Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyonnagyon

0 bejegyzést írt és 342 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még márciusban kimentem az AMTS-re, hogy megnézzem, merről fújnak a szelek idén a matt fólia - fényes felni szcénában, és még be se léptem az első pavilonba, amikor a lengőajtón egy 30 Hz-es basszushullám hátán kiáramló csoportból kivágott egy huszonéves srác, és azt kérdezte: Mi van már a…..
nagyonnagyon 2018.06.21 15:18:50
@Nínó Karotta: Persze, így van. Gondolkodtam is másnap hogy sokkal jobban leírta volna a dolog lényegét ha nem ördögi vigyorral mondod neki azt, hanem amikor senki se látja megpaskolod egyik még eredeti lemezét és : "ezen is túl leszünk meglátod" :)
  A címben szereplő kérdés szerintem sokak fejében megfordult már, főleg amikor a 20.000.- környéki nagyáruházi gépekre téved az ember szeme. Szerintem nem létezik, mert lehet, hogy megveszem olcsón a gépet, de a sok bosszúság nem biztos, hogy arányban van az árkülönbséggel. Már hallom a "profi…..
Itt is van a fotósorozat Palvin Barbiról a koreai Harper’s Bazaar júniusi számából, amelynek a címlapját már itt láthattuk. Gondolom mondanom sem kell, hogy azon is Barbi szerepel. A fotókat Choi Yongbin készítette. ..
Belsőség Kéne egy Tesla? 2015.05.15 18:19:48
Vagy beérnéd egy villany-Golffal is? Netán utálod a villanyautókat, mert az autó benzinnel megy? Az sem baj. A lényeg: kíváncsiak vagyunk a véleményedre. Anna most diplomázik, és olyan témát választott, amely a villanyautókkal kapcsolatos. Ehhez szüksége lenne hazai…..
Belsőség Lopni megy a Nissan 2015.03.04 18:48:48
Vissza kell szívnom, amit néhány hete, a GT-R LM Nismo, a.k.a. száguldó tacskó bemutatója után írtam a Nissan idei Le Mans-i terveiről. Provokatívan trollkodásnak minősítettem az elsőkerekes versenyautójuk beharangozását, hiszen ők kezdték a provokációt, azzal, hogy…..
Érdekes autókkal, hatalmas küzdelemmel. Mi sírva röhögtünk éppen. ..
nagyonnagyon 2015.01.10 09:20:09
Ez volt az eddigi velodromos oldtimer rendezvények leghangulatosabbika. Tényleg sokan voltak, igaza volt a szervező Noszvai Andrásnak, mikor már napokkal a rendezvény előtt ujjongva tudatta mindenkivel, mennyien jelezték részvételüket.  Kattintásra Görgei Lilla galériája…..
nagyonnagyon 2014.07.20 21:25:36
@funksön: nekem is tetszett, köszi !
Neked melyik(ek) voltak a kedvencek? Nem pont típust kérdezek de azzal sincs gond.
Miniházban élni jó lehet. A miniház nem akármilyen ház. A miniház-építés Amerikában már mozgalommá nőtte ki magát. Konferenciákat, workshopokat rendeznek maguknak lelkes miniház-rajongók. A miniházat amerikaiul tiny house-nak, azaz pici, apró háznak hívják. A miniház az én…..
nagyonnagyon 2014.05.09 17:59:57
@eßemfaßom@eßemfaßom meg áll: Senki sem akar senkit kényszeríteni, elvárni, okosnak tartani, logikusnak gondolni hogy ilyenben lakjon, a "cikk" sem erről szólt. Mint jelenség hívta fel rá a figyelmet ilyen is van, van aki ilyet épít, ilyenben "lakik", a világbékét sem veszélyezteti a jelenség.
Én nem érzem magam rosszul mert tetszik a dolog..
nagyonnagyon 2014.05.09 20:39:23
@eßemfaßom meg áll: A megszokottnál kisebb alapterületű házba költözést utasítja el sok ember zsigerből, mert a kicsi "rossz". Ez a szemlélet hibás, butaságnak, szűklátókörűségnek tartom én. Még mindig. Extrém példa ezek a tinyhouse-ok, de 25m2-ből például már csodákat lehet tenni amit ha 100.000.-/m2-el számolsz akkor 2,5 misi. Egy párnak, kis gyerekkel kezdő lakásnak simán (inkább mint az anyósnál), egyetemistáknak, kolesz helyett ( itt még ezek a picur házacskák is játszanak) ésatöbbi. Ezer dologra célszerűek ezek a minikérók. Kicsit legyél nyitottabb annál hogy kutyaól, vannak szituációk amikor teljesen jók.
nagyonnagyon 2014.05.10 12:30:12
@eßemfaßom meg áll: Megértelek.
Belsőség Indul a gép 2014.05.05 15:33:22
Szomorú kimondani, de a belső égésű motor felett eljárt az idő. Büdös, rémes a hatásfoka, és szép lassan megöli a bolygót, mennie kell. Ennek ellenére szeretjük, talán mert van egy megfoghatatlan romantikája, amit például az unokám már nem fog érteni. Ugyanezt érezhették,…..
nagyonnagyon 2014.05.05 16:07:30
Csendes kis rendezvénynek indult még tavaly az Oldtimer Premier árnyékában, annak társeseményeként a Retropartyzánok. A rendezők félig-meddig maguknak akarták csak bebizonyítani, hogy bele lehet túrni a magyar autós-motoros múltba ízléssel is, össze lehet hozni itthon is valami…..
