Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Helsinki

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem ragaszkodunk a rögzített kivásárlási árhoz, többféle megoldási konstrukciót kínáltunk a Lahti Pelicansnak, mondta blogunknak Ocskay Gábor, a Sapa Fehérvár AV19 szakosztály-igazgatója annak kapcsán, hogy a finn élvonalbeli csapat hivatalosan is bejelentkezett a még egy évig…..
Az a legfontosabb, hogy jó kapussá váljak, mondta blogunknak válogatottunk fiatal kapusa, aki vasárnap elrepült Lahtiba, hogy a finn első osztályú Pelicansnál bebizonyítsa, érdemes szerződtetni. Hetényi Zoltán kéthetes próbajátékra ment, néhány nappal az indulás előtt…..
A világbajnokság tizenegyedik napján kialakult a negyeddöntők mezőnye, és lejátszotta utolsó A csoportos meccsét a magyar válogatott. Eldőlt az is, hogy rajtunk kívül Ausztria zuhan a divízió 1-be, szomszédainknak megint nem sikerült megkapaszkodniuk a legjobbak között. Kedden…..
Helsinki 2009.05.05 18:25:32
@csiki hokis: Henrik Lundqvist az Aftonbladet címû lapban azt nyilatkozta, hogy ô, személy szerint szívesen jött volna a VB-re, ám a Rangers orvosai ehhez nem járultak hozzá.
Az elmúlt két napban kissé összecsaptak a fejünk felett a hullámok, vannak tartozásaink, igyekszünk törleszteni. Ennek jegyében egyben adjuk közre Magyarország dánok, illetve németek elleni meccseinek videós összefoglalóit. Bónusz: a közönség elénekli a Himnuszt.…..