Regisztráció Blogot indítok
Adatok
khmkhmkhm

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Majdnem hét éve, hogy beszámoltam az első magyar driftnapról. Akkoriban nem volt még Szövetség, Bajnokság, nem voltak egyesületek, nem volt széthúzás, marakodás, anyázás. Fülig érő szájak voltak, vihogás és öröm, hogy ez a kiváló rosszalkodás, a legvidámabb találmány a…..
Hetek hősies nemalvása után végre összeállt a Hangyász héja a TC standján. Nagyon jó érzés, hogy ilyen sokan szeretitek. Hosszú lesz még az út, mire autó épül alá, pláne, ha úgy megy, mint eddig. Legalább 200 embernek válaszoltam eddig mosolyogva a "mikor lesz már…..
Tavaly, tavalyelőtt és azelőtt, - sőt még azelőtt meg azelőtt is - gigantikus szervezéssel kezdődött az immár tradicionális karácsonyi Totalcar-képeslap fotózás. Ötleteink mindig vannak bőven, de a megvalósítás – hát annál olykor pereg a szervezés jól olajozott…..
Update: Oké, Nanushkától és Herczeg Zoltántól nem szégyen kikapni, ők mégiscsak értenek hozzá, de az ég szerelmére, Ákos nem győzheti le Mario Andrettit, Emerson Fittipaldit, Ayrton Sennát és Colin Chapmant egyszerre. Vegyük dúsabbra a keveréket, véreim, vagy az autós lobbi…..
Sose tudtam, hogy az AWI-hegesztés alapmotívuma a vulva, hogy lehet barkácsboltból igazi repülőt építeni, és hogy van ember, aki lézervágógépet rak össze saját gyönyörűségére egy budai garázsban. Aztán Laciéknál meghalt a hegesztőgép, pont a szabadságom elején.…..
Hálás vagyok ennek az országnak, mert egy éppen szobatisztaságra szoktató szülőpárosnak a nyilvános és viszonylag tiszta WC-K sokasága óriási könnyebbséget jelent! (Szolgálati közl.: Zorka már hónapok óta szobatiszta!) Van nyilvános mosdó az utcákon, a plázákban, a…..
Szállítás az életem, Hívjon mert kell az élelem! A Lackó Tomi, a világ legviccesebb mottójú trélerese elhozta a Hangyászt a homokfúvóktól. Tapasztalatok: INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/karotta/datsun_260z_homokfujva/feed", "width":"640", "height":"480",…..
khmkhmkhm 2010.06.26 00:56:06
@Nínó Karotta: 5 percnyi favágást megér a nemes ügy. De azt is lehet hogy megnézünk egy tesztvideót, mennyi forditási meló részedről, mennyi feliratozási részemről, és meglátjuk megy-e. No meg hogy van-e rá idegenajkú kereslet.
A Magyar Villamosmérnök- és Informatikus-hallgatók Egyesülete egyhetes előadássorozatot szervez az etikus hackelés témájában. Az előadások nagy része angol nyelvű lesz, ezzel is tudatosítandó a nyelvismeret fontosságát ezen a területen. A rendezvényre október 11-16. között…..
Az Offensive Security csapata elérhetővé tette (lenyomatok itt és itt) az elsőszámú behatolástesztelő disztribúció, a BackTrack kiadás előtti változatát. A "pwnsauce" becenévvel illetett verziót immár Ubuntu Intrepid alapokra, 2.6.29-es kernellel építették, a…..