Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borzimorzi

0 bejegyzést írt és 2800 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyakorlatilag megfenyegette Orbánt, ha nem távozik, akkor napokon, heteken belül kompromittáló felvételek kerülnek nyilvánosságra róla és a családjáról. ..
Talán, ha nulla fok van, egy szeméthegy mögött, a vasúti töltés oldalában nőtt szétfagyott nádasban, színevesztett, félig szétfoszlott sört reklámozó napernyő alatt üldögél a késő téli nap bágyadtan szitáló havas esőjében négy fiatal férfi. Apró tábortűz próbál valami meleget adni a vizes göncökbe…..
borzimorzi 2017.02.10 20:30:51
@Semper Fidelis: Már abból sem a rendes szöveget kapják a magyar iskolások, sikerült PC-síteni azt is. A szöveget lebutították, kilúgozták, a hülyének tekintett "gyerekek számára". Egy Nógrádi Gergely nevű pofa az elkövető, de vigyázat, nem minden átdolgozott kiadás címlapján szerepel! Úgyhogy jól tessék megnézni a könyvesboltban, hogy pontosan mit forgalmaznak Gárdonyi neve alatt!

Üdv:
b
borzimorzi 2017.02.10 20:47:30
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Na, az lehet. Most, hogy már közvélemény-kutatás is igazolja a merkeli miránspolitika csődjét, változtatni kell a retorikán. Világos, hogy az e tekintetben 10 legfontosabb európai országban átlag 55% igényli a migránsáradat leállítását, és max. 20 ért egyet Merkel politikájával, a maradék meg bölcsen hallgat. Merkelnek muszáj valamit hazudnia, ha nyerni akar. Ha a németek olyan hülyék, hogy megkajolják, még nyerhet is. Ha netán mégsem hazudik, akkor azt abból fogjuk tudni, hogy tényleg hazazsuppol félmilliót az idén.

A kutatás: www.independent.co.uk/news/world/europe/most-europeans-want-muslim-ban-immigration-control-middle-east-countries-syria-iran-iraq-poll-a7567301.html

Üdv:
b
borzimorzi 2017.02.10 20:52:09
@Halál kamionja mindenkit elgázol: Azt nem szabad! Egyrészt azért, mert a kínzás jogellenes. Másrészt meg azért, mert akkor azt hazudja, hogy ő homoszexuális, és az iszlám többségű szülőhazájában őt ezért diszkriminálják. Bizonyítékul pedig letolja a gatyáját, hadd lássa mindenki, milyen szigorú egy gyakorló kislány élete. Erre pedig megkapja a menekült státuszt. Most ez a legújabb, lassan fél Marokkó itt lesz, és mind ezt állítja. Hogy akkor mitől van ott akkora túlnépesedés, az az ő titkuk...

Úgyhogy ezt semmi esetre sem szabad! Jogellenes ÉS kontraproduktív.

Üdv:
b
  Ezt a jelszót skandálta az a hatalmas tömeg, ami az egy héttel ezelőtti gyalázatos berlini teherautós merénylet után összehívott idegengyűlölő tüntetésre válaszul szinte spontán módon összegyűlt a nyugat-berlini emléktemplom környékén. Németek, kurdok, törökök, arabok és mások egymásba…..
borzimorzi 2016.12.31 23:23:38
@Hóhér az utolsó barátod: Senkinek semmi kifogása nem lehetne az ellen, ha pontosan úgy bánnának a mostani migránsokkal is, ahogyan 1956-ban a magyar menekültekkel bántak. Pontosan ugyanazok a nemzetközi szerződések vannak ugyanis hatályban. Épp csak ma tökéletesen figyelmen kívül hagyják az összes olyan rendelkezést, amely a befogadó társadalmak polgárainak életét, testi épségét, emberi és polgári jogait vannak hivatva védelmezni.

