Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pofádlapos

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1932-33 az ukrán történelem egyik legsötétebb időszaka. A Szovjetunió tagállamaként Ukrajna alá volt rendelve Sztálin rendelkezéseinek. A kommunista diktátor elrendelte a gazdaságok kolhozosítását és a gabonatermés kötelező beszolgáltatását. Tízezrével küldték az ukrán vidékre a szovjet hatalom…..
pofádlapos 2021.08.14 08:13:07
@Quercuserdész: " Vagyis az olyan hazátlan gazemberek ellen, mint te."
Érdekes. Én is pont ezt gondolom azokról, akik cuppognak a MOSTANI komcsik hosszú cicijén /a nálunk 40+ évet táborozó oroszok alfelét nyelvelve/, miközben a régi kommunistákat szidják.
Az ilyeneket még leköpni sem érdemes. összekoszolnák a nyálam.
A hidegháború feszült időszakában az USA mint titkos fegyvert vetette be a jazz zenét. Afro-amerikai jazz-zenészek indultak turnézni Kelet-Európába, a Szovjetunióba, a Közel-Keletre és Afrikába, hogy a műfajt, és ezzel együtt az amerikai kultúrát népszerűsítsék. A művészek a koncertek során Amerikát…..
Szomorúan tapasztalhatod, hogy nap mint nap újabb hírek érkeznek katalizátorlopásokról. A némi nemesfémet (platinát, ródiumot és palládiumot) tartalmazó alkatrészt pár perc alatt gyerekjáték szinte hangtalanul leszerelni a legtöbb autótípus alól. A katalizátorok lopása egyébként Európa nyugati felén…..
pofádlapos 2021.05.11 16:38:26
@ezegyfa: "Miből gondolja azt a cikkíró, hogy ha népes a vásárló társaság akkor gyanakodni kéne? Tipikus rasszista előítélet."
Remélem ez csak szarkazmus volt. Mert ha nem, kár beléd még a következő levegővétel is.
Az a városban élő ember, aki nem küzd a galambokkal, az ritka mint a fehér holló vagy legalábbis irigylésre méltó. Ha neked is sok bosszúságot okoznak a kis tollpárnák, akkor ezt  a cikket neked ajánljuk!..
pofádlapos 2021.04.25 20:53:00
@Török törp hörcsögöt bökő bögöly: "Az szépen elbotorkál csendben nesztelenül az alkonyatban úgy hogy észre se venni,..."
Aha, ja. Ahogy azt te elképzeled. Nálam van egy. Menetrendszerűen előjön 23 óra után, és megnézi hogy van-e neki való finomság a kutyatálban. Namármost a kutya, mikor jól teleette és itta magát, van vagy 3,5 kiló. Szóval nem egy grizzly. Meg kissé hisztis is. Így aztán roppant poénos kimenni esténként rendet rakni a "csendben, nesztelenül" létező sünhöz, aki magában röhögve a kutyán, jóízűen eszi a kutyakaját, miközben a szerencsétlen kisemmizett házasőrző tőle fél méterrel és két lépcsőfokkal arráb megőrülve ugatja folyamatosan. Oszt mikor kirakom a tüskésmocskot a kertbe, még neki áll feljebb, és durván puffog a kezemben.
Ja, és mielőtt azt mondanád hogy miért nem adok neki külön, hát közlöm hogy adtam. DE AKKOR is bejön a kutyatálhoz. Esküszöm, élvezi a hepajt a kis szemétláda.
Listát készíteni mindig egyfajta összeszedettségre utal. Vagy éppen az a cél, hogy ezt elérjük. Esetleg, hogy rögzítsünk egyes dolgokat. Persze van olyan, amit az ember nem felejt… Orbán Viktor is rendszeresen levelez velünk, én is írtam már Áder Jánosnak, most meg épp Nyunyóka a soros – már úgy…..
pofádlapos 2021.03.20 12:53:29
@MAXVAL birсaman közíró: Mosd már ki a pofádból a szájerg*cit, te szakállas köcsög! Rendes buzi csak lemosott pofával megy emberek közé szopás után! Ezt már igazán tudhatnád a több évtizedes orális ténykedésed alapján.

Te "közíró" f@szkalap.
The Milkman Baj van Dubajban ? 2021.03.18 08:35:06
Kicsit túl van lihegve ez a "neres" repülőgép-saga. Dejszen' ott áll ez a masina, ki lehet bérelni, oszt' huss ! Vihetik a keNERes pajtások, vihetik politikusok, de a nép egyszerű fia is. Legutóbb is ez történt. Én tudom. Itt a hiteles történet és ezután tessék befejezni a rosszindulatú…..
pofádlapos 2021.03.20 12:47:56
@MAXVAL birсaman közíró: Mi van köcsög? Megint buzulni akarsz? Még mindig nem mostad ki a szakállas pofádból a múlt heti buzulás g*cidarabjait....
Kevés, nagyon-nagyon kevés valódi konszenzus van ebben a gyűlölettől, megosztottságtól, haragtól, és dűhtől széttagolt magyar társadalomban. Talán a kevés konszenzusok egyike, az, hogy a XXI. század legvisszataszítóbb, legalávalóbb, és leggusztustalanabb közszereplője: Semjén Zsolt...
pofádlapos 2021.03.11 16:51:02
@matyas.kiraly_1: Ez a birkag*cci "közíró" f@szkalap egy ritka példája a degenerált, eloltani való genetikai selejteknek. Egy igaz fideszbuzeráns f@szszopó.
A Munkára, harcra kész mozgalom, avagy röviden MHK egy elvileg önkéntesen szerveződő tömegsport tevékenység volt a szocialista Magyarországon. Az ötvenes években százezrek sportoltak napi vagy heti rendszerességgel, kinevelte a világ legjobb távfutóját, egy csokit is itt hagyott örökül, ám…..