb hazai…..
„Csaknem hárommillió ember annak tudatában adta szavazatát az országgyűlési választásokon a Fideszre, hogy a párt, kormányra kerülése esetén vissza fogja szerezni az MSZP kormányzása idején állami és önkormányzati cégeknél pofátlan módon kifizetett több tíz millió…..
Álljon itt ez a történet minden nyugodt éjszakát megkeserítő horkoló férfinak. Sziasztok! A kép innen Sziasztok! A nevemet ne írjátok le, de szolgálnék egy sztorival. Szerintem nem vagyok egyedül ezzel a történettel, röviden annyi, hogy a horkolás miatt szakítottam a pasimmal.…..
Szombaton nyitja meg Ralph Becker, Salt Lake City polgármestere a város első kerékpáros átszálló központját az egyik forgalmas közlekedési csomópontjában. A közismerten bringás szimpatizáns polgármesterhez csatlakoznak az ünnepségen az Amerikai Biciklisek Ligájának képviselői…..
soldat 2010.10.19 19:19:04
@exseven: Nyilván Photoshop.
Az egész nem igaz, csak a blogger kitalálta.
Nem is kerékpárosbarát a polgármester, aki nem adott át semmilyen tranzitot, (különösen karékpárosat nem), SLC nem is Utah államban van, nincs is olyan, hogy Utah állam.

Már az is kérdéses, hogy ez az egész USA létezik-e?
Most, hogy egyre többet tudunk meg a második Orbán-kormány terveiről, egyre hangosabb lett azoknak a szava, akik csalódottságuknak, kiábrándultságuknak, időnként pedig egyenesen félelmüknek adnak hangot. Ezeket a véleményeket figyelve akár arra is gondolhatnánk, hogy a Fidesz…..
Egy szerencsétlen 7. kerületi szülő írt levelet, részben az önkormányzatnak, de valójában Angelina Jolie-nak. A Rózsák terén forgatott a stáb tegnap (a színésznőt le is fotóztuk), ezért a biztonságiak megkerültették a háztömböt az óvodába tartó levélíróval és…..
A Titán ködös légköre tele van az élet építőelemeivel. Új szimulációk segítségével az is bebizonyosodott, hogy akár komplex aminosavak és nukleotidok is létrejöhetnek benne, s ez a felfedezés talán hozzásegíthet minket a földi élet kialakulásának megértéséhez. Az…..
soldat 2010.10.13 21:40:30
A világháború-rajongás orvostudományának belgyógyásza, ezen a stáción mindenki átesik, és idővel vagy bír továbblépni, vagy megmarad itt egy életen át. Bizonyára felesleges külön kiemelni, de mind közük ők a legkevesebb fantáziával megáldott katonabarátok. A…..
soldat 2010.10.12 10:10:18
Gyurcsány egyetért Orbánnal – írja a Mandiner a volt kormányfő blogjából idézve, a hozzászólók némelyike pedig nehezen tudja eldönteni, hogy akkor most hol is a fehér és hol is a fekete. Pedig a kormányfő a mai parlamenti beszédében sokat tett azért, hogy előcsalogassa az…..
soldat 2010.10.12 09:50:37
A Mal Zrt. államosítása csak az első lesz a sorban. A történet a '90-es évek homályos privatizációival létrejött hazai nagytulajdonosi körének a megzabolázásáról, átalakítására szól. (Fotó: Mohai Balázs/MTI) Talán sokan nem is sejtik, hogy milyen horderejű változások…..
Na, te is már lassan harmincéves leszel, Kendécske. Hogy elszalad az élet, fel se tűnik... Ugye, milyen nehéz felnőttnek lenni? Ugye milyen nehéz, hogy nincs ott folyton az Anya meg az Apa, hogy segítsen? De jó is volt gondtalanul élni, csodálni a nagyokat, a felnőtteket,…..
Tök egyszerű a kérdés: melyikkel érdemes közlekedni Budapesten? A BKV-sok szerint a tömegközlekedésnél még a fény sem gyorsabb, a magyar főváros különben is jól el van látva buszokkal, villamosokkal, metrókkal (haha), értelmetlen bármilyen más eszközt választani. A biciklisek…..
Modorosblog Disznó férfiak 2010.10.04 07:00:00
-Most nézz oda, Ildici: erről beszélek. Itt áll a zsákban a halom vasalatlan ruha már egy hónapja, és nem veszi rá magát. Azt mondja, majd ha a vasaltak elfogynak a szekrényéből, majd akkor. Én meg meg nem csinálom helyette, az hétszentség. Utálok vasalni. Mondjuk a…..
A National Geographic írt egy érdekes jelenségről, melyre egy tanulmány hívta fel a figyelmet. 2002 és 2004 közötti űrhajós sérüléseket vizsgáltak, melyek közel fele a kézzel volt kapcsolatos. A magyarázat az, hogy az űrséták során, amikor kívülről dolgoznak az…..
soldat 2010.09.20 07:45:31
A Szaturnusz Mimas nevű holdját pontosan 221 évvel ezelőtt, 1789. szeptember 17-én fedezte fel William Herschel csillagász. Akkor még nem sejtették, hogy a Halálcsillag kering naprendszerünk második legnagyobb bolygója körül. Erre 2005. augusztus 1-én lett meg a bizonyíték, a…..
Hungarian Cycle Chic Sisakosok 2010.09.10 15:04:00
Csodálatos meglepetésekkel tud szolgálni egy vasárnapra lezárt szakasz az Andrássy úton. Ilyen, és hasonló példákkal találkozhattok vasárnap a Millenáris Velodromban megrendezett bringás divatbemutatónkon! Gyertek, jó idő lesz!..
soldat 2010.09.10 20:29:19
Snexi nevű olvasónk kissé idegesen jelezte, hogy ugyan ő már többször felhívta a Tv2 figyelmét arra a tényre, hogy szar térképet használnak, de nem foglalkoznak vele - hátha majd így. Lehet ábrándozni a hazánkról leválasztott területek visszacsatolásáról akár naphosszat, ez…..
„Ha a járdára kényszerülök (mert nincs hely az úton, vagy kisgyerekekkel megyek stb.) vendégként viselkedem” - olvasható a Magyar Kerékpárosklub állásfoglalásában, amiben a kerékpárosok járdán közlekedésével foglalkoznak. Ez azt jelenti, hogy ha egy biciklis a…..
soldat 2010.09.09 11:41:04