Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Iridiel

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napjainkban a Föld még mindig drámai küzdelmet vív a Covid-19 világjárvánnyal. Karantén, arcmaszk, fertőzési statisztikai mutatók, védőoltási stratégiák – ezek a szavak mára mindennapi életünk kísérői lettek. Az élet azonban élni akar, ez pedig különösen igaz a nemzetközi kapcsolatokra.…..
Iridiel 2021.04.19 09:20:31
@Mezőbándi: Szerintem ez szokás kérdése. Gondolom, Nagykövet Úr is az angol változatot használja átiratként, vicces lenne minden ország változatát tudnia. Az angol az általános, a világon mindenhol ismert verzió. Egyébként jó cikk volt és nekem élmény volt olvasni.
A jeles alkalomra Péter és Anikó is szabaddá tette magát, így együtt vezetik a finálét, szép lezárást adva azok számára, akik szeretik elemezgetni a két műsorvezető közötti különbségeket, míg VV Puskás Bemindenezett Péter úgy döntött, hogy a mai adásba tényleg mindent belead, és dupla adag mindennel…..
Iridiel 2021.03.02 11:24:15
@Fálki: ez a taktika csak akkor jó, ha utána nem küldenek be új embert. Mi van, ha az egyébként is kieső mocsárjátékosok helyett beküldenek kintről olyat, aki jobban átlátja az erőviszonyokat (tekintve, hogy kintről már megnézett x részt) és még nem is idióta? Akkor ezzel a taktikával csak buknátok
Azt hittem újabb hosszú párbajos adásról tudósítok majd de úgy látszik már a szerkesztők is nyíltan vállalják, hogy így a véghajrában még annyira sem foglalják le az ápoltakat, mint az elmúlt bő száz napban, így csak tippelni tudunk, hogy a villalakók csütörtöki napja masszív seggvakarással telt.…..
Helló és halló minden kedves és kevésbe kedves olvasónak, itt van a tavasz a nyakunkon, süt a nap, 20 fok van, lassan véget ér ez a csodálatos évad, gondolom Ti is mindannyian tudjátok mi lesz ebből márciusban? Hó. Szóval lesz még ebből rábaszás, most viszont annyi dolgunk van, hogy nem is látom a…..
Ancsa köszönt mindenkit a mai (tegnapi) összefoglaló elején széles kézmozdulatokkal és még szélesebb jókedvvel és gyorsan elhadarja, hogy csütörtökön párbaj, pénteken párbaj, szombaton pedig Lö Finálö, szóval ebből a kis stúdióból utoljára jelentkezik be, mert mostantól igazán felpörögnek az…..
Helló-halló elektrokalandorok, ahogy Dévényi Tibi bácsi mondta, nem tudom miért jár ma ez a fejemben, de ez lesz a beköszönés. Közkívánatra újra dolgozom nektek és meghogyvoltozom ezúttal egyedül Virágot a JLB-ben. Silvermansarah egyéb elfoglaltságai miatt nem tudott most ebben részt venni, emiatt…..
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, neveket most nem sorolnák, mert így is elég nagy szenvedés lesz a tegnapi adásról írni bármit is. Az egészségem helyreállt, ezt így kérdés nélkül is közlöm, mert tisztában vagyok vele, hogy ez mekkora tömegeket foglalkoztat, mint a párbaj…..
Iridiel 2021.02.23 00:00:55
@Adamadam: ekg. Hiszen valoszinuleg mindannyian a penzert es az ismertsegert mentek be. Az emberek megismertek mar oket annyira, amennyire a vv lehetoseget ad, a biztos 8 milla meg jobb, mint a bizonytalan 25 , foleg, hogy nekik semmi fogalmuk se lehet az eroviszonyokrol. Folosleges 5 nap miatt hoskodni. De kulonben meg, mi a fenert kell ilyen miatt ennyire osszeveszni... mi koze van Balanak a masik ember dontesehez. Hol a TISZTELET? :D
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, egy kedves és pozitív hangvételű HV-t terveztem mára, aztán egész hajnalban, reggel és délelőtt görcsölt a gyomrom, úgyhogy nemtudom mi lesz ebből. Lilakápi volt tegnap a vacsora mellé, nagyon remélem hogy nem az a bűnös étel, ami tönkretette…..
