Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GQ

0 bejegyzést írt és 590 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az HBO Last Week Tonight with John Oliver című műsora elég kurrens és releváns, így azon sem lehetett csodálkozni, hogy a tegnap esti műsorban az országgyűlési választásokkal is foglalkozott, sajnos elég röviden, de hát kis ország, kis foglalkozás...
GQ 2018.04.09 21:08:49
@Milka1315: de csakis elkerített körülmények között, nehogy a migráncsok kárt tegyenek a szép új kisvonatban vagy stadionokban.
Szegény Istvánnak egy különösen sikeres vásárlásba sikerült belefutnia a Vodafone-nál: kényelmesen, online módon vásárolt tabletje először csak egy tetemesebb mobilnet számlaelőleget hozott magával ajándékul, hogy aztán végül egy elhúzódó, macerás offline…..
GQ 2017.09.22 08:38:07
@nyúúlacska: még jó, hogy te ilyen kurva gazdag vagy és nagydobra is vered. Nem érdekel senkit, milyen menő voltál, hogy kpben leszurkoltál egy millát. Nem mindenki teheti vagy akarja megtenni. Irreleváns teljesen, amit írtál.
  A környezet-, és természetvédelem a szakterületem, hát néhány kolléga elkezdett dolgozni, hogy felhívja a figyelmem arra, az USA új elnöke hogy teszi tönkre országának környezetvédelmi intézményrendszerét és miként járul ezzel hozzá olyan globális környezeti problémákhoz, amelyek a bolygónk…..
GQ 2017.01.29 00:08:16
GQ 2017.01.29 00:10:56
@GQ: ez csupán a véletlen műve, a telefonom megkattant :)
GQ 2017.01.29 00:14:30
@kvadrillio: a kiterjesztést észrevetted-e? .ru, mint Russia. Segítek. Ez Oroszországot jelent. Nyilván a véletlen műve :) kár, hogy az észak-koreai Marsra szállást nem keverték bele ;)
Porig alázta a Helsinki Bizottság Németh Szilárdot: bele akarunk szólni a politikába, és ez alkotmányos jogunk. ..
GQ 2017.01.13 10:45:39
@Boross Bence: azért egy konkrét kérdésből elég messzemenő következtetéseket vontál ám le. de ez ne zavarjon, lehet így is felfogni - kicsit torz képet kapsz, de az ízlésvilágodnak megfelelőt.

