Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Imeon A.

34 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Előzetes nemsokára...
Éppen kidbotak a melóból. Egy plázában takarítottam, de a főnök szemét volt, nem bírtam, mégis kirúgott. Egyébként az albérletem is gáz, mennem kell, ráadásul nem tudom, miből fogom a következőt kivenni. A barátnőm, akinek van otthon internetje, szólt, menjek fel, nézzek…..
Bárki bármit mond, a válságot meg lehet érezni a nők viselkedésén, nyitottságán, kitáruolkozásán is. Aki bajban van, az esetenként olyan dologra is hajlandó, amire korábban nem. Számomra, akit kevésbé érint a válság, ez igen előnyös. Nagyobb eséllyel kereshetek, és találok…..
I. nap(szerető)Az útra is csinosan, de szolídan öltözött a kiscsaj. Fehér magassarkú, fehér miniruha, nem látszott át a bugyija sem. Alányúltam, éreztem, hogy van egy leheletnyi kis tangája. Mosolygott. Nem akarta elhinni, hogy valóban a tengerhez megyünk. Le akart szopni, de…..
Elvittem a kiscsajt egy kis tengeri vitorlázásra. Mikor megtudta, hogy egy hétig együtt leszünk, kettesben, hallottam a hangján is, hogy a bugyija csatakosra ázott az izgalomtól. Egy hétig fogom kefélni, és szopatni. Vagy végleg megkedveli a szexet, vay elmegy tőle a kedve.…..
Szexháttér II.(főnök)Az irodában kezdtem. Elrendeztem mindent, hogy nem jövök egy darabig. A kikötőbe is odatelefonáltam, hogy másnap érkezem. Aztán mentem az öreglányhoz. Vittem egy adag pénzt is, hogy legyen. Csinosan fogadott. Szépen belakta a lakást, amit egyben irodának is…..
Szerelemfészek I.(főnök)Későn érkeztem. Sokáig dolgoztam még bent, hogy az egy hét kiesést bepótoljam. Meg megvártam, míg a kiscsaj visszahív. Eljön. Még lediktáltam neki jópár dolgot, mit vegyen. Kérdezte, hova megyünk. Mondtam, a tengerre. Útlevelet hozzon. Még szerencse,…..
Iroda XXI.Nem akartam már több utcai munkát. Nem akartam fillérekért kisegítő munkát. Nem akartam lenézést, meg lealacsonyítő melőkat. Pénzt akartam, hogy tanulhassak, lakbért fizethessek, bulizhassak. Ennyi! Nem érdekelt semmi. Aki nem kér, nem kap, hallottam egyszer. Hát én…..
Iroda XX. Az egyik csaj visszamondta. Anorexia nem vállalta a három napot, úgyhogy kis szabadidő is lett. Kicsit kezdtem pánikba esni, hogy nem titkárnőm, de azért annyira nem. Eddig is megvoltam, csak szerettem volna, ha bővíthetem a tevékenységeimet, és legalább valaki segít ezt…..
 Iroda XIX.Dühítő volt, hogy hiába küldöm ki az önéletrajzomat, nem kellek sehol. Pedig tanultam elég sokat, hogy rendes, irodai munkát végezzek, ne pedig kulimunkát. Anyámék mondták, várjak, majd lesz valami, de zavart, hogy nem fogok tudni a saját lábamra állni.…..
Szexháttér I.Csodálkoztam, hogy ilyen könnyen igent mondtam. De reggel mentem a címre. Könnyen odataláltam. A ház előtt futottunk össze. Felmentünk. Csinos lakás volt, szép nagy. Be volt rendezve, de láthatóan nem igen használta, néhány ruhadarabja volt a szekrényekben. Hatalmas…..
Iroda XVIII. Kicsit izgatottan készültem az első három napra. Valahgoy volt bennem egy érzés, valami miatt meg fogom kapni az állást. Elhatároztam, hogy bármit megteszek. Szerettem volna jókat élvezni is, meg a munkámat is csinálni, és keresni annyi pénzt, hogy végre ne kelljen…..
Iroda XVII. Sok pénzt kaptam, de azért dolgozgattam tovább, éppen milyen álkalmi munkát találtam. Kapkodtam, nem bíztam, hogy ebből lesz valami. Kis haladékom volt, a pénz elég volt egy időre még. Nem nagyon költöttem. örömmel láttam, hogy felhív. Másnap szívesen vár,…..
