Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orbital

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelentem megvan Chuck Norris, a cseh T-Mobile reklámfilmjeiben haknizik öregkorára. Az egyikből szégyen-gyalázat, de kiderül, hogy egy gyengesége még neki is akad. A videók nagyon viccesek, ezen a nyelven meg pláne.        ..
Belsőség Ha szívatnak a tótok 2009.08.25 21:29:00
Nem nagy titok, hogy amikor nemrégiben egyedül vertem sátrat Budapesten, családom Pozsonyban maradt. Ideiglenes megoldásként a hétvégi utazás mellett döntöttünk, hol én megyek oda, hol ők jönnek ide. Nincs is ezzel nagy gond, hiszen a Pozsony–Budapest távolság elenyésző,…..
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..
orbital 2009.04.25 09:56:59
@Szülő:
a lényeg a következő:

Ján Filc (edző SVK): "A mérkőzést végig kézben tartottuk, de az ellenfél büntetett az apró hibáinkért. Nem egyszerű ilyen helyzetben jó meccset játszani. Hasonlóan alakult ez a mérkőzés, mint 7 évvel ezelőtt UKR ellen, ahol 5:4-re hoztuk a meccset és végül egy sikeres VB-t zártunk. Ma a mérkőzés végén a szerencse is velünk volt, de ez hozzá tartozik a hokihoz."

Pat Cortina (edző HUN): "A szlovák csapat már az első percektől jobb volt, de felálltunk az egyenlítés után (1:1). Szuper kitűnően játszott. Az ő játéka biztos a torna egyik dísze lesz. Kitűnően védekeztünk de a végén számunkra rosszul alakult a mérkőzés. A mai teljesitményünkre azonban joggal lehetünk büszkék."

Rastislav Staňa (kapus SVK): "Az első harmadban 3 találatott kellett volna elérnünk és akkor a meccs kimenete már egyértelmű lett volna. Nem így történt és ezért egy nagyon nehéz mérkőzést játszottunk. Én tulajdonképpen sokáig csak néztem a játékot és vártam ez első kapura tartó lövést. A második találatot meg kellett volna fognom."

Marcel Hossa (támadó SVK): "Vannak ehhez hasonló meccsek, de a legfontosabb a győzelem. Még a 3:3-s állásnál is hittünk benne, hogy a miénk lesz a mai mérkőzés. A magyarok megleptek bennünket, de tovább kell mennünk és elfelejteni ezt a mai találkozót"

Ľuboš Bartečko (támadó SVK): "Ez volt az egyik legfontosabb, találatom a válogatottnál. Remélem lesznek még hasonlók a jövőben."

Levente Szuper (kapus HUN): "Kár az utolsó gólért, de boldogok vagyunk, hogy a drukkereinknek, akik támogatása sokat segített, nem okoztunk csalódást. Számomra nagy élmény itt játszani a VB-n a világ elitjével. A mai szép eredmény motivációt adhat a következő mérkőzésekhez."

Lajos Énekes (az edző aszisztense HUN): "Dícséretet érdemel az egész csapat a mai teljesítményért. A vártnál jobban játszottunk és rákényszerítettük az ellenfelet, hogy mindent kiadjon magából."
Múltkor Pozsi, most pedig Dark Future írta meg első tapasztalatait a Google böngészőjéről... Két-három nap használat után merészség lenne a Chrome-ról nagy igazságokat kinyilatkoztatni, így jelen értékelésem nem több, mint egy szubjektív gyorsteszt. Mivel a szoftver vállaltan…..