Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jancsi 87

0 bejegyzést írt és 188 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus a PSG elleni, vereséget hozó, ám bizonyos szempontból bíztató mérkőzés után fogadja az Inter csapatát vasárnap este. A két csapat számára rendkívül fontos a találkozó, mivel mindkét együttes komoly hullámvölgyből mászik kifelé az elmúlt időszakban, s ahogy Simone Inzaghi mondta a meccset…..
A Juventus szerda este a Benfica csapatát fogadja a Bajnokok Ligája-csoportkörében, azonban a zebramezesek előbb még a Salernitana együttese ellen lépnek fel vasárnap az olasz bajnokság hatodik fordulójában. Massimiliani Allegri keretéből továbbra is hiányzik majd Federico Chiesa, Paul Pogba,…..
A Juventus a Sassuolo ellenében aratott 3:0-ás hazai győzelemmel és magabiztos teljesítménnyel kezdte a szezont, s a bajnokság második fordulójában a Sampdoria otthonába látogat hétfő este. Massimiliano Allegri keretébe visszatérhetett Moise Kean és Adrien Rabiot, míg Federico Chiesa, Kaio Jorge,…..
A Juventus az olasz bajnokság legutóbbi két kiírását egyaránt a tabella negyedik helyén zárta, így a nyáron komoly átalakítások vették kezdetét a keretben, s a klub ambiciózusabb tervekkel vág neki a 2022-2023-as szezonnak. A bajnokság nyitó fordulójában a zebramezesek a Torinóba látogató Sassuolo…..
Jancsi 87 2022.08.15 20:47:52
A Juventus középpályása, Paul Pogba térdsérülést szenvedett, megerősítette a klub, s csak egy szakember felkeresése után derülhet ki, mennyi időre esik ki Paul Pogba. A Manchester United egykori játékosa fájdalomra panaszkodott a los angelesi edzésen, és két egészségügyi munkatárs segítette őt le a…..
A Juventus kerete idén nyáron komoly átalakuláson megy át, hiszen a védelem két kulcsembere mellett távozott Paulo Dybala, Federico Bernardeschi, azonban további távozók is felmerülhetnek, amint a Sportmediaset cikke részletezte. A védelem másik távozója Daniele Rugani lehet, aki bár kisebb…..
Nicolò Schira és Romeo Agresti egyértelmű állásfoglalása szerint a Juventus részéről Federico Cherubini találkozik Ángel Di María képviselőjével Londonban, a cél pedig az argentin játékos szerződésének a véglegesítése, és ezzel az átigazolás lezárása. Alfredo Pedullà arról számolt be, hogy Paul…..
A mercato közeledtével egyre több hír lát napvilágot esetleges érkezőkről és távozókról, a legfőbb téma a Juventus kapcsán Ángel Di María és Paul Pogba nyári szerződtetése. Számos forrás számol be arról, hogy egyre élesedik a helyzet az argentin szélső kapcsán, Romeo Agresti a tegnap arról írt,…..
Jancsi 87 2022.05.14 17:10:57
@Leram7: Arthur a Brazil focisták szégyene, egy kerékkötő akit el kell zavarni minél hamarabb
A Juventus egyik fiatal tehetsége nem mindennapi tettet hajtott végre, hiszen Nicolò Fagioli fontos szereplője volt a Serie A-ba jutást kiharcoló Cremonese csapatának, azonban azt még nem lehet tudni, hova sodorja a sors a 21 éves olasz középpályást, aki 3 gólt és 7 gólpasszt jegyzett a…..
Jancsi 87 2022.05.09 13:03:15
@MdewC: Na ettől szebben én sem tudtam volna megfogalmazni
Közvetlenül a Genoa elleni meccs előtt a klub alelnöke, Pavel Nedvěd beszélt a sajtóval, s elmondta, gólokat vár a támadóktól, mert ez nagyon hiányzott a csapattól idén, majd az interjú végén a klubvezető Giorgio Chiellinihez hasonlóan a változás szükségessége mellett tette le a voksát. „A…..
Három fordulóval a vége előtt eldőlt, hogy a Juventus a bajnokság első négy csapata között zárja a szezont, így ismét szerencsét próbálhat a Bajnokok Ligájában. A zebramezesek péntek este a pillanatnyilag biztos kiesőnek tűnő Genoa otthonába látogatnak, s az összecsapás így a házigazda számára bír…..
A Juventus a szerdai Olasz Kupa-elődöntő visszavágója előtt szombaton a Bologna együttesét fogadja otthonában, s ugyan a Juventus természetesen toronymagas esélyese a találkozónak, a tabella középső tartományában elhelyezkedő Bolognát hiba lenne jelenleg félvállról venni. Egyrészt a Juventust…..
A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján a Juventus a Villarreal csapatát fogadja Torinóban, s mivel az első mérkőzés 1:1-es döntetlenje után a felek gyakorlatilag nulláról indulnak, győznie kell, hogy biztosítsa helyét a legrangosabb európai kupasorozat legjobb nyolc együttese…..
Jancsi 87 2022.03.16 12:17:30
@MGB75: Csere lesz, ha addig meg nem sérül ismét..
A Juventus hét közben a Villarreal csapatát fogadja a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, azonban előtte még a Sampdoria otthonába látogatva kell begyűjtenie mind a három bajnoki pontot. A számos hiányzó közül Massimiliano Allegri keretébe sérülése után visszatérhet Alex Sandro, míg Federico…..
A bianconero csapat holnap a Marassi gyepén a Sampdoria ellen lép pályára, miután Massimiliano Allegri csapata tizennégy meccse veretlen. „Ez a szezon döntő szakasza, a jövő hét intenzív lesz. Remélhetőleg szórakoztató meccset láthatunk majd.” - mondta a Juventus mestere a…..
