Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KakukNorbert

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gyerekek kétharmadát éri iskolai zaklatás. Cyberbullying formájában pedig folytatódhat tovább a nap huszonnégy órájában. Mit kell tudni róla és tehetünk ellene?..
Egy évek óta elhagyatottan álló gyerekjátékgyárba visszatér az egykori dolgozó, hogy egy rejtély után nyomozzon, kiderítse hová tűntek a munkatársak..... ..
Hamarosan itt a téli szünet. Sok gyerek, kamasz már nagyon várja. Még többen nem tudnak mit kezdeni a szabadidejükkel. Kézenfekvő ilyenkor a kütyüzés, a csetelés. A netes szexuális ragadozók is tisztában vannak ezzel. Mit lehet tenni?..
A fiatalok online jelenléte sokszor követhetetlen. A szülők nem vagy alig látnak bele, hogy mit csinálnak a gyerekeik és velük mások. Hogyan tudnák a gyerekeik figyelmét felhívni az internet veszélyeire, ha ők maguk mit sem tudnak erről? Ebben segítünk néhány pontban...
Home office, digitális oktatás, sorozatnézés, telefonozás...A digitális eszközök mindennapi használata is okozhat stresszt, sőt, kiégést is.  Nézzük meg miről is van szó és mit tehetsz ellene!..