Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TrökkösBélabá

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A 20. és 21. század diktátorait bemutató sorozatunk tizennegyedik epizódjában Délkelet-Ázsiába látogatunk el, hogy megismerkedjünk a régió modern kori történetének egyik (ha nem a) legvéresebb diktatúráját létrehozó személlyel - akinek hatalmát kommunista létére egy másik kommunista rezsim döntötte…..
TrökkösBélabá 2023.10.09 15:35:11
Ha elég sokáig böngészed az internetet, biztosan belefutsz egy újabb cikkbe, amely az öngondoskodás fontosságát hirdeti. Sokszor arról szólnak, hogy munka után vegyünk egy hosszú habfürdőt, de ritkán mennek ennél mélyebbre, vagy tárgyalják az öngondoskodás különböző típusait. Ráadásul néha azt az…..
TrökkösBélabá 2023.09.23 16:24:03
                       Posztolónk az eszével tudja, hogy menekülni kéne, ám a szíve még mást mond. Mert a beteges féltékenységen túl vannak még közös dolgaik a csajával, már amikor képes zabolázni indulatait. Az egyik pozitívum mellette, hogy imádja a gyerekeket, és tud is bánni velük - csak nem…..
TrökkösBélabá 2023.09.08 15:05:43
@Sadist: nem kell kitennie, elvégre nem vagyunk állatok :) amúgy is közös néven van a ház. De minden más, cégek, bankszámlák, kocsi, motor marad
TrökkösBélabá 2023.09.06 09:17:31
@moonshadow: a vagyonod nem, mert házassági szerződés nélkül nem veszel el senkit, de a többi stimmel, ettől még tipli
Bárhol esik szó fenntartható városstratégiáról, városüzemeltetésről, előbb-utóbb előkerül a kérdés, hogy az áruszállítás vajon hogyan oldható meg egy ilyen keretrendszerben. Milyen jó, hogy a kérdés lépten-nyomon előkerül, azonban a problémának van egy sokkal sötétebb oldala is: a válasz egyáltalán…..
Itt a nyár! Úgy döntöttem hogy a blog nyárra sem áll le, továbbra is jövünk minden héten. Kicsit pihennék és a fotókkal is erőt gyűjtenék a folytatáshoz, így visszatekintő válogatásokat láthattok a Napi érdekesben augusztus végéig és további rég megjelent cikkeket is újra posztolok majd. Ma itt is…..
von Hermanitz A Mount Everest [6.] 2023.05.27 15:53:56
Most, hogy sajnos hivatalosan is bejelentették Suhajda Szilárd magyar hegymászó utáni kutatás felfüggesztését a Csomolungmán - de még reménykedve abban, hogy valami csoda folytán épségben előkerül az elkövetkező 24 órában (és együtt aggódva / imádkozva megmeneküléséért Szilárd családjával) - érdemes…..
                       „Elsősorban az zavar, hogy az elején nem ezt beszéltük meg, amit meg igen, ahhoz tartottam is magam” – Nem ritka jelenség a párkapcsolatok világában, hogy egy barátság extrákkal-dolog komollyá válik az egyik fél részéről. A helyzet onnantól kínos, ha a másik fél ezt máshogy…..
TrökkösBélabá 2022.09.15 14:39:53
@Peni a Valdes: azt nem tudom, de hogy tehetsz róla, az fix
TrökkösBélabá 2022.09.15 15:31:38
@body_andras: meglepő nincs is benne, de ha a csaj akar többet annak ellenére, hogy mást beszéltek meg, az ne legyen már a csávó hibája. Legalább az ne!
TrökkösBélabá 2022.09.16 09:57:12
@Lorrh: a kommentem nem arról szól, hogy nem tartja be, hanem hogy az EGYIK nem tartja be, ami miatt a CSÁVÓ "szúrta el". Értelmező olvasás ugye
                       Lehet úgy együtt maradni valakivel, hogy tudod, ő mást szeretne? Posztolónk soraiból süt a negatív válasz erre a kérdésre, mégis tesz nálunk egy kört. Egy biztos: nem érdemes olyan pasival folytatni, aki mindent korlátozásként fog fel a kapcsolatban.                    …..
TrökkösBélabá 2022.09.09 13:25:37
@Sadist:

"Ugyanígy a nőknek meg 25 fölött és 0-nál nagyobb partnerszámmal volna tilos házasodniuk, mert a fentebb vázolt, saját értékével tisztában levő férfi nem fog teljes árat fizetni egy használt, sérült termékért."