Üdv:
b
borzimorzi 2017.01.23 13:56:30
@Hóhér az utolsó barátod: Csak, hogy pontosan lásd, számokban elbeszélve, hogy mivel van dolgunk, nézd meg ezt a videót, különös tekintettel az utolsó felszólalóra, Maróth profra. Ő jobban ismeri a mohamedán világot, mint a komplett magyar politikusi gárda együttvéve. 100 év alatt az iszlám világban megkilencszereződött a népesség. Ezt képtelenek eltartani. Ha hagyjuk őket ide migrálni, akkor a mi kontinensünket is túl fogják szaporodni. Ezzel állunk szemben. www.youtube.com/watch?v=d406Sl8VSoE&feature=youtu.be

Nem kéne olyan hülyének lennünk, mint amilyen Hitler volt, aki egyszerűen képtelen volt felfogni, hogy mit jelent az a helyzet, amikor az ellenségnek KORLÁTLAN EMBER-UTÁNPÓTLÁSA van. Akik most jönnek, kb. 5-10%-ban jönnek Szíriából, ennyien menekültek. Az összes többi dzsihádista. Hódító háborút folytatnak ellenünk, egész Európa ellen.

Mimeg ki vagyunk szolgáltatva egy szentimentális papkisasszonynak, aki azzal akarja kárpótolni magát a meddőségéért, hogy ide csődíti a harmadik világ csőcselékét. Már bocsánat, de az ilyen problémával pszichoterápiára kell menni. Nem az a megoldás, hogy tönkre kell tenni egy komplett kontinenst. A mediterrán országokban a 35 év alatti felnőttek körében a munkanélküliség 35-50%. Aki ide további embereket csábít, különös tekintettel a harmadik világ használhatatlan analfabétáira, az tudatosan és készakarva ássa alá a békét és biztonságot Európában. Ezen kellene elgondolkodni végre a nagy szentimentális nyáladzás helyett.

Értékalapú bevándorlás: OK. Szűretlen és létszámkorlát nélküli bevándorlás a mi kultúránk iránt gyűlölettel és megvetéssel viseltető kultúrák képviselőiből: öngyilkosság. Aki ezt nem érti meg, annak tényleg a hóhér a barátja.

Üdv:
b
Az elmúlt napokban többen is felvetették, vajon nem lehet-e mégis Budapesten olimpiát rendezni, hiszen van rá jó példa: London, 2012.  Válaszom több rétegű, de mindegyik eleme fontos. A kép forrása: stephanosioannou.net Nagy-Britannia bruttó hazai terméke 2800 milliárd dollár, hazánké 117…..
borzimorzi 2017.01.23 12:53:33
Ezek a jéghegyek tízezer évig pihentek csendesen, az évtized végére azonban teljesen eltűnhetnek – Vajon elmúlásuk is csendes lesz? 2007-ben a NASA olyan felvételeket közölt a Déli-sark nyugati vidékéről, amelyek rávilágítottak arra, hogy beigazolódni látszik a tudósok aggodalma, miszerint az…..
borzimorzi 2017.01.15 18:11:44
@laci_52: Stimmt. Csak mit csinálsz azzal a 2-3 milliárd emberrel, akinek az élete az Egyenlítő vidékén, illetve a szubszaharai Afrikában végképp ellehetetlenül?

Üdv:
b
18 egyházi vezetőt szólaltatott meg a Heti Válasz arról, hogyan dönt az október 2-ai népszavazáson feltett kérdéssel kapcsolatban. A körkérdés egyik meglepetése, hogy a magyarországi katolikus vezetők részletes érvekkel szinte egyöntetűen a nemzeti szempontok mellett állnak ki, hasonlóan a…..
borzimorzi 2017.01.02 21:09:18
@Doberdo: Ferenc pápa Dél-Amerikából lett importálva. A hajdani gyarmatosítók bűnei miatt gyűlöli az európaiakat. Közép-Olaszországban a földrengés miatt sokan meghaltak. Számos temetésre hívták a pápát Amatricébe és környékére. Egyszer sem ment el. Csak hónapok múlva tolta oda a képét, mikor már PR szempontjából kínos volt. Aztán csodálkozott, hogy nem tülekedtek az olaszok kezet csókolni. A berlini terrortámadás áldozataiért egy imát nem mondott el, nem, hogy gyászmisét celebrált volna. Ez a pápa gyűlöli az európaiakat és most akarja megbüntetni őket a hajdani gyarmatosítók bűneiért. A magam részéről prédikálhat amennyi vizet csak akar, mikor látom, hogy bort iszik. A saját nyaralójában, Castel Gandolfóban több ezer migránsnak volna hely, az egy hatalmas palota. Hányat fogadott oda be? Egyet sem. Képmutató vénember.
Üdv:
b
Oriana Fallaci 2005-ben az „utolsó szó jogán”, néhány hónappal a halála előtt még egyszer, drámai erővel megszólalt egy könyv terjedelmű öninterjú formájában, amely a Harag-trilógia előző köteteinek (A harag és a büszkeség; Az értelem ereje) betetőzése. Fallaci az öninterjú utószavának az…..
Donald Trump, az USA újonnan megválasztott elnöke még nem is lépett hivatalba, mégis hatalmas a hisztéria az ellentáborban. Pedig, aki azt állítja, hogy tudja, milyen elnök lesz belőle, az aligha tudja, mit beszél. Legnagyobb valószínűséggel még maga Trump sem tudja. De máris akkora a hisztéria,…..
borzimorzi 2016.12.01 10:14:36
@Gery87: :-DDD

