Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vittore

0 bejegyzést írt és 2183 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Furdancs Blog Bár 100 bar lenne! 2018.06.25 05:00:00
Az Univerzum kaotikus és veszélyes hely. Létünk minden másodpercében telibe kaphatja bolygónkat egy távoli kvazár utolsó fellobbanásának fénysebességgel érkező, pusztító energianyalábja. Visszatérhet napunk gonosz nővére is, Nemezis - miként a cáfolt, de népszerű elmélet szerint 23 millió évente…..
Szeretnék bemutatkozni, röviden elmondani a sztorimat, hogy mit is keresek én itt. Egy vidéki szakács vagyok voltam, aki pár éve még azt hitte, hogy a magyar gasztronómia rendíthetetlen harcosa, aki minden áron megvédi a konyha becsületét meg majd jól megmutatja, hogy ha kidolgozza a belét, attól…..
vittore 2018.04.27 11:20:32
Én nem nagyon hiszek a new-age-es szarokban, nem hiszek a kolhó nórákban, a titokban, a vonzásban, maximum akkor ha olyan jellegű ribancnak kell tenni a szépet aki láthatóan erre vevő, de hál'istennek ezek fogyatkoznak mint az egyszeri kopaszok Vona mögött. Viszont hiszek az elme hatalmában, abban,…..
Gasztrofesztivált tartani menő dolog volt valaha, sőt szégyenkeznünk sem kell, hiszen olyan színvonalas eseményeket is találni itthon, mint például a Miskolci Kocsonyafesztivál, a Bajai Halfőző fesztivál és az újvonalas Gourmet Fesztivál. Ezeket jellemzően egy adott város(rész) csinálja, ami sok…..
A 70-es, 80-as évek New York-ja maga volt a földi pokol, hát még a város metróhálózata. Szántunk már posztot azoknak a sötét, koszos éveknek, sőt, az akkori metrónak is, de Willy Spiller képeit kár lenne nem megmutatni. A svájci Spiller 1977 és 1984 között élt a városban. Közelről látta, ahogy a…..
Sokan fel sem fogják, hogy milyen undorítóan nehéz terhet rónak legjobb barátaikra, egy-egy habos-babos, selyemszalaggal áttekert esküvői meghívó átadásával együtt.  Alig indult el a március, s a tavaszt bár még nem hozta el nekünk, de a turbékoló gerlepárok már most osztogatják a bézsszínű…..
Minden generációnak megvannak a kedvenc meséi, azonban a 90-es évek szülöttei minden addiginál nagyobb választékból válogathattak. A Cartoon Network, a Nickelodeon és a Fox Kids (Jetix) évről évre szolgáltatta a jobbnál jobb rajzfilmeket vagy élőszereplős sorozatokat az iskolából hazaérkező…..
vittore 2018.03.06 13:11:50
Majdnem mindenki tudja már a világon, hogy a Föld bizony gömbölyű, de egy pici, ám nagyon hangos kisebbség megmagyarázhatatlan módon mégis ragaszkodik a lapos Föld elképzeléshez. Nemrégen konferenciát is rendeztek, hogy bemutathassák bizonyítékaikat...
vittore 2018.02.19 15:34:03
@exterminador: Szerintem az evolúció tagadók, meg a lapososok valamint társaik nem összetévesztendők az egészséges szkepticizmussal "megáldott" emberekkel.
Néha azért érdemes más aspektusból is vizsgálni a dolgokat. Íme egy remek, nem elfogult bejegyzés 911 ről: konteo.blogrepublik.eu/2011/03/30/kilenctizenegy/
Egy problémát nem gyorsan, hanem jól kell megoldani. Amikor a jó mérnök találkozik egy problémával, és megtalálja a megoldást, nem áll meg, hanem tovább folytatja, amíg feltérképezi az összes lehetséges megoldást, és utána kiválasztja a legmegfelelőbbet. A gyors és egyszerű megoldásokkal az a baj,…..
vittore 2018.01.24 12:12:22
@Hód Alajos: A cikk tele van faszsággal, de alapvetően egyetértek veled. A piaci árak az egekben, bőven jól jár aki elköltözik onnan. Szeretik hangoztatni, hogy Budapest mekkorakurvanagy világváros, aztán meg rinyálnak, ha a belvárost ellepik a bulizni vágyók. Baszki a belváros miről szóljon, ha nem erről? Gondolom ha a szórakozó helyek megszűnnének, velük együtt szép lassan elsorvadnának a környékbeli kis üzletek, az ingatlanárak leesnének akkor azért picsognának.
A megoldáshoz az önkorinak kellene egy kicsit a sarkára állnia: Nem engedni, hogy a szórakozóhelyek brutális árbevételét teljesen elcsalja-benyelje az azokat üzemeltető maffia. A plusz pénzből hatékony biztonsági szolgálatot lehetne üzemeltetni valamint talán össze tudnának kaparni 5 takarító gépre ami minden nap összesöpörné és felmosná az utcákat. (Többek között az ottlakók ölebeinek a mocskát is.)
vittore 2018.01.24 16:29:10
@ételizésítő: London, Amszterdam, Berlin, Dublin, Barcelona, Prága. Kezd felzárkózni Szófia. Például. Nem kell démonizálni. Valós probléma ott is a részeg csürhe, de ezeken a helyeken rájöttek, hogy nem a tiltás a megoldás.
vittore 2018.01.24 17:11:16
@ételizésítő: Kettő kivételével mindegyik helyen sikerült nagyon bebasznom volt ahonnan ki is dobtak, de erre nem vagyok büszke.... Nem hiszem, hogy ezen időpontok éjfél előttre estek. Bár ha te mondod biztos úgy van...
