Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TrökkösBélabá

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A budapesti repülőtéren évente két magyarországnyi utas fordulna meg, ha a tervezett bővítések megvalósulnának, miközben a reptér okozta lég- és zajszennyezés már most százezrek életét keseríti meg. A Magyar Természetvédők Szövetsége (MTVSZ) és a Közép- és Kelet-Európai Bankfigyelő Hálózat…..
Nem értem, de arra tudok legalább a formállogika szabályainak megfelelő magyarázatot adni, hogy miért lehet az emberek többségének torkán lenyomni egy új atomerőmű építését, a nap, a szél, a földhő-energia korában. Azt is belátom, hogy miként vezetik meg közpénzmilliárdokból - különösen…..
Április 9-én 99 éves korában elhunyt Fülöp, Edinburgh hercege. Fülöp Korfu szigetén született 1921-ben I. Konsztantinosz, görög király unokaöccseként. Másfél éves korában családjának menekülnie kellett, így európai rokonoknál húzták meg magukat egészen addig, míg 1930-ban Angliába nem kerültek.…..
A Netflix 2019 őszén megjelent sorozata egy igazán megrázó és fájdalmas történetet mesél el olyan szemszögből, amivel eddig ritkán találkozhattunk. A valós események alapján készült, 8 epizódból álló minisorozat óriási sikernek örvend, számos filmkritikai jelölést és díjat kapott, köztük Golden…..
Kedves Life Advisor! A férjemmel újra és újra ugyanazt a körforgást éljük át. Sokáig nem szexelünk, inkább pornót néz, nem érzem, hogy vonzódna hozzám és még a fejemhez is vágja, hogy többet kell tennem azért, hogy vonzónak találjon. Aztán persze rájön, hogy megbántott és elnézést kér. Ezután…..