Regisztráció Blogot indítok
Adatok
robincook

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tanulság: száz japán mérnök megfeszített munkájánál, ötven japán tesztelő több százezer kilométernyi próbájánál nem ér többet a spájz hokedliján dolgozó félművelt barkácsoló tudása. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Belsőség Strandolni pufajkában? 2011.07.21 17:00:00
Pistának idén kijárt a jóból: többet tudhatott meg a kaucsukszakma kaviárjáról két nap alatt, mint amit egy vasárnapi autós valaha tapasztalni fog, ráadásul nem reszelősen száraz szófosásként, hanem saját érzékszervei segítségével. Nehogy ismételjük magunkat, most nem…..
Belsőség Az idei év vétele 2011.07.21 06:19:00
Azért mi mégis óva intjük azokat, akik úgy érezték, most jött el az ideje egy Veyron replikának: ennyit nem ér. Sőt, valójában többre mennek egy donor Boxsterrel. Mai írásunk blogposztja...
Valahol Stájerországban gyorsan el kellett hagynunk az autópályát, mert szakadni kezdett az eső - öltözni, öltözni! Most már értem én ezt a csávót, Atlaszt. Aki így tartja a vállán Földet, tudják, egy mondabeli mandró, állítólag nagyon erős, még a Toldi Miklósnál is…..
A nagy szén-dioxid, Euro iksz, emissziós őrületben, az egyre növekvő ózonlyuk alatt melegedő üvegházban, savas esőktől áztatva, tűnő esőerdőkből kihaló biodiverzitástól rettegve gyakran elfelejtjük, mi miért történik körülöttünk. Minél kevesebb szén-dioxidot nyomjon ki…..
"Lehet, hogy azért állnak így, nehogy rájuk nyissák az ajtót" - mondta Winkler, amikor hétfő reggel, a parkolóházunkban azon kapott, hogy kivont Nikonnal lövöm az autókat."Akkor menjenek fel a negyedikre, tele van üres hellyel az a szint. Az ötödik pedig tök üres. Ez…..
  Ne dőljön be a kupé Mercedes újszerű belének, mert amikor már fizetni kéne, biztosan kiderül, hogy átvagdosták benne az alvázszámot. Vélemények azonos című írásunkról...
Belsőség Utolsó vezető masina 2010.02.08 07:53:33
  Evolúciókutatói szemmel a Bayerische Fünfer agresszív közegben élő ragadozó, amire a természetes szelekció egyre több izmot, vaskosabb páncélt és a nőstényeket vonzó látványos bőrredőket pakolt. Vélemények azonos című írásunkról...
Néha egy-egy éjjel mindketten kimentünk az M5-ös autópálya melletti hipermarketekhez, és a kocsiban összehoztunk valamit.  Üdvözlök mindenkit! Lehet meglepő, de azt mondom, nem ritka történet, csak nem szoktuk az ilyeneket közszemlére tenni. Nem mesélem el az elmúlt 2 és…..
A szakítósblog első szappanoperája befejeződik a mai nappal sajnos, ezúton is köszönjük kedves levélírónknak, illetve mindenkit bátorítunk az ilyen részletes és izgalmas sztorik mageírására. Az Első részben a léhűtő udvarló az apját választotta a lány helyett, a Második…..
Nyolc évig együtt élsz valakivel, majd egyik este hazajön, és azt mondja, hogy akkor én most holnap elköltözök. És elköltözött!- Nem tudok mit mondani, ez egy kemény történet. Tudjátok van az a „vicces” történet, hogy Szia édesem leugrom egy liter tejért,…..
Vannak lányok, akik hisznek a szemüknek, pedig nem szabadna. A 36 éves férfi, aki mutatóujjal mos fogat, az eleve gyanús. Ohh helló mindenkinek! Szóval az én kálváriám már nagyon régen elkezdődött, de most kezd egyre jobban bedurvulni. Elkezdeném a legutolsóval, mert arra…..
A vasárnap az értelmetlen posztoké, én megmondtam. Van itt leszbikus kajakos, 40 kilós pasi, meg gyermekpszichológus nő.Kedves Szakítósok!Úgy látom, egy másik fórum-társnőmmel inspiráljuk egymást a sztorizgatások terén is. Tegnap elejtett egy pár szót, mit ír nektek mélben,…..
"Dehogy felejtettelek el, csak épp nem volt alkalmam válaszolni" Vajon hány szakítósemail kezdődik ugyanezzel a mondattal? üdv!igazából ez a történet a mai napig nem ért véget és nagy előzménye nem volt csak sok beszélgetés és másfélévente való találkozások,…..
Folytatódik a szakítósblog szappanoperája Az előző részek tartalmából. Első rész-ben a léhűtő udvarló az apját választotta a lány helyett, a Második rész-ben jött az élet a borostás pasival, most meg kiderül, mi is történik azon a nászéjszakán hátulról. És…..
Az államalapítás idióta légiparádéval terhelt nemes ünnepén mi mással is jöhetnénk elő, ha nem a csajozásairól híres I. Kristóf legendás történetével.Kedves olvasók, ne feledjétek, ma éjfélig tart a Goldenblog, kérlek, szavazzatok még egy utolsót ránk…..
robincook 2008.08.21 22:50:49
Mai posztunkban barátságból lesz szerelem, vagy legalábbis valami ehhez hasonló, amiben sok az utazás, a féltékenykedés és félrekúrás. De ki szopat kit? Sziasztok! Régóta olvasom a blogot, egyszer-egyszer hozzá is szólok. Sőt meg is említettem már, hogy nekem is van egy…..
robincook 2008.08.18 13:05:42
Rövid kapcsolat is lehet olyan fájdalmas, hogy a levélíró elgondolkodjon azon, soha többet ne kezdjen nőkkel. Kegyetlen világban élünk, ahol a szívek roppannak, miközben eszünket veszítjük. A levélíró kérdésére válaszolnék: lépj tovább, szevasz. Innen loptuk Kedves…..