Regisztráció Blogot indítok
Adatok
faith_healer

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden évtizednek megvan a sajátos stílusa. Az én szememben a 80-as évek a csúcs. A legjobb filmek ekkor születtek, és ezt a korszakot érzem a sajátoménak, még úgy is, hogy egy percet nem töltöttem el ezekben az években. Azonban ekkor nem csak kiváló filmek, hanem zseniális…..
Budapest, 2002-2003. 29 éves vagyok. Egy súlyos szakítás után szerintem három alapvető hibát lehet elkövetni: Nem azonnal kattantam be, sőt az elbocsátó szép üzenet után még fel is lélegeztem, hogy végre nyugtom lesz egy darabig. Két hét múlva kezdtem idegeskedni, amikor…..
Emlékeztek, hogy nemrég egy rohamosztagos megfújta a mostanában a filmes oldalakon egyfolytában főszereplőként pörgő járgányt? Most az is kiderült, hol volt, mielőtt megkerült. Persze nem csoda, ha…..
Szögezzük le az elején: imádok Budapesten lakni, ahogy a valószínűleg a legtöbb olvasó is, és sokkal nehezebb lenne azt összeszedni, hogy mi a jó a fővárosban, mert bőven hosszabb lista lenne, mint hogy mit utálok benne. Lehet hamarosan összeírom azt is majd. Viszont csak azért,…..
faith_healer 2014.09.05 15:27:18
@Proper:
Egyetértek. Brüsszel közlekedése sokkal rosszabb: ritkák a járatok és a pontosságuk is hagy kívánnivalót maga után. A járműpart állapota az egyetlen, amiben Budapest előtt áll (mondjuk ebben nem nehéz).
Amikor Robin Williams egy amerikai talkshowban szerepelt, az ember nagy vonalakban elképzelte, mire számíthat, de pontosan soha nem tudhatta, mi fog történni. Williams Carson Tonight Show-jában volt először vendég, és mivel akkor még igencsak ismeretlennek számított, a veterán…..
Az anális köztudottan banális, szégyellje magát, aki hozzám hasonlóan végigröhögte ezt a Schwarzenegger-kollázst. A fingós videók már az internet hajnalán sem voltak viccesek! (Dehogynem.) ..
faith_healer 2014.08.01 18:02:16
Talán úgy érezték az Amazon Appstore-nál, hogy túl sok figyelmet kapott az öregebb kuzin (gyk: a Google) az elmúlt napokban, no meg hogy kicsit elfancsalodhatnak a Fire-felhasználó kedves ügyelek, ha belegondolhatnak, hogy mindebből ők nem sokat kapnak majd a belátható jövőben.…..
faith_healer 2014.06.27 16:09:46
Játszani mindenki szeret, a gaming pedig lassan akkora üzletág lesz, hogy még a mozit is lenyomja. A videojátékoknál viszont talán még nagyobb divat a folytatások sorozata, mint a filmeknél: ha van egy bevált világod, bevált recepted, minek változtass rajta, nem igaz? Nézzük kicsit…..
Alapjában véve nem egy pozitív figura az, aki telibeszarja a világot, folyton cigizik és alkoholizál, de amikor ezt Bruce Willis csinálja, az már majdhogynem művészet. Az akciósztár a csúcsra járatta az emberi, vérző, izzadó hősöket, és nem hiába vált ikonná. Mára már sajnos…..
Továbbra is marad a szintipop vonalon Ákos. Ez onnan derül ki, hogy megjelent az Újrakezdhetnénk című új dal, amit ráadásul azzal a Hauber Zsolttal közösen szerzett Ákos, akivel a Bonanza Banzait alapították. Hauber nem csak, mint zeneszerző bukkan amúgy föl Ákos mellett, de a…..
Arnold Schwarzenegger, Kommandó… Arnold Schwarzenegger, az egyszemélyes hadsereg… Arnold Schwarzenegger, Arnold Schwarzenegger… hangzott el a Film+ reklámjában, ami egyszerre volt egy zseniálisan összerakott montázs, és egy kegyetlenül vicces reklám. A kommandó egy szar, de…..
A bejegyzés-sorozat első részében összeszedtem kedvenc mozgókép kategóriám 1975 előtti klasszikusait. Ebben a részben az aranykorral foglalkozom, tehát azon tudományos fantasztikus kedvenceim körével, amiket  1975 és 1995 között forgattak. Sok ide vonatkozó alkotás nem is egy…..
Vegyes érzelmekkel fogadtam, mikor Kálmán Olgánál - az ATV Egyenes Beszéd című műsorában - meghallottam Harangozó Tamástól (MSZP), hogy három szocialista képviselő törvényjavaslatot nyújtott be a Büntető Törvénykönyv módosítására „a politikai érdekből folytatott…..
Már csak kettőt kell aludni, és jön a GTA V, köszöntsük méltó módon: a sorozat női beköltöznek kicsit a játékcsajrovatba (bár a hatujjú Lola már szerepelt itt korábban). A GTA-kat szokták nevezni bűnözésszimulátoroknak is, így a női szereplői között eléggé…..
faith_healer 2013.09.16 11:51:16
@mennyi?husz!:
Jó, lehet, hogy most már lassabb ütemben gyorsul a videókártyák (és az azok képességeit kiszolgáló játékok), de az én időmben még így volt. Igaz, mindig csak a középkategóriás kártyákat tudtam megfizetni 35-50 ezer).