én meg úgy fogom fel, hogy Mo-n a többség idegenellenes, de ez nem jelenti azt, hogy a fideszt támogatná, csupán annyit, hogy van egy kérdés, amiben - ugyebár előre láthatóan borítékolható volt - egyetértenek. nyilván a te értelmezésed szerint ilyen csak akkor lehetséges, ha minden másban is így van, és a fideszt támogatják.
Az X-Faktor kapcsán sokszor felmerül, hogy akkor ez egy tehetségkutató-e vagy sztárgyár, vagy esetleg az RTL kasszáját arannyal a plafonig tömő pénzgyár, pedig egyik sem. Ez egy olyan műsor amin elméletileg szórakozhatnánk, csak nem hagyják. A legjobb évada eddig az volt az X-Faktornak, amikor Jimmy…..
GQ 2016.12.05 12:57:58
@Kapitány_1: honnan tudod, hogy milyen a műsor, ha igényes létedre elkapcsolsz? ha pedig nem láttál még egy részt sem, hogyan alkotsz véleményt?
Ha magától ilyen, akkor pszichiáter kéne mellé, de hirtelen, ha valamit cuccolt, akkor meg A DROG ROSSZ, ÉRTEM? Ez itt a VV8 legutóbbi párbajának egy részlete, ami egy órán át ilyen volt, az egyik szereplő, a túlmozgásos gyökér folyamatosan üvöltött és ugrált, mást szóhoz jutni nem nagyon hagyott,…..
GQ 2016.11.21 22:37:30
@Void Bunkoid: tudni illik, aki letölt magyarisztánban, az nem követ el bűnt egészen addig, míg vissza nem osztja. De neked köszönjük a magasztos eszmefuttatást. Fogadjunk, a fodrásztól is kérsz áfás számlát!
  Gránit szilárdságú alaptörvényünkön most újra faragna egy kicsit a két komponensű Fidesz-KDNP-s nemzeti kereskedőház. Akaratunk ellenére ide senkit ne telepítsenek! Hisz ezt és így kívánja a magyar néplélek. A szuverenitás fontosságával persze maximálisan egyetértek, de ezzel az egész szánalmas,…..
GQ 2016.10.18 10:53:19
@Kodomo: akkor majd jön a 8as számú változtatás a gólyafos szilárdságú alaptörvénybe... nincs vész, az 1/3 mindent megold, hisz 98% akaratára nem mondhat nemet. csak ugye minden relatív, vagy mi a szösz.
GQ 2016.10.18 13:43:10
Ákos fél évvel ezelőtt költözött ki a szigetországba, és akkortájt havi rendszerességgel jelentkezett itt videós posztjaival. Aztán (ahogy az már lenni szokott) beindult az élet, a munka, amivel párhuzamosan egyre kevesebb lett a szabadidő, ám most ismét felvesszük a fonalat.…..
Több forrásból is úgy értesültünk, hogy Vlagyimir Putyin azonnali hatállyal hazarendelte minden orosz politikusát és családjaikat. Sörgős értesítést kaptak a külföldön tevékenykedő adminisztrátorok, diplomaták és orosz érdekeltségű cégek dolgozói, hogy családjaikkal együtt azonnal térjenek vissza…..
GQ 2016.10.14 11:32:19
@Killary Fucking Clingon: te totálisan retardált vagy. de tényleg. javaslom, olvass és tanulj, majd megérted.
19 éves a Media Markt, ami ezt a nem kerek, de azért igen szép évfordulót különböző akciókkal ünnepli. Péter meg agyvérzéssel. Tisztelt MediaMarkt! Alulírott felháborodásomnak szeretnék hangot adni, mivel a meghirdetett születésnapi akciójuk (0% THM akár 19 hónapra, szeptember 29-től október…..
GQ 2016.10.12 10:30:36
@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás: tegyük gyorsan hozzá, értelmiségi is kevés keres annyit, hogy egy hirtelen nagyobb beruházás ne okozzon gondot :)
A migránsos népszavazás előtt egy héttel barkácsbomba robbant a belvárosban. A detonációban két rendőrjárőr megsérült, állapotuk stabil. A rendőrség 16 órával az esemény után szólalt meg először, annyit mondtak: a robbantó kifejezetten a két rendőrre utazott, őket akarta „kivégezni”. Továbbá adtak…..
GQ 2016.09.27 12:35:39
@ebella: mondjuk én ezt nem verném nagydobra, de mások vagyunk, na...
GQ 2016.09.27 13:05:10
@feryke: há' tisztára, mint a fidesz és viktor néhány (túl sok) éve, nem?
Y-GEN Keresztény néplélek? 2016.09.15 11:30:00
Nem vagyok megkeresztelve és hívő sem vagyok, de lehet, hogy most közelebb érzem magamhoz a pápát, mint amennyire ők valaha is érezték.Rády Magdolna írásaHiszem, hogy az ember alapvetően jó. Sokan próbáltak már sokféleképpen kiábrándítani, de hiszek a hazámban, hiszek a benne…..
GQ 2016.09.16 16:45:29
@bircaman maxval szerkesztő:
"A ballib megmondóemberek egyre követelik manapság, hogy a magyar keresztény egyházak kövessék többek között a vatikáni argentín sómen-celeb migráció- és iszlamistapártoló álláspontját. Hogy is van ez? A ballibek, akik szerint az egyházaknak nem szabad politizálniuk, kötelesek politizálni? Furcsa…"

" mi az a politikai álláspont, mely nem egyeztethető össze a keresztény elvekkel. Pl. el kell ítélni a rasszizmust, a pedofíliát, a homoszexualizmust, az eutanáziát. az egyneműek “házasságát”, az ateizmust, a keresztényellenességet, stb."

