Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anorok

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem hordunk színeket, nem viselünk kirívó ruhadarabokat vagy kiegészítőket. A járdán az épületekhez közel, vagy majdnem az autók közé besorolva húzódunk félre, el az emberek útjából. Ha érdekel egy sport, magunk előtt is igyekszünk eltitkolni, a kíváncsiságot elfojtani, mielőtt a saját szemünkben is…..
anorok 2021.02.23 08:46:18
@Andy73: na már itt is osztod az észt?A futás túlsúllyal, kemény talajon, olcsó cipőben =darwin díj!Tönkreteszi a bokát, a térdet, nagy valószínséggel még a derék környékét is mert a legtöbb embernek nincsenek rendben a belső hátizmai.Mint az OKJ-s fitness manager kollégám a 110 kilósnak:-húzódszkodjál!-de hát nem tudok egyet se... -akkor is azt kell! Szerinted hány ember költ három-négy havonta minimum 50-60 ezret egy profibb cipőre?
Itt az ideje egy újabb tematikus Napi érdekesnek! Csak Magyarország, 45 év érdekesebbnél érdekesebb fotókon az MTI Archívumából. 1947. október 5. Fiatal fiú fekszik lekötözve egy kanapén, egy emberrablást imitáló rendőrségi bemutatón. Magyar Fotó: Kovács Géza..
A világjárvány nyomában előálló gazdasági visszaesés sem állította meg a keresletet a felső kategóriás ingatlanok iránt Budapesten. Eláruljuk, mennyit kell kicsengetned négyzetméterenként, ha igazi luxusban élnél...
Noha a Haasnál egykor leszögezték, hogy többé nem fognak nyilatkozni az elmúlt hónapok során, Nyikita Mazepinről kiderült botrányok kapcsán, a tulajdonos Gene Haas mégis megszólalt az ügy kapcsán – sőt, arról is beszélt, mi történt a színfalak mögött...
Orbán és a marketingesei A magyar miniszterelnök kiváló propagandistákkal, mondhatni a politikai marketing kiváló szakembereivel rendelkezik. Megjegyzem, ez a megállapítás nem feltétlenül jelent részemről tartalmi elismerést.Ez a profizmus általában a képhasználat szintjén is megmutatkozik.Egy…..