Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Valldemossa

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valami fehérlik a postaládámban. Nem sietek kivenni, mert úgyis tudom, mi lehet. Reklám vagy szórólap, esetleg hivatalos értesítés vagy közüzemi számla, habár már jó ideje, ahol csak lehetett,  átálltam az elektronikus számlavezetésre. Manapság már nem írunk magánleveleket. Rosszul mondom, írunk,…..
Hónapok óta ugyanazokat a túlárazott lakásokat látom a piacon, nagyon durva árakon, mondta egy szombati beszélgetéskor az egyik ügyfelem. Van olyan, ami két hónapja a piacon van és emelik az árát Szerinted van értelme? Hát értelme biztosan nincs, mert ami nem ment el 50 millió forintért, az nem fog…..
Valldemossa 2021.07.07 11:36:14
@Örömhernyó: Tökéletes megfogalmazás a captcha előnyeiről. Véleményem szerint is nagyon jó dolog, főleg a floodoló trollok elnémítására. Az angolul nemtudók pedig eldönthetik: megoldást vagy kifogást keresnek.
2004-ben az MSZP nem volt jó bőrben, de Gyurcsány Ferenc átmenetileg sikeressé tette a pártot. 2021-ben azonban már se Gyurcsány, se siker. Mi lesz az MSZP-vel? Csizmadia Ervin írása...
Valldemossa 2021.07.07 10:54:33
@nemecsekerno_007: Ahogy elnézem már ide is került reCAPTCHA, úgyhogy a trollnak annyi. Ezentúl bicikliket és buszokat kell majd pipálgatnia, ha a manuális floodolást választja. :)
Csúcsra járatja a kormány bizonyos tények elhallgatását, a számsorok manipulálását, a járványügyi adatok kozmetikázását. Most már attól sem riad vissza, hogy csúsztatásokkal elérjen olyan dolgokat, melyeket a valóság bőven megcáfolna. Teszik ezt azért, hogy az emberek bizalmatlanná váljanak a…..
Valldemossa 2021.04.29 16:28:28
@Androsz: Nagyon tetszik a megfogalmazás, szebben le sem írhattad volna. :)
A civilizáció fejlődésének köszönhetően, évtizedekkel tovább élünk, mint a felmenőink a nem is olyan távoli múltban. Ez persze azzal is jár, hogy meg kell tanulnunk valahogy viszonyulnunk az életünk második feléhez. Ahhoz a feléhez, amiről már sokat tudunk, de még nem eleget, mert alig vannak…..
Valldemossa 2021.03.02 10:28:01
@Koch Mária: Talán jobb is, hogy nem tudod milyen név és arc rejtőzik a troll mögött. Én sajnos tudom és lelkiismeret-furdalás nélkül mondhatom, hogy egy pszichiátriai eset. Tényleg nagyon jófej voltál vele.
A kormány kaszinótulajdonosokat sem hagyja az út szélén. Miért is tenné, hiszen az ország 11 kaszinójának koncessziótulajdonosai nagyrészt a Nemzeti Együttműködés Rendszerének kiemelt káderei, olyanok, mint például Garancsi István, a fehérvári focicsapat tulajdonosa. A magyarázat azonban, amit a…..
Valldemossa 2021.02.17 13:48:21
@zord íjász: Szerencsére eltűnt mátyásunk. Vajon melyik nickjével fog újra megjelenni? Úgy sajnálom szerencsétlent, hogy ez az élete. Ennyire vitte. Mi lesz vele, ha igazak a pletykák és megszűnik a blog.hu-komment rendszer? Majd facebook-on fog 80 profilt gyártani? Mi lesz veled matyika? :D
Valldemossa 2021.02.17 14:06:21
@jozsef_11: A szép beszédre amúgy édesanyád tanított? Büszke lenne, ha látná miket művel a művelt kisfia...
Ha kenyérlángosról van szó, általában mindenkinek a tejfölös-szalonnás jut rögtön eszébe.. de mindenképpen érdemes kísérletezni, és új párosításokat is kipróbálni A frissesség kedvéért pedig egy nagy marék ropogós mikrozöld a Pesti Farm jóvoltából #kenyérlángos #tejmentes #vegán #pestifarm…..
Kedves Life Advisor! A férjemmel újra és újra ugyanazt a körforgást éljük át. Sokáig nem szexelünk, inkább pornót néz, nem érzem, hogy vonzódna hozzám és még a fejemhez is vágja, hogy többet kell tennem azért, hogy vonzónak találjon. Aztán persze rájön, hogy megbántott és elnézést kér. Ezután…..
Valldemossa 2021.02.15 11:16:10
@jozsef_14: Nem értelek. A "házasságodban" szó helyesen szótagolva így néz ki: há-zas-sá-god-ban. Mi a problémád? Ennyi negatívum és gyűlölet, hogy lehet egy emberben?! Segíts rájönni. Ezt az ateizmus művelte veled?
Szipiszuper minikvíz! 10 képkocka, 10 híres-hírhedt magyar film! De te felismered őket? Szoktál magyar filmet nézni tévében vagy moziban akár? Ha igen, akkor ez a játék jó eséllyel menni fog, de ha nem akkor is van esély néhányra. Jó szórakozást, az a lényeg!    ..
Valldemossa 2021.02.15 11:07:44
@jozsef_14: A "filmeket" szó helyesen szótagolva: fil-me-ket. Tehát megint, nagyon próbálsz belekötni valamibe, de valahogy sosem sikerül. Miben leled örömödet az életben? Van bármi ilyen? Komolyan érdekel.
Péntekre virradóra az idei tél legbarátságtalanabb időjárását tapasztalhatjuk, ugyanis benézett a hőmérő több helyen is minusz húsz alá. Hasonlóan hideg volt '45-ben, amikor is a magyar és német csapatok nekiindultak a budai hegyeknek, hogy Kesztölc mellett elérjék a német vonalakat. A nekiinduló…..
Valldemossa 2021.02.14 11:58:14
@MAXVAL birсaman közíró: Szegény pára nem kapja meg a figyelmet sehol egészen kiskora óta... eléggé elfajzott. Kár, hogy csak ilyen alacsonyrendű megszólalásai vannak jóideje.
Rokaffy Farkas Létezik-e NER hit? 2021.01.07 16:46:03
 Létezik-e NER hit? A Katolikus Egyház és az általános közvélemény elé odavetett gumicsont is lehetne akár a nemrégiben felvetett téma a Makovecz Imre által tervezett megatemplom esetleges megvalósulása.  Gégény István a szemlélek blogon megjelent írásában ITT részleteiben és korrektül körüljárja a…..
Valldemossa 2021.02.12 15:30:46
@midnight coder: @Gábor Révész: Sajnos az én régi blogomat is meggyalázta a primitív kommentjeivel brendel matyika. Elkezdtem letiltani a nickjeit, majd természetesen egy újabbal mindig visszatért. Megkérdeztem a supportosokat, hogy ez normális? Nem lehetne valamit tenni az ügyben?!

Azt a választ kaptam, hogy mivel tárhelyszolgáltatók, nem monitorozzák a kommenteket, DE a trágár / sértő / személyeskedő kommentek a moderációs alapelvek ellen vannak, szóval ha bejelentem, egy pillanat alatt elvégzik helyettem a törlést. Tényleg gyorsak voltak, másoknak is mindig ezt a megoldást ajánlom.

Amellett a Disqus valóban mindent megoldana. Kár, hogy csak WordPress alapú oldalak esetében működik.