Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Galatea Kyra

38 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly rengeteg animét néztem meg... voltak csalódások, nem kevés. Találtam régi, régebbi animéket is. Természetesen folytatom ezek böngészését is. Információim szerint idén is lesznek ígéretes animék, rajzfilmek. Folytatódik a Jujutsu Kaisen, SK8 The Infinity, Rurouni Kenshin Meiji Kenkaku…..
  Az utóbbi időben nem látogattam a blogomat. Még az Anime listámat se frissítettem. A fiatalabb cicával készültem az ivartalanításra, amikor a nagy bundája kikefélése után bosszúból belém mart... miért kell komolyan venni a macska harapást? Miért fontos az oltás és az ivartalanítás a cicáknál?…..
Sziasztok! Ebben a bejegyzésben kicsit mesélek magamról és a közeljövőbeli terveimről...
Galatea Kyra 2023.05.04 10:31:32
@Kerma: Jó napot kívánok! Köszönöm szépen a megkeresést! Természetesen hozzájárulok és köszönöm a lehetőséget :)
2022-ben több animét is vártam: Bleach folytatását, a Bastard régi animéjének feldolgozását és annak a folytatását... sokat vártam a Jujutsu Kaisen és a Violet Evergarden filmjeinek a magyar felirataira is. Az év szezonos animéi közül, többet is követtem, elvetettem és jópárat végig is néztem. Volt…..
Ki rendelt már innen? Engem már az első rendelés meggyőzött azóta az egyik kedvenc webshopunk lett. Mit tartalmazott az első rendelésem? Megmutatom.....
Egy év után már azt mondhatom, hogy végre sikerült! A tavalyi megfigyeléseimnek köszönhetően, idén időben csaptam le a Halloween dekorációkra!..
Ki járt már ezen az oldalon? Milyen az eddigi tapasztalata? Én nagyon elcsábultam a Halloweeni dekorációk leárazásánál. Milyen tapasztalattal gazdagodtam? Elmesélem.....
Sziasztok! Mint arról már adtam hírt nektek, hogy az utóbbi időben problémám adódott a belépéssel... ettől függetlenül készültem tartalmakkal, melyeket alig várom, hogy megoszthassam veletek...
Ez egy kisebb rendelésem volt. Egy terméket kerestem, melyet ezen a magyar webshopban találtam meg. Mit vásároltam még az mellett? Megmutatom...   1. Mágneses műszempilla: Amint megérkezett azonnal kipróbáltam. Láttam egy kiritika videót róla, hogy vastagon kell felvinni a mágneses személytust,…..
Nálunk Húsvéti dekorációként szoltált. De a gyűjtők akár a hétköznapokban is kitalálhatnak egy-egy ásvány kompozíciót, dekorációt velük. A gyűjtemény a Gyöngykavics és a Laava webshopból van. 1. Ametiszt: 2. Hegyikristály (Laava boxban volt: Madagaszkár kincsei ) 3. Zöld aventurin : 4.…..
Én nem rajongok a jáspisokért, bár van Indiai jáspisból készült karkötőm. Melyet kb. egy éve készítettem magamnak és anyunak is egyet. Anyu valamiért rajong értük. Ebből az ásványból nagyon sok féle található.....
Régóta követem a márka termékeiről szóló híreket. Vannak olyan cuccaik, amik már felkerültek a kívánságlistámra. Azonban mostanában sikerült ezeket beszereznem. Melyek ezek? Még mivel bővült a ruhatáram, lakás dekorációim? ..
Egy ideje böngészem webshopokat, hátha találok újabb gyöngyszemeket, esetleg olyan termékeket, melyek már ritkaságnak számítanak. Mivel már rég kifutottak a Webshopok kínálatából. Mi a tapasztalatom Bőregérrel? Ő nem egy kedves jószág, de ettől függetlenül szívesen mesélek róla és a…..
Amint betoppantunk 2022-be, máris akciós termékekbe botlottunk... idei első rendeléseim tapasztalatait osztom meg veletek.....
Diákkoromban nemigazán szerettem olvasni. Nehezen találtam meg azt azokat írókat, akiknek az írásai le tudtak kötni. Leginkább a verseket szerettem. Miután elszabadultam a suliból, munka mellett alig volt időm, ha mégis vagy fáradt voltam hozzá, esetleg valami más hobbit választottam a…..
2021-ben meglepően sok animét néztem meg. Szezonosokat és régebbi animéket. 2022-ben több olyan animét, vártam, ami ígéretesnek tűnt. Voltak csalódások és kellemes meglepetések is. Ugyanakkor tartottam magam a jószokásomhoz és a régi/régebbi anime sorozatok, filmek között is válogattam. Véleményem…..
Szülinap... és vajon mi került a karácsonyfa alá?..
  Sziasztok! Mi minden évben kicsit kidekoráljuk az ablakokat. Sőt, az adventi koszorú is saját kézzel készül el. Az idei ünnepi készülődés annyival különbözik a többitől: hogy még van állásom, a covid miatt alig van szabadidőm...
Nagyon nehezen találok magamnak ékszereket. Egyrészt a stílusom miatt, másrést nagyok vékonyak az újaim. Ha biztosra akartam menni, akkor az állítható gyűrűket kerestem. Egy éve kezdtem el ékszereket készíteni. Azonban néha-néha kell a változatosság. Rutinosabb ékszerkészítőként, már ismerem az…..
Ti hogy álltok ezzel a hagyománnyal? Szeretitek vagy inkább tartózkodtok tőle?..
Legutóbb nyár elején írtam a terveimről, elképzelésekről. Azóta mi történt? Mi valósult meg? Elmesélem.....
A GyöngyABC webshopban nagyon széles a kínálat. Anyuval rendeltünk onnét 1-1 szál kék achát gyöngyöket...
Gyerekkoromban imádtam gyöngyöket fűzni. Hosszú éveken át kimaradt az életemben, de a Covidnak köszönhetően, hirtelen sok szabadidőm lett... a szép medál nyakláncokhoz jól mutat egy-egy ásványgyöngyös karkötő. De hogy hol szereztem be hozzá a gyöngyöket? Milyen gyöngyöket vásároltam? Nézzétek meg!..
Gyöngyök terén az egyik rendelésem nem úgy sült el, ahogy azt elképzeltem. Az alapok és az ásvány kabosonok rendben voltak...
Szereted az ásványokat? Az ásvány ékszereket? Ez az ásványokból készült karkötő még idén is népszerű!..