Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Plata de Mer

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Napoli eredetileg október 4-én lépett volna pályára a Juventus otthonában, de akkor a koronavírus-helyzet miatt a déliek nem vállalták az utazást, s most hat hónappal az eredeti időpont után úgy tűnik, hogy a mérkőzés valóban megvalósulhat végre. Andrea Pirlo keretéből hiányozni fog a…..
Plata de Mer 2021.04.07 20:32:29
@Juventino86: köszönjük ez szép volt! Bevonzottad nekünk! :)
Plata de Mer 2021.04.07 21:01:08
@Juventino86: igen az biztos! De azzal legyen mindenki tisztában ha megvan a 3. V 4. hely akkor realizaltuk ami a valós cél lehetet (a bl kiesés meg belefer, következő körben meg jobban elvertek volna, jobban jártunk így )
Nagy meglepetésre a Juventus és Andrea Pirlo útjai azonnali hatállyal elválnak, ezt a klub hivatalos honlapján jelentette be. A klubhoz közel álló források szerint a döntés az azonnali válásról már hétfőn megszületett, amikor Andrea Agnelli némileg váratlan értekezletet hívott össze a klub…..
Plata de Mer 2021.04.01 19:15:22
Mauro Camoranesi szerint a Juventusnak, már csak hagyománya miatt is, nagyobb hangsúlyt kellene fektetnie az olasz magra, és több olyan futballistát kellene igazolnia, amilyennek idén Federico Chiesa bizonyul, aki a csapat elvitathatatlan alapembere és a szezon egyik legnagyobb…..
Plata de Mer 2021.03.19 12:13:57
@steven.h: én ezt a Kean eladást egyszerűen nem értettem minek kellett! Nem játszott rosszul, amikor esélyt kapott. Tény hogy nem egy kreatív ék, de fizikálisan azért látszott már akkor hogy van potenciál benne.
A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Juventus már a középkezdés után hátrányba került Rodrigo Bentancur durva hibája után, s gyakorlatilag mindvégig gyenge teljesítményt nyújtott Portugáliában. Federico Chiesa kései idegenben szerzett találatának köszönhetően azonban a torinóiak…..
Plata de Mer 2021.03.09 21:23:17
@DegerFaCan: ez szerintem realizálódni is fog, csak év végén. Pirlo elvégezte a teremtő rombolást..... csak a bl hely legyen meg valahogy
Plata de Mer 2021.03.10 00:20:40
@Juventino86: és mi lenne az alternatíva?! A bl helynek meg kell lennie! Ki az a piacon aki erre képes? Ok, pl Allegri, de ugye ot meg hosszutavon akarjuk? Imádtam amit a Juventusert tett, de Lippi után ő nevével fémjelezett korszak az egyik legdicsobb, de sajna vele megint csak további két vesztes bl döntőt jönne .... szóval akkor ki más?! .... nyáron szerintem már könnyebb lenne a helyzet
A Juventus a Lazio együttesét fogadja a bajnokság huszonhatodik fordulójában, azt a csapatot, amely az utóbbi évek során több alkalommal is feladta a leckét a zebramezeseknek. A tabellán a rómaiak közvetlenül az élmezőny mögött állnak, s még versenyben vannak az európai kupaindulást biztosító helyek…..
Plata de Mer 2021.03.06 23:10:26
@Attilio79 @Wizzurah: :D
már régóta figyelem itt a hozzászólásait , de eddig csak azt hittem szeret arrogánsan kioktatni a hülyeségével mindenkit... de most már ertem az Allegris témát is, ha ő lenne megint az edzőnk akkor megint lenne 2 bl döntőnk amit elvesztenénk, így ez egy megnyugvás lenne interes lelkének, ezért mantrázza itt nekünk állandóan
Plata de Mer 2021.03.06 22:29:00
@m.martin91: köszönjük és kérlek mindig mond meg az őszintét mester! Eddig legalább csak akkor bujtál elő amikor kikapott a csapat. .... de legalább most még az Allegrizés elmaradt :D
A pletykák szerint a PSG is beszállt a versenybe Memphis Depay aláírásáért, és ez aggodalommal töltheti el a Juventust, ha a vezetőség számolt a karakteres holland játékos érkezésével. A holland támadó a szezon végén elhagyja a Lyont, mivel lejár a szerződése, és bár a legvalószínűbb opciónak…..
Plata de Mer 2021.03.01 21:24:59
@m.martin91: mondd meg az őszíntét, amikor csak van lehetőség!
Az elmúlt hónapokban többször felmerült Cristiano Ronaldo helyzete a Juventusnál, és a klub (és a bajnokság) magasan legjobban fizetett játékosa többek szerint is távozhat a szezon végén.  Cristiano Ronaldo a Juventust választotta 2018 nyarán a Real Madrid elhagyását követően, és 2022-ig érvényes…..
Plata de Mer 2021.02.26 14:58:54
@Leram7: de most vele is ez a cél=realitás! Sajnos!l
A csoportkörből csoportgyőztesként továbbjutó Juventus a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában folytatja a küzdelmet a régóta áhított európai serlegért, s szerda este a nyolcaddöntő első mérkőzésére az FC Porto otthonába látogat. Andrea Pirlo 22 fős keretében helyet kapott Leonardo Bonucci és a…..
Plata de Mer 2021.02.17 23:17:25
@m.martin91: megint csak annyira igazad van! Szerinted Allegrit, ha felhívja majd a kiesés után Agnelli vissza tudjuk hozni???? Szerinted mit mondana erre a lehetőségre Agnelli? Meg ezt a cseh gyereket a kapuba, szerinted itt tudjuk majd tartani? Látva képességeit és annak realizálását a pályán Top 5