Üdv:
b
borzimorzi 2016.12.01 10:34:05
@rdos: Bocsi, csak azért röhögök ilyen parttalanul, mert ez a recept Orbán leváltására is, meg az elaggott EU-s fejesek letételére is.

Üdv:
b
borzimorzi 2016.12.15 17:37:56
@rdos: Bár a politikában látnék már egy ilyen jelenséget!
Miután az Index a múlt héten nagyot ment a biztonságpolitikaiszakértő-leleplezés topikkal, tulajdonképpen logikus, hogy az Origo is kísértést érzett, hogy megcsinálja a maga “kamuszakértős” sztoriját. Ehhez kapóra jött egy amerikai úriember, Bill French (írói nevén Bill…..
borzimorzi 2016.12.03 17:15:35
@Diorella Queen: Nem egész Magyarországot hódoltatták meg, hanem csak a Hódoltságot. De ott olyan népirtást műveltek, hogy a Mohács előtti 4,9 millió magyarból csak mintegy 1,9 millió magyar maradt 1700 körülre. Azok is leginkább csak a Magyar Királyságnak a Hódoltságon kívül eső részein. A volt Hódoltság területén lovagolhatott valaki egy irányba egész álló nap anélkül, hogy élő embert látott volna.
Üdv:
b
Az új kabala nevére rákeresve a Google-ban csupa dildó bukkan fel. De a segédeszköznek még köze is van a vízhez: a kádban is lehet használni. Választani tudni kell... Már látjuk a bulvárlapok címlapját: "Dildóbotrány!" ..
borzimorzi 2016.11.29 12:22:02
@Apacsfőnök: Jahhahajjj! :-DDD
Mióta az Egyesült Királyság idén nyáron belelavírozta magát egy meglehetősen bizonytalan jövőbe (és ez nem a döntés minősítése, hanem ténymegállapítás, hiszen voltaképpen senki sem tudja, mit hoz a következő pár év), szóval azóta magyarként lakást venni a…..
borzimorzi 2016.11.23 17:41:42
@Bal: Közben meg egy csomó vezető jogi cég van a Cityben, amelyik nem köti a megrendelői orrára, hogy a szerződéseket valójában nem is ők írják, hanem lengyel, magyar, bolgár stb. ügyvédek Varsóban, Budapesten és Szófiában. Angol jog alapján, angol nyelven, ahogy kell. Harmadannyiért, mint amennyit aztán a kedves vevő Londonban kifizet. De azzal a jóleső érzéssel megy haza, hogy ő most aztán a legjobb brit munkát kapta. Az igaz, hogy sokba került, de nem ám holmi mocsadék bevándorló/külföldi vendégmunkás foglalkozott az ő Nagyon Fontos ügyével. :-DDD
Lehet, hogy itt is ezért tartott olyan sokáig?
Üdv:
b
Ezt a benyomást kelti az a gazdaságpolitikai ámokfutás, amibe az Orbán-kormány belekezdett. Egyrészt szereptévesztés: a kormány jelentős béremelésre akarja kényszeríteni a magánvállalkozókat, ami leplezetlen neokommunista, akarnoki hozzáállás. Mi köze van a kormánynak a versenyszféra béreihez? Majd…..
Gyárfás Tamás volt az első, aki 2008-ban azt mondta Hosszú Katinkának, hagyja abba az úszást és vonuljon vissza. Ha Gyárfáson múlik, Magyarország a riói olimpiáról 3 arany- és egy ezüstéremmel kevesebbel tért volna haza. ..
borzimorzi 2016.11.16 11:44:56
@Lengyel: Abszolút. Lapátra vele!
A megválasztott amerikai elnök nyilatkozatban fordult az izraeliekhez, amely a legnagyobb példányszámú napilapban, az Israel Hayomban jelent meg. Előzőleg Benjamin Netanjahu miniszterelnök telefonon gratulált Donald Trumpnak, aki meghívta őt, hogy mielőbb találkozzanak Washingtonban.   ..
