Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nap Ádám

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aligha érdemes a történtek teljes kronológiáját feleleveníteni, hiszen jóformán mindenki tudja, hogy a Fidesz és az Európai Néppárt kapcsolata az utóbbi időben - a magyar kormánypárt pávatáncos politizálásának és a már a konzervatívoknak is kellemetlen radikalizálódásának következményeként - erősen…..
Nap Ádám 2021.03.03 19:35:07
Lényegében egyetértek a szerző megállapításaival. Három megjegyzéssel kiegészítem, ha nem baj...
1. OV sajnos folyamatosan lejáratta Magyarországot az elmúlt évtizedben. Még azok az egyébként pozitív lépések (elsősorban az illegális migráció elleni határozott fellépés) kommunikációjának stílusa, a diplomáciai érzék hiánya és hazánk súlya megítélésének aránytévesztései - párosulva OV nárcisztikus és szociopata személyiségjegyeivel - vezetett ide. A magam részéről félek, hogy nincs még vége, s egyre kiszámíthatatlanabb további lépések következhetnek...
2. Mo. és OV az oroszok, kínaiak, törökök stb. számára addig "érték", ameddig eszközként használhatják az EU politikai, gazdasági és katonai cselekvőképességének akadályozásához, illetve "bennfentes" információk forrásául szolgálhat. Így a mai nappal a "keleti tőzsdén" kis hazánk bizony számottevő mértékű értékvesztést szenvedett el, s az EU-ból való esetleges kilépés, vagy akár csak a szavazati jog felfüggesztésig való eljutás lenullázna mindent.
3. A címer körüli gaz engem is kiakasztatott, ha az tölgyfaág/-levél akar lenni, az bizony a Honvédségnél használatos jelkép. Vélhetően OV militáns hajlamával magyarázható, igazából csodálkozom, hogy-hogy nem jár még valami szép hófehér egyenruhában, mellén-hasán félszáz kitüntetéssel, mint Tito anno, hogy Brezsnyevet, Castrot, Horthy-t már ne is említsem, bár utóbbiak nem fehérben jártak... csak fehér lovon... :)
Nap Ádám 2021.03.09 10:29:27
@Tölgyes Péter:
Az Orbán-fanok számára még pár sor...
Amikor a nyáron a macska beszart az egyik sarokba, én kergettem, kergettem, de mielőtt kirúgtam volna a lakásból, kislisszolt az épp kinyíló ajtón... Így nem én rúgtam ki, hanem "önként távozott", mondhatná, "én léptem ki a lakásból". Valahogy így távozott OV a néppárti frakcióból...
Sem a szlovének, sem az RMDSZ, sem más reménybeli szövetséges nem követte a Fideszt, ami szerintem OV számára nagyobb csalódás volt, mint az, hogy kitessékelték. Most választhat, hogy az újfasiszták vagy újnácik közé óhajt-e beülni, ott bizonyára tárt karokkal várják, ám ezen frakciók teljesen súlytalanok az EU Parlamentjében.
Azon pedig, amit pl. Szijjártó előadott minap, miszerint OV az egyik meghatározó politikus Európában, már tényleg nem tudom, hogy sírjak, vagy röhögjek.
S befejezésül egy megjegyzés: 1945 áprilisában, Berlin ostroma időszakában, amikor ugye a Harmadik Birodalom már megszállva, porig bombázva, hullahegyekkel tarkítva összeomlott, a Hitler-fanok még mindig a csodafegyvert várták, hogy az ő Führerük majd megmutatja! Nos, pont így viselkednek most az elvakult Fidesz-hívők, aztán, ahogy Hitler lelépett, úgy, vagy másként fog rövidesen OV is lelépni, s az egész propagandára épült Patyomkin hazugság-hegy éppúgy fog rájuk omlani, mint az SS vagy a Hitlerjugend legelvakultabb tagjaira Németország VALÓSÁGA 1945 májusában.