Bernie Ecclestone, aki köztudottan nem lelkesedik különösebben az új motorokért, és az egész felfordulásért, amely napjainkban áthatja az egész Forma-1 Cirkuszt, a kudarcba fulladt idei első, Jerez-i teszt után kijelentette, hogy ő megmondta előre, ezekkel az új motorokkal a…..
nagyonnagyon 2014.03.16 12:34:37
@Lapajszerint1: Hang ide hang oda, pont ezért várom az elektromos F1-et, mert ott hasonló lesz a technika, egész jó kis pályák lesznek és a pilóták se kutyaütők. Nekem is fontos a motorhang de szegény néző vízzel főz és ha választani kell hogy ordító v8 és álmosító futam vagy sivító villamoshangú járgány de kerék a keréken akkor .. persze nézem mind a kettőt de egyiken többet alszom.
www.youtube.com/watch?v=Q3lKBcsKZ2U
Ez így, ahogy van, zseniális. A dalválasztás, a kép, a vágás, a színészek, a színek, a hangulat, minden. Csak az nézze meg, aki már látta a Person of Interest (Célszemély) harmadik évadának tizedik epizódját.   ..
Belsőség Nem kell a pénz? 2013.11.13 17:32:34
A becsületesnepper, és a német nepperkolléga is azt mondta: a Cougarnak kell egy fényezés. Több német is elvitte volna, lelkesnek tűntek, elismerően nyilatkoztak a műszaki tartalomról, de a fényezés, az gátat vetett az üzletnek. Egy német nem is kezd el a fényezés miatt alkudozni,…..
És akkor anyu hazajött a melóból és hozott egy hatalmas nájlonzacskót magával, ami tele volt könyvvel. Így kezdődött. Jó, hát nem túl lélekemelő történet, tudom, de a szépséget és a nájlonzacskót eddig csak az Amerikai szépség c. filmben sikerült szerencsés módon…..
nagyonnagyon 2013.09.21 22:07:42
@Nyílméregbéka: a sablonosságra volt egy kicsit kihegyezve a blogbejegyzés és sokan "azok" a könyvei alapján könyvelik el ilyennek vagy olyannak az írót. A föld alatti piramis kimondottan jó sztori, aki szereti amúgy, próbálja csak ki, meg fog lepődni.
Ne,ne,ne, tudjuk: nem volt tökéletes de úgy van ez ezzel a műsorcsinálással, hogy a két szezon közötti időszakban csak megkopik az ember egy kicsit és naná, hogy nem megy zökkenőmentesen a majomkodásba való visszaszokás. A jó hír önöknek viszont az, hogy a továbbiakban is…..
Nem titok, hogy az utóbbi hónapokban keményen dolgoztunk azon, hogy valamerre ismét továbblépjünk, ráadásul lehetőleg előre mozdítva ezzel a Totalcar szekerét. Tudjuk mi itt mindannyian, hogy ha nincs motiváció, akkor következik a helybenjárás, után pedig törvényszerűen a…..
napszemüveg Proof 2013. 2013.03.19 07:31:47
Tribe Az amerikai garázscég annyira új, hogy alig három éves - 2010-ben indultak az Idaho állambeli Eagle-ben. Igazi családi vállalkozás, azaz három fivér a szüleik gigantikus fatelepén, melyet még hatvan évvel ezelőtt alapított a nagyapjuk. Az egyik faszemüveg egyébként az ő…..
A Totalcar készítői aggódva figyelik az országban kialakult drámai közlekedési helyzetet. Kérjük, aki teheti, ne induljon útnak amíg nem érkeznek megnyugtató hírek az utakról. A veszély még nem múlt el, a meteorológiai oldalak szerint továbbra is hóátfúvások nehezítik a…..
Múlt héten leírtam a sztorit alaposan, most pedig itt a videó azoknak, akiket érdekel a rotyogás, meg egy közúton Swifteket és kamionokat előző öreg pályaautó szürrealitása. Nincs agyondumálva, mert sok volt a munka és a stressz, feszesen mentünk, de a lényeg…..
Ki mást lehetne felkérni egy valódi Porsche-tesztre a Nürburgringen, ha nem magát Waltert? (Forrás: http://www.autobild.es) ..
Múlt hétfőn hajnali 3-kor mappákat tologattam a számítógépen. Aksikat töltöttem, menükben mászkáltam, hogy majd minden működjön. Negyed négykor beosontam a Dia mellé az ágyba, átkozva a recsegős fafödémet. Hét perc múlva aludtam. Kilenc perc múlva felriadtam, bementem a…..
nagyonnagyon 2013.02.18 11:04:55
@Gazdagréti Jack Bauer: erre visszatolattam én is :)
HAjrá Hangyász !
Ilyenbe ülteted a gyerekeidet... Ennyire régi autóval öngyilkosság járni, az első kátyúban kettétörik... Hát, még ilyet, ezeknél előbb megy péppé az utastér, mint hogy elgörbülne volna az ütköző... Ilyen, és ehhez hasonló feddésekből nem keveset kap a…..
Az amerikai Icon ismert furcsa, de szerethető motorjairól: a ruhagyártó időről időre készít egy-egy gépet, amelyek kiváló marketingeszközök, hogy a márkanevet a köztudatban tartsák. A két legújabb mondhatni egy kaptafára készült, de csak a stílus egyezik – a végeredmény…..
nagyonnagyon 2013.02.12 10:28:36
@bakonyibetyarbandi81: határozottan igen!