Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IP2

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tele van az internet „ilyen voltam, ilyen lettem” átalakulós képekkel, no és kétes eredetű és hatású termékeket reklámozó hirdetésekkel. Egy blogger most megmutatta, milyen könnyen lehet hamisítani az ilyen fotókat...
IP2 2017.07.05 10:30:26
@11110000: HEHE
Jelen poszt magját hónapokkal ezelőtt elvetettem az alkoholról szóló tanulmányomban, és most úgy érzem, megérett a kifejtésre! Mindjárt az elején szögezzük le, hogy önmagának is hazudik, aki szerint egy fájdalmasan csípős étel élvezeti értéke nagyobb, mint ugyanazon ételé…..
Sokáig gondolkodtam rajta, hogy leközöljem-e Gábor levelét, mert a sportban elért eredményei miatt Erdei Zsoltot tisztelem és becsülöm, de végül úgy döntöttem, bevállalom, hogy kapok én is a pofámba. Ő is emberből van, biztos szar napja volt, nem épp a megfelelő módot…..
IP2 2010.01.18 19:23:43
@MrZed001: Valamelyik csatornán láttam ilyen amerikai rendőrök munkáját bemutató sorozatban, hogy városban valakit azért büntettek meg, mert csikorgó kerekekkel indult... Az a másik véglet, de ott volt a kereszteződésnél rendőr, és intézkedett is.
Egyébként szerintem itt ha a posztoló helyén egy rendőrautó (felmatricázott, szirénás) lett volna, akkor is ugyanez lett volna az eredmény, leszámítva, hogy a rendőrök nem mentek volna utána mutogatni.
IP2 2010.01.18 19:49:31
@Devil: Én nem őt védem, hanem a szituációt. Ha nem ő lett volna, ebből poszt sem lesz, vagy legalábbis sokkal hamarabb hülyézik le a posztolót, inkább az a szánalmas, hogy ha valaki ismert és el is ért valamit, akkor azt egyből fikázni kell.
Amúgy ez egy tök mindennapos szitu.
De az teljesen jogos, hogy neki példát kéne mutatnia, ezért ilyen helyzet(ek)be nem szabadna belemenni (más kérdés, ha nem megy utána mutogatni a posztoló, akkor ki sem derült volna, hogy ő volt).
IP2 2010.01.18 19:51:24
@mxplanet: És hány bokszolót is ismersz (személyesen)?
Az Orangeways úgy látszik megint biztosra ment. Mint tavaly nyáron, most is többszörösen eladta ugyanazokat helyeket, így újra póruljárt magyarokat hagyott  Prágában. Segíteni most sem segített senki, csak ugyanúgy beígérték a a jegy visszafizetésének árát, ami egy ilyen…..
IP2 2009.10.27 15:52:05
@staropramen: Hmm, nem hinném, nem is tudom, ki az a Majmász :)
IP2 2009.10.27 17:30:37
@Filipposz: És akkor mi nvan a válik igével? Vagy mállik. Hidd el, van még.
IP2 2009.10.27 17:34:12
@Mézesmázos Mózes: Bocs, most látom a választ, eggyel korábbi kérdésem visszavonva :S. Mi az, hogy nem állandó ikes ige? És nem csak E/1-ben, de E/2-ben is más a ragozása ezeknek. De E/3-ban mindegyik ikes.
Tanulmányi szerződés témában még nem volt post, így olvassátok érdeklődéssel e két konkrét példát is tartalmazó írást:A Munka Törvénykönyve 13. § (2) bekezdése szerint, amennyiben a támogatásban részesülő tanulmányait nem megfelelő eredménnyel folytatja, nem lép a…..
Egy vizsla Prágában Fejlemények 2009.07.10 15:22:00
Na, az egyszerűség kedvéért itt mesélem el mindenkinek, hogy az állásom kedden megszűnt, úgyhogy a munkanélküliek keserű kenyere helyett édes kalácsát ehetem. Nem egyedül jártam így, rajtam kívül 42 kollégának mondták fel, magyarul a prágai iroda dolgozóinak kb. 25%-át…..
IP2 2009.07.14 13:32:43
Gergő esetében bejött a statisztika, a nagy számok törvénye alapján persze, hogy egy hülye suzukissal adódott némi kalandja. Szinte már nem is meglepő, hogy volt autóból kiszállás, rokonság felsorolás, éghaljatok emlegetése. Persze most is a gyökérnek volt nagy a szája. Egy…..
IP2 2009.05.29 17:44:33
@TH: Ez nem ilyen egyszerű. Van, ahol lehet, van ahol nem. Jelen esetben nem lehetett előzni. Más kérdés, hogy mint írtad, ez valóban nem előzés volt.
