Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roland993

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hagyományosan megszokottnál némileg korábban, már szeptember elején kezdetét veszi a Bajnokok Ligája csoportköre, s a Juventus nyomban a legnehezebb mérkőzésével kezdi a sorozatot, hiszen a zebramezes csapat a kiírás egyik esélyesének tartott Paris Saint-Germain otthonába látogat kedd…..
A Juventus, amely nyáron komoly átalakuláson ment keresztül, még nem találja formáját, azonban kedd este a szezon eddigi legnehezebb mérkőzése vár a zebramezesekre, akik a Bajnokok Ligája csoportkörének nyitónapján az egyik nagy favoritnak tekintett Paris Saint-Germain otthonába…..
A Sassuolo elleni magabiztos győzelemmel a Juventus nagyszerűen kezdte a bajnoki szezont, ám a Sampdoria, majd az AS Roma elleni döntetlenekkel a zebramezesek már négy pontot elhullajtottak, így a negyedik fordulóban, mikor a Spezia csapata látogat Torinóba, kötelező begyűjteniük a győzelmet és mind…..
Roland993 2022.08.31 22:41:58
@Rikoo: megkockáztatom, h ha Mckenny jött volna akkor nincs 2. gól.
Roland993 2022.08.31 23:07:17
@Rikoo: nagyon bízom én is ebben a felállásban.
Paredesről szinte semmit nem tudok. Pogbát viszont nagyon várom. Benne nagyon bízok. Persze ez semmit nem jelent.
A mai mérkőzésre is úgy ültem le, h egy hyoermotivált csapatot fogok látni, akik 4-gyel megszórják az ellenfelet. Ezzel szemben a csalódás maradt és a szenvedés. :D
A Juventus nem tudta megismételni a nyitó fordulóban a Sassuolo ellen nyújtott remek teljesítményt, s kilátástalan játékkal ért el gól nélküli döntetlent a Sampdoria otthonában, így bőven van min javítani a bajnokság harmadik fordulójában, amikor az AS Roma csapata látogat az Allianz…..
Az alábbiakban Mark Szabo fórumtársunk cikke olvasható, fogadjátok szeretettel: Allegri és Nedvěd nyilatkozatai megerősítik azon állításokat, hogy a Juventus kész lemondani a Barcelona támadójáról, Memphis Depayról, az Olympique Marseille-ben futballozó Arkadiusz Milik kedvéért. Úgy tűnt, a…..
Roland993 2022.08.24 15:19:53
@GabeTR: igazad van. Az adóról megfeledkeztem. Aláírási pénzzel pedig szándékosan nem számoltam. Ezért is kezdtem úgy, hogy a legoptimálisabb esetben lenne így.

Viszont 20M Milik vagy 30M Depaynak sem kellene szerintem kérdésnek lennie.