Te ostoba marha, neked minden a politikáról szól? nem baszd meg, ezeket, amiket te kiemeltél, emberségből, emocionális és értelmi intelligencia okán, empátiából és a józan paraszti ész miatt kell elítélni, nem azért, mert egy veled hasonlóan magas szellemi magasságokban repdeső politikus azt mondja.

kirekeszteni bármilyen okból a másikat kurva könnyű. de remélem, te meg az összes hasonszőrű haverod egyszer a szopott f@sz rossz oldalán találja magát és megtudod, milyen az, ha kirekesztenek valami olyan miatt, amiről aztán végképp nem tehetsz. pl kék a szemed vagy amiért ilyen kibaszott sötét vagy.

az ilyen ostoba hulladékok miatt tart ott a világ, ahol. ezért van az, hogy ember embernek farkasa. és mondhatjátok, hogy a természetben is elhullik a gyenge, de azt hiszem, különbözünk az állatoktól - bár nem mindannyian.
GQ 2016.09.16 16:47:18
@GQ: takarodok is, mert ha tovább olvasom az ilyen hozzászólásokat, nem akarom jobban felidegesíteni magam az emberi ostobaságon, nemtörődömségen, és a 0 empátián.
Ha már feltartóztathatatlanul halad Magyarország a putyinizálódás útján, akkor miért ne lehetne a miniszterelnök szülőfaluját, a magyar labdarúgás bölcsőjét és Mészáros Lőrinc legintimebb felségterületét zárt településsé nyilvánítani? Oroszországban már komoly hagyománya van annak, hogy úgynevezett…..
GQ 2016.09.12 09:52:42
@Tibi !: perszehogyne :D "egyszer lesz" :) ne vicceljünk már. amíg ezek nem halnak ki, addig semmi nem fog változni...
GQ 2016.09.12 09:53:48
@Ballib cenzúrázók réme 18: te hülye vagy :)
GQ 2016.09.12 15:55:29
@Attilajukkaja: hát én továbbra sem nevezném félelemnek a hatalom megtartására irányuló törekvéseiket, bár lehet, van benne egy kis félsz is, de inkább nem akarják elveszíteni, mintsem félnek, hogy elveszítik :)
Adózni általában nem nagyon szeret senki, viszont egy normális adórendszerben sokkal könnyebb elfogadni, hogy kell, mint akkor, ha az ember nem érti, mi miért van és követhetetlennek érzi az adózást. A Magyarország 2.0 sorozatban ma az adózás a téma, Éva szerint ugyanis ez…..
GQ 2016.08.10 16:31:47
@nu pagagyí: tooo much matek. waaay toooo much :) nem nagyon tudják összerakni. egy haveromnak próbáltam ezt elmagyarázni, de az istennek sem akarta felfogni.
Egy igazi hős! Kiállt a jogaiért, szóvá tette a jogtalan levonásokat, nem legyintett fásultan a sokadik nehézség láttán se, számolt és levelezett és telefonált és hivatkozott kitartóan, és lám a végén győzött. Íme!  T. Homár! Leírok 2 esetet az Erste bankommal kapcsolatban okulás végett.…..
GQ 2016.08.08 12:13:04
@Manyecs: kivéve, ha norvég sorozatgyilkos vagy...
GQ 2016.08.08 13:03:08
@GQ: vagy tömeggyilkos. vagy sorozattömeggyilkos. na a lényeg, hogy akkor van kábel tv, internet meg minden.
JogÁsz Svédek, finnek tanuljatok! 2016.07.23 22:07:32
Kósa Lajos, a honvédelmi és rendészeti bizottság fideszes elnöke Röszkén azt bírta mondani, hogy a menekültek számára kialakított tranzitzóna olyan jól működik, hogy azt már a svéd és finn hatóságok is tanulmányozzák. Kép: kettosmerce.blog.hu Én meg is értem mohó tanulásvágyukat. Ezek a…..
GQ 2016.07.25 09:44:35
@consul: mekkora ótvar buta barom vagy, öregem!
  Nem teljesen mai sztori, de minden valószínűség szerint nem ez az április eset volt az egyetlen és az utolsó az országban, amikor egy röpgyűlés és egy véletlen telefon oldja meg egy utas problémáját. Megint kiderült, hogy sokszor a beszélgetés közben elejtett félszavak a legfontosabbakaz életben…..
GQ 2016.07.19 15:28:02
@datolyamag: azért ez elég erős csúsztatás...
Róbertéket a magyaros vendégszeretet és a német precizitás erős sztereotípiáival szemben egy hirtelen kétszerannyiba kerülő szállás várta Szigetváron. Még jó, hogy a végén elengedtek nekik méltányosságból 800 (igen, nem maradt le sehány nulla, nyolcszázról van szó) forintot. Mi lett volna, ha semmi…..
GQ 2016.07.18 09:50:15
@gabors: az usa-nak magának nincs hivatalos nyelve, de facto az angol, ha jól rémlik. az államok között is soknak nincs, van azonban, aminek van; angol, spanyol, francia.