Azt Te is elismered, hogy 3 év után valszeg venned kell egy másikat, hogy az akkor aktuális játékok jó minőségben menjenek. Ennek az ára kb. egy jelen generációs konzol ára lesz. Egy konzol életciklusa kb. 8-10 év, ez idő alatt Neked 3x kell vidókártyát cserélned (igaz, valamivel szebb grafikát is kapsz, mint konzolon), mindannyiszor közel egy konzol áráért.

Mindenki azt választja, ami jobban megéri neki. Nekem egy ideje jobban bejön a konzolos megoldás, a fent említett előnyök miatt (ezek közül csak az egyik pontban találtál kivetnivalót).
Zoli kalandjai Átmeneti szállás 2013.09.15 18:07:29
Az albérletbe, amit a kollegina keresett, csak szeptember 1-én költözhettem be, én viszont augusztus 22-én érkeztem, ezért szükségem volt egy átmeneti szállásra. Elkezdtem keresgélni és sajnos kiábrándító eredményre jutottam. A szállodák drágák, a diákszállók bár jó…..
Egyszer volt, hol nem volt, avvót, hogy az magyarok házába makacskodott az ajtó, bezony igen makacskodott, nem engedte bé a kerált, de nem így mennek ám a dógok a Mária országába! I. Fülkefor nem hiába fodbalozik oly serényen, erősebb ő az öszves magyarnál, büdös oláhoknál…..
faith_healer 2013.09.13 17:10:44
Sexy Asian Girls Kurara Tachibana 2013.09.01 08:00:00
..
faith_healer 2013.09.03 14:27:08
Itt a harmadik klip David Bowie legutóbbi albumáról, de ebben nincs se Gary Oldman, se Tilda Swinton, helyette csak az előadót láthatjuk gitározni egy üres folyosón. Enyhén szólva nem éppen egy mozgalmas videó és kicsit olyan érzésünk van tőle, hogy ha levennénk a zenét és…..
Editors – The Weight Of Your Love(PIAS) Elég merész lépés volt elsőként az A Ton of Love című dalt bemutatni a világnak az Editors negyedik nagylemezéről. Aki jól ismeri a zenekart, de legalább nagyjából képben van, azonnal szembesülhetett vele, hogy el lehet felejteni az előző…..
  A DC Comics univerzum gótikus New York mutációjának, Gotham City-nek rettenthetetlen "robinhúdja", Batman a denevérember 70 évvel ezelőtt indult először rendet tenni a városban csodálatos képességekkel felruházott autójával, a Batmobillal, ami az elmúlt hét…..
Legalábbis néhány országban: Norvégia, Svédország és Dánia júzereinek érdemes gépre dugniuk a telefonjukat, a Kies szoftver ugyanis nekik már felkínálja a 2.2-es Froyo verzióra való frissítést - ez azt jelenti, hogy mi, többiek is maximum néhány napnyi távolságra vagyunk…..
faith_healer 2010.10.21 10:00:05
Az egész Android-világ idegesen, de legalábbis izgatottan várja a Király, a Galaxy S igazi trónfoglalását - ez akkor történik meg majd, ha megérkezik hozzá a 2.2-es operációsrendszer-verzió (másnéven Froyo). Nos, úgy tűnik, napokra vagyunk ettől, legalábbis az itt látható…..
faith_healer 2010.10.10 19:03:31