Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pszichomama_

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helló és halló minden kedves és kevésbe kedves olvasónak, itt van a tavasz a nyakunkon, süt a nap, 20 fok van, lassan véget ér ez a csodálatos évad, gondolom Ti is mindannyian tudjátok mi lesz ebből márciusban? Hó. Szóval lesz még ebből rábaszás, most viszont annyi dolgunk van, hogy nem is látom a…..
Ancsa köszönt mindenkit a mai (tegnapi) összefoglaló elején széles kézmozdulatokkal és még szélesebb jókedvvel és gyorsan elhadarja, hogy csütörtökön párbaj, pénteken párbaj, szombaton pedig Lö Finálö, szóval ebből a kis stúdióból utoljára jelentkezik be, mert mostantól igazán felpörögnek az…..
pszichomama_ 2021.02.25 23:47:01
@LaciHogyVoltol: Miért mit mondott? Ő is új ciciket akar? :D Lemaradtam.
pszichomama_ 2021.02.25 23:49:48
@Mme Chauchat #TEAM Bála: De ez is kell egy ilyen játékhoz néha, nem? Ezek az agyhalottak teljesen alkalmasak voltak arra, hogy manipulálva legyenek. Mondjuk szívesebben néztem amikor Attila kavarta a szart, mint ahogy Vivi agyhalottnak tettette magát 3 hónapig... de azért tisztelem, hogy eljutott idáig.
Az előző adás kínzóan égető kérdést hagyott megválaszolatlanul, ami miatt nézők milliói forgolódtak álmatlanul egy éjszakán keresztül, s nem találták helyüket egészen a 102. adás kezdetéig: mi történt Aprajafalván??? Törp papa miért gerjedt éktelen haragra, mit csinálhatott Indián-Táncos Törp? Nos,…..
pszichomama_ 2021.02.25 11:24:37
Pontosan eddig a pontig vártam, hogy letöltsem az appot és szavazzak, mert esküszöm eddig egyetlen párbaj nem volt ahol ne lett volna 100%-ig egyértelmű, hogy ki fog nyerni. De most nyomtam egyet Lóbeltre.
Bála számomra egy kérdőjel volt az elejétől kezdve. Szerintem az RTL egyik legsúlyosabb casting hibája volt őt ide betenni (természetesen a számtalan többi emberiség ellen elkövetett bűn - Renátó, Dani, etc. - mellett). Még az is felmerült bennem amúgy, amikor Viki mondta, hogy ő bizony itt casting direktor lett... hogy nem ő volt e felelős ezért a bitangpusztulatos évadért.

Bálint egy karizmatikus ember, aki az ÉNB forgatásokon edződött. Nem egy megmozdulásában fedeztem fel az ÉNB-s módit, a zsigerből felháborodást, a feszkókeltést, az értelmetlen parasztkodást, amit az RTL sajnos preferál és szeret előtérbe nyomni. Szerintem nagyon sokszor megjátszotta magát, a Robis kiakadása is szerintem totális színészkedés volt, és nemigzaán világos számomra hogy ha színészkedik, akkor miért pont ezt a suttyó parasztot akarja alakítani. Úgyhogy én mindenképp amellett teszem le a voksom, hogy egy ismeretlen ember nyerjen vele szemben, aki egyébként egész jól végigjátszotta ezt a játékot.

És persze, Bála amúgy öröm, hogy a játékban volt, mert a többi mocsárlény mellett üdítő volt, hogy volt egy viszonylag épkézláb ember még bent van, de ennek rohadtul nem kellett volna ennyire számítani. Plusz, én sose fogom neki megbocsátani a Dani BFF-es vonalat. Madarat tolláról.
Helló-halló elektrokalandorok, ahogy Dévényi Tibi bácsi mondta, nem tudom miért jár ma ez a fejemben, de ez lesz a beköszönés. Közkívánatra újra dolgozom nektek és meghogyvoltozom ezúttal egyedül Virágot a JLB-ben. Silvermansarah egyéb elfoglaltságai miatt nem tudott most ebben részt venni, emiatt…..
Rákanyarodtunk az utolsó hét elnevezésű autópályára, ahol az események drámaian fel fognak pörögni, ígéri nekünk Anikó zöld nejlonzsákba csomagolva. A pörgetést egy bulikával indítjuk, merthogy eddig csak minden másnap volt buli, és egyébként is pontosan 100 napja szagolják egymás láb és gátszagát…..