a. ^ English is the de facto language of American government and the sole language spoken at home by 80% of Americans aged five and older. It is the official language of at least 28 states; some sources give higher figures, based on differing definitions of "official." English and Hawaiian are both official languages in Hawaii, and English and 20 Native American languages are official in Alaska. Cherokee is an official language in some Native-controlled lands in Oklahoma. French is a de facto, but unofficial, language in Maine and Louisiana, while New Mexico law grants Spanish a special status.

b. ^ In five territories, English as well as one or more indigenous languages are official: Spanish in Puerto Rico, Samoan in American Samoa, Chamorro in both Guam and the Northern Mariana Islands. Carolinian is also an official language in the Northern Mariana Islands.
Se köpni, se bunkózni nem szép dolog, de ezt kezelni - pláne egy minden bizonnyal ittas, tehát nem teljesen beszámítható állapotú személy esetében - épp egy biztonsági szakembernek kéne a legjobban tudnia.  Kedves Homár! A tegnapi este a Klikk gasztróbisztró előtt történt egy eset, ami feltette…..
GQ 2016.07.05 11:36:24
@The Crazy One harmadik regisztrációja: nem, ez nem egy ilyen világ. ezt az ilyen emberek mondják csak, mint Te vagy. a vadnyugat volt ilyen, ott lőttek először, aztán kérdeztek. ne jussunk már el odáig. és ha megtámadnak, ok, védd magad, de nehogy már verekedés kezdeményezésére az legyen a válasz, hogy "ez egy ilyen világ".
GQ 2016.07.05 12:08:53
@Terézágyú: ez valóban feljogosít egy kiadós agyalásra bárkit...
GQ 2016.07.05 12:13:45
@The Crazy One harmadik regisztrációja: hagyjuk, feleslegesen koptatom a billentyűzetet. reméljük, te soha nem leszel a rossz oldalon.
 25 év. Egy csettintés és bumm, már ott virít a 25-ös szám a tortádon. Ez egy olyan szám, amikor az ember azért feleszmél, hogy hoppá, hogy rohan az idő, tegnap még csak 22 voltál, nemrég jöttél ki az iskolából. Annyi minden történt és olyan sok minden változott azóta – vagy mégsem? Ilyenkor…..
GQ 2016.07.04 09:44:33
@Eltévelyedés: azért ez a megdolgozol érte és menni fog duma is egy ordas nagy faszság. ha ennyire egyszerű lenne, akkor mindenki milliomos lenne és nem lennének gondok senki életében - legalábbis nem anyagiak. de mit tudom én?!
A Brexit hisztizőknek ajánlanék figyelmükbe egy angol mondást az EU-ról: "A franciákkal a lényeget kivéve semmiben nem értünk egyet, a németekkel mindenben egyetértünk kivéve a lényeget." Kontinentális gondolkodással az angolok nem érthetők meg, mert az európaiak - benne a magyarok - egyszerűen…..
GQ 2016.07.04 09:07:54
@Krisz11: nem ez volt az egyik nagy problémájuk a kilépést támogatóknak? hogy az ingyenélő bevándorlók - nem a közel-keletiek, hanem mi, közép-európaiak (lengyel, magyar, román) csak azért megyünk, hogy kihasználjuk a szociális hálót? de. szóval innentől bukik is a post, van náluk szociális háló, nem is olyan rossz. mo-n sokkal szarabb...
GQ 2016.07.04 09:12:05
@midnight coder: és? mit akarsz ezzel mondani? hogy az eu szar? vagy mit?