Iridiel 2021.02.21 22:49:47
@SirLemming: nekem most pont tetszik
tökjó a tusvonala, bárcsak tudnék olyat :)
Iridiel 2021.02.21 23:23:58
@Krétagarbó: nagyon.. és szerencsétlen még el se tud menni onnan. De érthetetlen, hogy Merci miért "gondolja" úgy, hogy ez cuki
Ha péntek, akkor a stúdióban PP helyett most kivételesen Anikó, ha szombat akkor a hogyvolt csúcsszerkesztőségében (á la Vadhajtások) viszont fixen jómagam foglalok helyet. Közeleg a végjáték, ma párbaj, lehet szavazni: vajon Moh mehet haza magzatpózban sírni a zuhany alá, hogy megszabaduljon minden…..
Iridiel 2021.02.20 23:13:12
Iridiel 2021.02.21 00:26:23
@Hannibal Gabter: "Messzire vezet, nem itt kell ezt megbeszélni, és szerintem teljesen felesleges egyetlen komment egyetlen szaván ennyit lovagolni." de akkor miért nincsen befejezve? Miután kiderült, hogy ez érzékeny téma több kommentelőnek is, nem kellene még 3 másik hozzászólásodban fejtegetni. Javaslatom, hogy fogadd meg a saját tanácsodat.
Merci és Mó saját kútfőből, teljesen önszántukból olyan feladattal áll elő, mely sokkal érdekesebb, mint eddig bármi, amit a villában csináltak 3 hónap alatt, azaz szerepet cserélnek. Mó konstans nyávogással ugrálja körbe Mercikét, aki mentális egyszerűségéből eredő minden elemi ösztönét legyőzve…..
Iridiel 2021.02.19 15:27:41
@silvermansarah: a rohadást nem tudom, szerencsére nem fejtették ki bővebben. Csak tegnap is feltűnt, hogy mekkora parasztság ilyet mondani..
Iridiel 2021.02.19 15:29:39
@MozambikiZombi #teamPini: lehet, hogy csak magamat hergeltem és igazad van ? alapból a rosszat hallom ki tőle
Szülinapra ébrednek a villalakók, nem is akárkiére. Dániel ünnepli 23. születésnapját és elárulja a riportban, hogy lelki szemei előtt többször megjelent, hogy e jeles napon zöld kendő lesz a karjára kötve és a feje előtt lebegő párbaj miatt izgul. Én is izgulnék ha a fejem előtt egy párbaj lebegne,…..
Iridiel 2021.02.18 23:04:34
@_Pipp: igen, én is látom rajta a kedvelést, csak az összefoglalókban túl töményen kapjuk meg a szívatásokat, elosztva a nap 24 órájára nem lehet ennyire vészes. És Vivi is bármi fontosabb dologról beszél, rögtön Bálintra néz megerősítésre várva, akitől sokszor biztatást kap.
Iridiel 2021.02.18 23:08:28
@repuloezustmokus: persze, hogy nem bízik. bármit mond csesztetik, amikor meg vmt jól csinal, azt eszre se veszik. A mostani iq feladatnál a masodik helyere egyik se reagalt.
Iridiel 2021.02.18 23:19:02
@repuloezustmokus: az biztosan nem igaz :) csak egy picit nott a szememben, hogy 1 db szituacioban bevedte
Nagy meccset rendeztek tegnap Budapesten a Puskás Arénában, igazi világsztárokkal de ne feledkezzünk meg a Nagytétény Aréna (világ)sztárjairól sem, akik a héten a tudomány területén csillogtatják meg képességeiket / nemtudásukat. Anikó egészen visszafogott, amolyan nagyvállalati középvezető MILF,…..
Iridiel 2021.02.17 22:09:39
@tvbuzi: tesómnak így lett pozitív. csak biztatásképp :)
Iridiel 2021.02.17 22:48:14
@zellerlevél: teljes homályban van
Gyásszal indítunk, pontosabban a top 6 buli indul azzal, mert én speciel egy erős kávéval és két szál jóféle cigarettával rúgtam be az ajtót ma reggel is. A falra felkerül Merci színes fotója a top 6 játékos közé, míg a Virágról készült fekete fehér kópiát az alsó, vagyis a már kiesett játékosok…..
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, a csodálatos valentinozós adás is nekem jut, meg vagyok én áldva ezzel. A kommentszekcióban pedig tegnap este kívánságműsor volt, szóval még extra feladataim is vannak.. Meg vagyok én áldva veletek is. PP van ma és ennél többet nem is tudnék…..