Jancsi 87 2022.03.12 11:44:06
A Juventus hét közben rendkívül szerencsés körülmények között aratott 1:0-ás győzelmet a Fiorentina otthonában az Olasz Kupa elődöntőjének első mérkőzésén. Vasárnap kora este a csapat a bajnokságban, egy olyan mérkőzéssel folytatja, amelyen a zebramezeseknek kötelező mind a három pontot Torinóban…..
Jancsi 87 2022.03.06 20:35:57
@Juvebest: Pontosan így van!!!!
Jancsi 87 2022.03.06 20:36:59
@MGB75: Nagy szerencséd van. Hogy kihagytad mert kitépted volna a hajadat..
A hétközi Olasz Kupa-diadalt követően a Juventus a bajnokságban folytathatja, s vasárnap kora este a Spezia csapatát fogadja majd Torinóban. "A Spezia négy idegenbeli mérkőzését is megnyerte, s nem csupán a Napoli és a Milan, de a Genoa ellen is. Egy technikás csapat, amely jól felkészült a…..
A Juventus az Olasz Kupa elődöntőjének első mérkőzésén, a Fiorentina otthonában lép pályára szerda este, s célja, hogy olyan eredményt éren el, amely révén kedvező helyzetből várhatja az április 21-én esedékes torinói visszavágót. Massimiliano Allegri keretét régen látott sérüléshullám sújtja, így…..
Az Empoli ellen aratott szoros győzelmet követően a Juventus holnap este a Coppa Italiában is folytatja menetelését, ahol az elődöntő első meccsén a Fiorentina együttesének otthonába látogat majd a Bianconeri kerete, hogy a Firenzébe visszatérő Dušan Vlahović segítségével megpróbáljon számára…..
Jancsi 87 2022.03.01 20:53:52
A Juventus folytatja küzdelmét az olasz bajnokság első négy helyének valamelyikéért, s a zebramezes csapat szombaton kora este az Empoli otthonába látogat a győzelemért és a három pontért. Massimiliano Allegri keretéből számos játékos hiányzik sérülés miatt, így Giorgio Chiellini, Federico Chiesa,…..
A Juventus három 1-1-es összecsapást követően holnap este az Empoli otthonába látogat majd, hogy a kötelezőnek tűnő győzelem reménybeli megszerzésével megpróbálja szilárdabbá tenni pozícióját a Serie A Bajnokok Ligája-helyezéseiért folyó kiélezett küzdelemben. A találkozó előtt az Öreg Hölgy…..
Jancsi 87 2022.02.26 09:39:02
@Alex8610: Ez pontosan így van ahogy írod!!! Egy nagy kaka mind akik előttünk vannak, csak is saját magunknak köszönhetjük, hogy itt állunk!!! Nagyon simán lehetett volna idén is bajnokságot nyerni, de ilyen beszari hozzáállással nem lehet…
A tegnapi nap folyamán több, érdekesebb hír is napvilágot látott a Juventus lehetséges átigazolási célpontjaival, valamint egyes labdarúgóinak helyzetével kapcsolatban, melynek során a különféle (elsősorban olasz) források igyekeztek górcső alá venni az Adrien Rabiot és a Juan Cuadrado körüli…..
Jancsi 87 2022.02.26 09:35:35
@rockitbaby: Ha a téli játékos mozgást vesszük figyelembe, akkor én is nagy keret átalakítást gondolok a vezetőségtől a nyár folyamán! Igaz, ez nem fifa játék, de olyan szinten szét vágta Paratici a keretet, hogy nincs más választás a a vezetőknek sajna és mint láttuk nem is olyan gyengén játszottak! Hátha…
A Juventus aligha lehet maradéktalanul elégedett a hétközi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőn a Villarreal ellen idegenben nyújtott teljesítménnyel, azonban most egy papíron könnyebbnek ígérkező mérkőzés vár a csapatra. A zebramezesek szombat este az Empoli otthonába látogatnak a három pont…..
Jancsi 87 2022.02.25 23:10:52
@Lori0202: Az idei évben olyan meccseken mentek el pontok, amit ha meg néz az ember csak pislog… Nagyon könnyen bajnok lehetett volna már idén is ez a csapat, de hát tudjuk Allegri már 1:0 után irány vissza parkolni, aztán ha gólt kapunk ,fejvesztve rohanunk az eredmény után amit egyszerűen nem tudok megérteni … Nem olyan rossz ez a csapat, hogy ne tudnánk földbe döngeti az ilyen empoli féle csapatokat 1 félidő alatt. Igaz a helyzet kihasználásunk is megér egy misét, de tényleg bosszantó , hogy egyszerűen nem tudunk kihasználni semmilyen botlását az előttünk lévőknek.
Jancsi 87 2022.02.25 23:48:04
@Tony.: Állítom neked ha a csapat a következő 5 meccsét megnyerné, full bajnok esélyes lenne
Jancsi 87 2022.02.26 09:16:01
@Lori0202: Nyílván!!!! Sajna nálunk jelenleg nincs olyan, hogy sima liba győzelem… De!! A remény hal meg utoljára!!
A Juventus a Villarreal ellen elért 1:1-es idegenbeli döntetlennel várhatja a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének torinói visszavágóját, s úgy tűnik, hogy a mérkőzés komoly áldozattal is járt a zebramezesek szempontjából. Olasz lapértesülések egybehangzóan úgy tudják, hogy a torinóiak amerikai…..
Jancsi 87 2022.02.23 11:15:11
@steven.h: Egész meccsen full vakon volt a játékvezető..