annyi történt, hogy David Cameron meg a sok barom angol politikus - a magyarhoz hasonlóan - meglovagolta azt, hogy lehet az eu-t hibáztatni mindenért. súlykolták bele a szavazókba, és az ostobább réteg el is hitte. pont mint te...
MagyarTarka Autópálya? Vége! 2016.06.29 21:04:52
150 km 5 óra alatt. Azaz 30 km/h átlagsebesség. Ez volt az eddigi csúcsom Balatonról hazafelé. 30 éve járok autóval a magyar tengerhez, de még mindig képes vagyok agyvérzésig felhúzni magam a kedves tisztelt hazai autóstársak bénasága miatt. A jobbra tarts számukra totál ismeretlen fogalom! Vagy…..
GQ 2016.06.30 12:10:09
@zizi77: nem kell állatkodni. normálisan közlekedni.
GQ 2016.06.30 12:13:28
@GQ: továbbá ha nem megfelelő az autó műszaki állapota, mit keres az úton? azzal is veszélyezteti saját magát és a közlekedő társait. legalább elakadásjelzőt tegyen ki.

senki nem kéri senkitől, hogy állat módjára vezessen, csak hogy tartsa be a szabályokat. ha lehet menni 90-nel, akkor nem 70-nel menjen városon kívül, ha mégis erre kényszerül, és gyűlik mögötte a sor, húzódjon ki jobbra, hogy látni lehessen tőle, ha tud, álljon félre, hogy elengedjen 10+ autót.

de aki városon kívül és belül is stabil 70-nel közlekedik, az szimplán egy fasz, és meg kéne rúgdosni ott helyben.
GQ 2016.06.30 12:44:15
@zizi77: a normális közlekedés a szabályok figyelembentartását jelenti elsősorban.
A Nagy-Britannia Unióból történő kilépéséért kampányolók célkeresztjében a „lengyel vízvezetékszerelők” és az „olasz baristák” álltak, vagyis azok a főként kelet- és dél-európai bevándorlók – köztük szép számmal magyarok - , akik a jobb megélhetés reményében választották a szigetországot. A Brexit…..
GQ 2016.06.30 09:21:33
@Ad Dio: nem, nem kidobják az unióból, hanem bezárják előtte a piac kapuit. az ország kereskedemének 50% az EU más országaival történik, ha jól emlékszem. ez azért baromi nagy érvágás lenne. anglia nem keményebb az eu-nál, hiába próbálják ezt ők is elhinni magukról.
Vajon milyennek látja Magyarországot valaki, aki az Egyesült Államokból költözött vissza? Móni törzsszerző és kommentelő itt, a blogon, most ő írta meg (tulajdonképpen a kultúrsokkról szóló sorozathoz kapcsolódva) története egy részét. A morbid romantika szerinte az egész régióé, amit nem lehet…..
GQ 2016.06.28 13:00:52
@tanato: bocs, de szerintem nulla írói vénája van a posternek - vagy csak túl sok mufurc arc jött vele szemben a post előtt. fájt olvasni, nem is ment végig. a többi gondolatom megtartom magamnak, nem volna ildomos. sorry
Vigyázó! Kedves Brit Választók! 2016.06.25 14:27:19
Olvasom, hogy új korszakot nyitottatok az emberi hülyeség történetében és szétvertétek a nyugati politikai civilizációt. Meg, hogy azt sem tudtátok, miről szavaztok, utólag próbáljátok kiguglizni, miből is zártátok ki magatokat két pint sör között. Nem megmondtuk nektek, hogy maradjatok nyugton?…..
GQ 2016.06.26 09:57:41
@wallenberg880702: szerinted hányan tudják, hogy ki az? Ne legyél már hülye... Egyedül a sajár ostoba politikusaik miatt léptek ki, akik tömték a fejüket faszságokkal.
GQ 2016.06.26 09:58:12
@srob: mert te okos vagy...