Rohadjon meg az összes baszatlan picsa, akik azért hisztériáznak minden év szentestéjétől vízkeresztig, hogy tiltsák be a petárdázást, tűzijátékot meg úgy kábé a levegővételt is. Egy jóérzésű ember sem képes úgy kettőt görgetni a facebookon, hogy ne találkozna olyan képpel, szöveges poszttal vagy…..
Bár csak egy nappal ért véget a karácsony, s szerintem sokan fellélegeztek, hogy vége, de az biztos, hogy legjobban én örülök. Mondhatni az a fajta giccsbeöltöztetett foscunami amit november közepe óta kénytelen vagyok elviselni, tovatűnni látszik, s ha minden jól megy 11 hónap boldogság vár. Vagy…..
Kaptam egy emailt mindenféle ilyen jogi paralerogrammával amelyben kilátásba helyezték, hogy el lesz intézve a valagam, ha nem hagyok fel a jogsértő tevékenységgel.  A Kedves Karácsonyi Vásárra látogató embertársam, című poszt kavarta fel egy érzékenyebb lelkű olvasónk kedélyét. Az igazsághoz…..
A blog tartalmából sok ízben az jöhet, hogy én egy bunkó paraszt vagyok, az empátia teljes hiányával, sőt ha tehetem még bele is rúgok a földön fekvőbe, s miután zsebének tartalmát módszeresen eltulajdonítom, aprócska péniszemmel még sugárban aranyesőt is szórok rá.  Bár nincs ellenemre a fent…..
Először is had' üdvözöljelek ezen a csodás időszak kezdetén. Európában már sok helyütt a túlzott PC miatt fényvásár, meg aranyvásár van, de hála istennek drágaminiszterelnökúr személyesen gondoskodott az ország kereszténynek maradásáról. Nem csak, hogy bátorítalak, de egyenesen várlak, hogy jelenj…..
A naiv álmodozó Orbánt lehúzzák a kínaiak...
vittore 2017.11.28 12:13:12
@Superuser: "szóval hamarosan már talán Bp-en felhajthatok a szerb vasút kiváló szerelvényére, ami autóstól ledob a montenegrói tengerpartra, nem köll lemenni Újvidékig." El kezdetm leírni normálisan, hogy miért baromság amit írsz, de aztán rájöttem, hogy úgy sem értenéd meg...
Az van, hogy októberben abszolút mozdulni nem tudtam, szóval a legszebb őszi tájakat idén is ki kellett hagynom. (Utoljára a Montenegróban túráztunk szeptemberben, amikről azóta csináltam videókat. Ha érdekelnek az elátkozott hegyek, akkor ITT és ITT megnézheted őket!) Igazából a november közepe…..
Leteszteltük és valóban szándékosan szétülteti az egy foglaláson szereplőket a Ryanair csak azért, hogy utána felkínálja: fizessetek és akkor ülhettek egymás mellett. Ennél nagyobb pofátlansággal rég találkoztunk, főleg, hogy még le is tagadják, hogy változtattak volna a rendszerükön. Valahol…..
Van az a vicc, amikor a nagypapa meséli az unokáknak, hogy hány oroszlán/kommunista/beduin/indián akarta megölni, de ő hősiesen helytállt. A gyerkőcök már kívülről fújják a mesét és csak mosolyognak rajta, ahogy a kedves kis nagypapa, olvasószemüvegét orrán feljebb tolva, évről évre…..
Megjegyzés: Ez a bejegyzés még reményeim szerint frissülni fog. Ezt is megértük. A Ripost értesülései szerint ma reggel 50-60 rendőr hatolt be a szcientológia egyház "ideális orgjába" (Váci út 169.). Házkutatási parancsuk volt, lezárták az épületet.  Az Index megkeresésére ezt írta a…..
vittore 2017.10.18 11:33:16
@norbert79: Igazad van, de nem biztos, hogy meg fogjuk tudni. Azért jó volt nézni a videot..... ;)
Van egy Hubbard-írás, ami a szcientológia otthagyásakor igencsak foglalkoztatott. Erről az erős ígérettel nyitó irányelvről van szó (a rövidítések és az idegen szavak nem érdekesek, szervezeten belüli pozíciókat jelölnek):..
Kedden dönt Demcsák Zsuzsa sorsáról az ATV vezetősége, tudta meg a Bors. Nemcsak a Szanyi Tiborral készült, különösre sikerült interjúját elemzik majd, hanem a kéthetes időszakot, amelyet a csatornánál töltött. A lap egy forrása szerint valószínű, hogy távoznia kell majd...
vittore 2017.09.19 10:01:28
Napról-napra egyre kevesebb az autó a parkolóban. Levontam a kézenfekvő következtetést: már mindenki a Balatonnál van. Pedig dehogy... Nekem mégis ez jutott eszembe. Két hete, mikor lejutottam két napra, kihallgattam egy beszélgetést a vízben. Arról folyt a diskurzus, hogy a született zánkaiak egy…..
Igen markáns, és újra meg újra visszatérő, soha ki nem fogyó utastípus a BUNKÓ. Így, csupa nagybetűvel. Azon már meg se lepődök, amikor köszönés nélkül ül be valaki, nem válaszol az én köszönésemre, vagy simán utasításokat és parancsokat közöl, se egy "kérem", se egy "köszönöm" el nem hagyná a…..
Lehet, hogy az emberek agyának manipulálásában verhetetlen a Fidesz, de képtelen az országot építeni. Pedig szükség lenne rá. ..
vittore 2017.08.14 19:47:03
@brlv24: miért is?
vittore 2017.08.14 19:50:19
@Nagy fasz vagy te Válasszunk: szerintem bőven lehetne felújítani kórházakat. Persze van olyan amit lehetetlen, az általad említett okok miatt. Nem, nem kell hátradőlni, de attól még nem oldódik meg a probléma.