Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zuella

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsi Ház Tananyag: kárpitozás 2013.01.31 12:32:14
Két éve kezdtem el kárpitozni, hogy szemléletmódomat, stílusomat, hangulataimat kárpitos bútorokon is kifejezhessem. Nehéz szakma ez, talán nem is annyira nőknek való, hiszen komoly fizikai erőre is szükség van a munkák során. Viszont, egy női szem, egy másfajta érzék, egy -egy…..
zuella 2013.02.01 01:15:01
Köszi!!A legjobbkor írtál a kárpitozás rejtelmeiről! Én az étkezőasztalhoz való székeket renoválnám, csak egy jó kárpit kellene ugyebár. A kínálat siralmas (Pécs)... sajnos kényes vagyok ezen a téren, bár erről az a nyavalyás pinterst tehet, nem én :))
Kincsesbánya itt
www.decoratorsbest.com/ Több ezer anyag, csak részletes kereséssel érdemes nekifutni. Akkora mázlim van, hogy épp oda tart a férjem! Már közöltem vele az örömhírt, hogy hazafelé kárpitot fog a bőröndjébe paszírozni, örült na :))
Nem Art Decor Pepita fürdő: pipa 2011.04.18 14:00:00
Jöjjön végre valami jó hír, hiszen sikerélményünk is van, bár – úgy magyarosan – a rosszal kezdtem. Ugyan még nem készült el teljesen, a fürdőről számolok be lelkesen. Ott ugyanis inkább teljesültek az álmok. Egy kávéház 40-es évek beli mosdója ihlette az első lakásom fürdőszobáját. A szerelem…..