Regisztráció Blogot indítok
Adatok
UserError

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár nagyon rövid az idő a szlovákiaringi és a hungaroringi futam között, a Team Aonnál kettőzött erővel dolgoznak, és úgy tűnik sikerül megjavítaniuk James Nash csúnyán összetört Focusát. A munka már a dióspatonyi pályán elkezdődött és jól halad. Nash valószínűleg…..
Kétféle nap létezik egy férfi életében. Amikor autót vesz, meg amikor nem. Az autóvevős: ünnepnap. Hetekig, hónapokig szokás készülni rá, mint egy rendes esküvőre. Tétova keresgéléssel kezdődik, gondolatban ízlelgetjük a szóba jövő típusokat, teszteket olvasgatunk,…..
Tom Coronelék videója a monzai forduló versenyeiről...
WTCC Hírblog Beszédes fotó 2012.03.05 20:31:39
Ha valakiben kérdések támadtak volna azzal kapcsolatban, hogy hogyan fest majd a második zengős BMW, annak majd ez a fotó mindent megmagyaráz. Hihetetlen tempóban zajlik a munka a műhelyben, a két bömbi ugyanis kedd este elindul Monzába...
UserError 2012.03.05 22:08:56
No meg persze sokkal inkább a beállítások keresgélése. Ma délután kettőkor egy félórás teszt volt a program része a Hungaroringen.   Norbié volt a legjobb idő (1:57.551), amikor is Robert Dahlgren a Volvo C30-cal meglepetésre futott egy 1:57.396 kört. Lehet, hogy…..
UserError 2011.06.04 18:57:09
@Oscee: mai napon nem nézték át a táskát, meg is lehet gebedni víz nélkül.
paddock jegyet kb a paddock bejáratainál lehet venni, 1500 Ft, nem mondom, hogy nem érdemes, de pár repi ajándékon és néhány (5-6) autón kívül nincs túl sok látnivaló, szóval ne azt várd tőle, hogy ott lesz egyből minden versenyző (persze valakinek sikerült elkapnia őket).
Naszóval itt az Artisjus válasza a főként a MAHASZ-t ért támadásokra: Július 7-én „Miért maffia az Artisjus?” címmel jelent meg poszt a Homáron egy névtelen „szakmabeli olvasótól”. A poszt több ponton (2., 4., 5., 6.) azt hiszi az Artisjusról, hogy ő a…..
Agyzaj Matek érettségi előtt... 2009.05.01 15:18:00
Így matek érettségi előtt szeretném elmondani, hogy nem vagyok optimista. Azt várom, hogy ez a feladatsor nehezebb lesz, mint egy éve. Okom is van eme balsejtelemre: az emlékezet. Emlékszem ugyanis arra, hogy miféle hisztis hápogást váltott ki a tavalyi feladatsor egyik jelentéktelen…..
UserError 2009.05.04 15:44:02
@timar: a kitevő nem köbgyök ...
Mit csinál az utas, ha esik az eső és a megállóban ahol áll, van utasváró pavilon? Normálisabb utasok beállnak, hogy ne ázzanak szét, többiek esernyőt nyitnak, vagy állnak az esőben. Olvasónk szemtanúja volt egy eseménynek, ahol a buszvezető majdnem a megállóban hagyta az…..
Postafordulta nélkül szupergyorsan megérkezett Sir Morik válasza az angol-magyar rendelési incidensre. A Homár nem érti, hogyan kerekedhetett ebből egyáltalán bármilyen ügy, nem tökmindegy milyen nyelven rendel a vendég, amíg fizet? Ezek szerint nem: Szeretném a másik fél…..
A koncertszervezők jóval a válság előtt bebiztosították magukat a színpadhoz közelebbi állóhelyek vipesítésével. A rajongók még akkor is dalolva fizetik ki drágább jegyet, hogy esélyesek legyenek a tömegbe hajigált hangszerekre (a Homár rekordja egy szintetizátor volt, de…..
Darwin Dij szokatlan üzenetre lett figyelmes az egyik Tescóban. Lehet, hogy már a biztonsági szolgálaton is van egy ilyen tábla, ahol a kapucnis vásárlók zaklatása miatt kérnek elnézést. Elképesztő.Ezuttal nem panasszal - hisztivel, hanem szigoru mercem szerint is jofejseggel kereslek…..
Jelentem ismét itt van örök kedvencünk, a Hermina Bau, ami csak a felszínen ingatlanfejlesztő cég, valójában a dadaista világösszeesküvés magyar fiókszervezete. Ugye emlékeznek, ők azok, akik olyan, humoros reklámszlogennek álcázott kódolt üzeneteket küldtek titkos…..
UserError 2008.10.06 06:18:01
Árpi egy hete tapasztalta, hogy az IKEA-ban kartonpapírrá vékonyodott a farostlemez. Mint kiderült, ők igazából tudtak erről, csak elfelejtettek szólni: Tisztelt ****! Sajnálattal olvastam panaszos sorait, melyben arról tájékoztat, hogy a Billy könyvespolc hátlapjának anyaga nem…..
UserError 2008.09.01 18:26:11
Tékozló Homár Újmagyar KRESZ 2008.08.27 11:20:00
Smore éjszakai telefonos fotói tragikus minőségűek, de még így is muszáj volt berakni. Felfedezte ugyanis az egyirányú behajtani tilos táblát, ami akár Magyarország új nemzeti szimbóluma is lehetne: Sokan sokat írtak már arról, mennyire széthúzó nemzet a magyar. Ezeréves…..
Egyszer már kapcsolatba került ezzel a fűvel a Homár, akkor a Városliget közepén burjánzott és szórta szét pollenjeit. Most Tivadar próbálta Aszódon elintézni, hogy az OTP üres telkein megtörténjen a parlagfű kiirtása, de az ügyfélbarát közszolgáltatás masszív falaiba…..
Attila tankolás után csodálkozva látta, hogy a Skoda Fabia 45 literes, nem üres tankjába 50 liter benzin fért. Miután mindenki kioktatta és hülyének nézte, megérkezett a rendőr aki tanácstalanságában kiakarta fizetni a különbözetet. Benzines kabaré Zuglóból. 2008. május…..
Az V. kerületben nem kell a parkolótársaságnak trükköznie. Ahol rosszul van felfestve a parkolósáv, sem az úttal párhuzamosan, sem keresztbe állva nem lehet szabályosan parkolni. Marci meg is fotózta a helyet. Ráadásként nem csak a Fővárosi Közterületi Parkolási Társulás…..