Eredetileg csak a pendrive-jogdíj ügyről akartam véleményt alkotni, de nem mehetek el szó nélkül az Artisjus - általam ismert - első igazán nagy genyósága mellett sem. Így egy kicsit hosszú lett ez az írás, de legalább van mit belinkelni amikor válaszolni kellene a kínzó…..
Tamás mindenkit végigkérdezett aki csak eszébe jutott és számított a szava, de senki nem adott igazat neki abban, miszerint nem az ő hibájából következett be az alább vázolt baleset. Rajtatok a sor, itt lesz aki igazat ad neki? A Pesti úton a következő eset történt meg velem.…..
IP2 2009.03.06 12:37:20
@Pcmg: "- Nem előzünk kanyarodó autót, mert akárki kifordulhatott volna a kereszteződésből is, és ugyenez az eredmény "

Nem mondod komolyan, hogyha van egy 4 méter széles út, amelynek a bal oldalához balra indexelve behúzódik valaki, te nem előzöd meg. Alárendelt útról meg ne forduljon ki senki, amíg jönnek a főúton.
Nuendo sztorija mindennapi esettel kezdődik, ámde ez már nem igaz a végkifejletre. Történt ugyanis, hogy szerette volna elmagyarázni egy kedves autóstársának, hogy mi is az a jobbkéz-szabály, aki viszont nem szerette volna meghallgatni. És ez még nem minden.Régi olvasója vagyok a…..
Hóbelevanc Kamerával a moziban 2009.01.13 15:00:00
Ismét keményen lecsapott a rend éber őre Magyarországon, és egy veszedelmes bűnözőt sikerült elfogniuk. Lássuk a hírt:„Az egyik budapesti bevásárlóközpont mozijának szemfüles jegyszedői füleltek le a napokban egy „kalóznőt”, aki videókamerával rögzítette a…..
autózz! Nem dívik az udvariasság 2009.01.14 07:54:00
Barna és barátnője azt próbálták amit levélíróink többsége, autóval közlekedni. Sikerült magukat szembe találni egy egybites tuskóval, aki nem volt hajlandó fél autóhosszt visszatolatni, csak mert neki volt elsőbbsége.Hónapok óta most találkoztam először egy vérparaszttal,…..
Mindenhol szajkózzák, hogy nehéz a pályakezdők helyzete, ők maguk meg érzik a saját bőrükön rendesen. Egyre több kirohanás tapasztalható (nem csak luggeriano olvasónkra gondolok), főleg most, amikor amúgy sem vesznek fel embert a cégek - mennyire lehetetlen a cégek magatartása:…..
Ismét egy érdekes beszámolót olvashattok, melyet okoska a küldött nekünk. Ne legyetek szégyenlősek, szóljatok hozzá bátran!  Egy multi tulajdonú cégnél dolgoztam, pénzügyi igazgatóként. Odaérkezésemig nem volt rendszeres fóruma a vezetőség értekezleteinek, minden ügy…..
Ezen a zord téli délutánon mi más is melengethetné át a szívünket jobban, mint egy pozitív kicsengésű autós történet. Pontosabban parkolás, de többet nem árulok el. Olvassátok Lionking röpke kis sztoriját!Tegnap kb 2 óra körül arra lettem figyelmes a Szentendrei úti Auchan…..
IP2 2009.01.13 16:16:10
Egy vizsla Prágában Évzáró 2008.12.17 12:00:00
Nos, mivel ma van a 3 hónapos próbaidőm értékelése a főnökömmel, ezért úgy gondoltam, hogy itt le is lehet zárni a bejegyzéseket erre az évre. Remek alkalom ez arra, hogy megosszam veletek ennek a 3 hónapnak a rövid tanulságait Prágával kapcsolatban. Mi az, ami olyan, mint otthon?…..
Először is köszönöm IP-nek a témajavaslatot, az amerikai kollégákról tényleg érdemes írni. Nos, az én tapasztalatom egyelőre nem túl széleskörű velük kapcsolatban, mert elsősorban csak a "hivatalos" ügyekről beszélgetek velük. Viszont Steve mutatott egy…..
Nemrég megtudhattuk, hogy ha elkezd esni a hó, meghülyülnek az emberek. Erre Suppiluliumas sem cáfolt rá levelében, azokat a típusokat gyűjtögette össze, minden autóban ülő potenciális gyilkosai. A mai (2008-11-24) hazautam eseményeit szeretném röviden összefoglalni. Ugyanis az…..