Játékszer II.  Nagyon elégedett voltam, annyi szép dolgot vettem. Nem tudtam, hogy jön-e ma, de reméltem. Úgy fogtam fel, hogy a főnököm. Katonásan akartam neki engedelmeskedni. Szerelmes voltam, de kiélveztem, hogy kurva vagyok, és nem lehet kérésem, minden úgy történik,…..
Iroda XVI. Az igényeinek eleget téve elmentem vásárolgatni. Nem is rossz! nappal kis könnyű munka, egy-egy jó kefélés, a szopás teljesen jó bevezetés, sok pénz, és sokmindent lehet vásárolni, amire nem is kell spórólni. Bár jelentős részüket nem nagyon tudom hordani…..
Játékszer I. Nagyon tetszett a lakás. Messze volt otthonról, de jó volt a közlekedés, és hamar odaértem. Szép nagy nappali, szépen berencezve. Számítógép, internet. Innen szabadabban tudok levelezni, meg nézegetni a netet, hogy ötleteket szerezzek szeretőm boldoggá…..
Iroda XV.A kapiott pénz bőven sok volt. Ebből még vásároltam egy csomó mindent a három napos próbára. Egy darabig készültem, hogy mit csináljak vele, aztán rájöttem, hogy úgyis ő fog engem használni. Kicsit izgató volt a gondolat. Ruhával és sminkkel készültem. I.…..
Iroda XIV. Nehéz volt lepleznem boldogságomat. Szerelmes voltam, de máshogyan, mint eddig. Megértettem a kielégültség fogalmát is. Következő napra már nagyon készültem. III. napAz ajtóban átölelt, magához szorított, és megcsókólt. Aztán az irodájába ment, én meg…..
Iroda XIII.Nagyon jól éreztem magam. Hazafele úgy éreztem, hogy más vagyok, mint reggell. Boldogság járt át, a puncim kicsit zsibbadt, és nőnek éreztem magam. Lepleztem mosolyom, pedig nevetni szerettem volna. Azt hittem, valami rossz vár rám, de a jóleső boldogság eddig ismeretlen…..
Iroda XII.  A kapott pénzből elmentünk a huommal vásárolni. Kicsit zavarbaejtő volt a fehérnemű vásárlása, de a hugit szórakoztatta. Párszor ő intézte, mert nekem kicsit kellemetlen volt. segített szép és tlaán izgató ruhákat vásárolni. Én meg nem vettem volna, és…..
Iroda XII. Nem volt kedvem a további hajtáshoz. Több pénzt akartam. Kitaláltam, hogy kurva leszek, de ez nem ment. Azt sem tudtam, hogty fogjak hozzá. Aztán mikor ezt a hirdetést megláttam, rögtön lecsaptam rá. A tájékoztató tetszett. Főleg, hogy sok a szex, és sok a pénz. A…..
Iroda XI. Otthon még sokat sírtam. Vívódtam, hogy ennyire kurva lettem, nem tudtam nemet mondani. Hogy ennyire kell a pnz, és hogy idáig süllyedtem. Rosszul aludtam fájt mindenem. Fájt a méhem, rettegtem, valami bajom lesz. Fájt a fenekem, reggel kínszenvedés volt elvégezni a…..
Iroda X. Második napra lelkileg és testileg is kipihentem magam. Előző nap este vásároltam egy csomó mindent a következő két napra. Ez is kikapcsolt. Jól aludtam, és úgy keltem, hogy ma már megpróbálok élvezni is valamit a dologból. A pénz gondolata sokat segített a pozitív…..
Iroda IX. Elég szépen adott pnzt leendő főnököm a pár órás próbára. Ebből sokat költöttem ruhára, hogy az elvárásainak megfeleljek. Perverz, mert ilyen ruhát fel sem vennék. Érdekes elvárásai vannak, de megfizeti. Szexcentrikus, az biztos. Napi két aktus, beosztva.…..
Iroda VIII.Lassan elkezdtem a próbanapokat is. Volt még bőven jelentkező, de már ezt is kívántam. Az eddig kipróbáltakat akartam alaposan megdolgozni. Tudtam, kit nem fogok a három nap után visszahívni. De alaposan kiélvezem őket. Összeállítottam, kitől mit várok. Volt pár dolog,…..