Egy nő igenis tudjon dugni rendesen mire hozzám kerül, ne nekem kelljen az elejétől kezdeni, mert bár ennek 18 környékén megvan a bája, amikor a tapasztalat hiányát lelkesedéssel pótolja a versenyző, ez később megkopoik és marad a tapasztalatlanság. Meg mivan, ha bár eljut az ő szintjén a maximumra, csak az még mindig a terpeszbenfekvésben kumulálódik.

Persze az sem jó, ha a fél város végigment rajta, szóval értem ezt a részét

Ugyanígy 5/10 felett jó ha kib@ssza valaki, mint macskát, hogy ne nekem kelljen azzal se vesződni, hogy azt hiszi, hogy neki minden jár, csak mert (egyelőre) kinéz valahogy.
TrökkösBélabá 2022.09.09 16:51:02
@Rubasov et.: elsőre buktam a kecót, másodikra házassági szerződésem lett. Ez volt a különbség, hogy 25 alatt vagy 35 felett házasodtam. Amit én hoztam be a házasságba az a végén is az enyém illetve amit énhoztam létre a házasság alatt (cég, ingatlan, nagyobb vagyontárgyak) az is az enyém a végén, amit meg ő, az az övé. Ami közös, csak azt felezzük.
TrökkösBélabá 2022.09.09 23:35:21
@Rubasov et.: jó hát a közös kecó most is közös, végülis nem vagyunk állatok :D no de minden más... ;)
                       A virtuális térben szövődött szerelmek néha legalább olyan valóságosnak tűnnek, mint a fizikai világban lévők, és éppen ezért a szakítás sem fájdalommentes. Ma megtudhatod, hogy az internetes csalók akár évek munkáját is képesek belefektetni egy alapos átverésbe.      …..
A budapesti repülőtéren évente két magyarországnyi utas fordulna meg, ha a tervezett bővítések megvalósulnának, miközben a reptér okozta lég- és zajszennyezés már most százezrek életét keseríti meg. A Magyar Természetvédők Szövetsége (MTVSZ) és a Közép- és Kelet-Európai Bankfigyelő Hálózat…..
Nem értem, de arra tudok legalább a formállogika szabályainak megfelelő magyarázatot adni, hogy miért lehet az emberek többségének torkán lenyomni egy új atomerőmű építését, a nap, a szél, a földhő-energia korában. Azt is belátom, hogy miként vezetik meg közpénzmilliárdokból - különösen…..
Április 9-én 99 éves korában elhunyt Fülöp, Edinburgh hercege. Fülöp Korfu szigetén született 1921-ben I. Konsztantinosz, görög király unokaöccseként. Másfél éves korában családjának menekülnie kellett, így európai rokonoknál húzták meg magukat egészen addig, míg 1930-ban Angliába nem kerültek.…..
A Netflix 2019 őszén megjelent sorozata egy igazán megrázó és fájdalmas történetet mesél el olyan szemszögből, amivel eddig ritkán találkozhattunk. A valós események alapján készült, 8 epizódból álló minisorozat óriási sikernek örvend, számos filmkritikai jelölést és díjat kapott, köztük Golden…..
Kedves Life Advisor! A férjemmel újra és újra ugyanazt a körforgást éljük át. Sokáig nem szexelünk, inkább pornót néz, nem érzem, hogy vonzódna hozzám és még a fejemhez is vágja, hogy többet kell tennem azért, hogy vonzónak találjon. Aztán persze rájön, hogy megbántott és elnézést kér. Ezután…..