A Charlie Hebdo 2016. október 5-i számában képregényes formába öntött interjúsorozatot közölt Magyarországról, ezt most a szerzők és a szerkesztőség engedélyével teszem közzé. Az interjúkat Angélique Kourounis újságíró, a rajzokat Riss készítette. A fordítást és a szöveg beírását pedig én. Minden…..
A bloggal a célom az, hogy bemutassak egy itthon egyelőre kevéssé ismert ideológiát a Social Justice Warrior(SJW)-izmust és hogy betekintést adjak az USA-ban és a nyugati világban jelenleg folyó kulturális háborúba. Miről szól ez a kulturális háború?A tágabb konfliktus a baloldali kulturális…..
borzimorzi 2016.11.05 12:31:31
@Santer: Ott a pont! Hovatovább oda jutunk,hogy a mérsékelten jobboldali liberálisok létezését is tagadják. Közben meg a magyar társadalom minimum 10-20%-a ebbe a kategóriába tartozik...
Üdv:
b
Alapvetően tök mindegy, hogy milyen jelzőt biggyesztenek az okosok a kiépülőfélben levő rendszerre, az orbáni autokrácia, a haveri kapitalizmus elképesztő károkat okoz. Az is tök mindegy, hogy a főnök valóban azt hiszi, hogy amit művel, az végső soron jó az országának is, vagy pontosan tisztában van…..
Beszántották a Népszabadságot, az új, feltehetően Fidesz-közeli tulajdonos érkezésének tiszteletére a MediaWorks egyik napról a másikra a teljes intézmény, nyomtatott és online sajtótermék megszüntetése mellett döntött. A nol.hu korábbi tartalmai eredeti helyükön elérhetetlenné váltak, törlődtek a…..
borzimorzi 2016.10.09 15:06:26
@GNDL: Stimmt. Épp csak az ehhez szükséges innovatív hozzáállás nem volt meg. Pedig meglehetett volna. Sok mindenféléből lehet pénzt csinálni. Lehet pl. pénzt kérni a kommentelési lehetőségért, de cserébe a Hétvége magazint papíralapon is kikézbesíteni. Lehet olvasói részvényeket árusítani, amelyekből mindenki csak egyet vehet, de annak 100 ezertől 1 millióig valahol egy kijelölt, szabott ára van. Lehet rendezvényeket szervezni, amelyre az olvasók olcsóbban bejuthatnak, ha egy online tesztben bizonyítják, hogy rendszeresen olvassák a lapot. Ennek alapján jobban targetált reklámok lehetségesek. Sorolhatnám még napestig. Ezt nem is akarták életben tartani.
Üdv:
b
borzimorzi 2016.10.09 19:37:26
@pamut: Stimmt.
Üdv:
b
A kvóta-népszavazás története egyetlen cinikus tömegmanipuláció, ami láthatóan nem érdekli a morális dilemmáit már rég maga mögött hagyó kormánypárti véleményformálókat, sőt a választók egy részét sem. Persze éppen ezeknek a dilemmáknak a felülírását szolgálja a közéleti hisztériák gyártása:…..
borzimorzi 2016.10.18 12:37:49
@Khonsu: Ennyire még nem hülye. Most azt latolgatja, hol lehet többet lopni. Ha bebeszélik neki, hogy Putyin alatt többet lophatna, már fut is!
És nincsen egyetlen komolyan vehető erő sem, amelyik megakadályozná, hogy kiléptesse hazánkat az EU-ból!
Üdv:
b
Eszes Beáta írása A francia tengerparti strandok után idehaza, a budapesti Széchenyi Gyógyfürdőbe is begyűrűzött a burkini-tiltás: (Magyarországon tilos burkiniben fürdőzni, a Széchenyiben két nő megsértette a szabályt) két azt viselő nőt vendégpanasz miatt kiküldtek a fürdőből. Az esetet az…..
borzimorzi 2016.10.17 17:37:03
@sic!: Ott a pont!
Üdv:
b