Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adamned

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BalatonSound Magyarország prémiumfesztiválja, ez teljesen egyértelmű. A rendezvényen nem csupán, hatalmas tömeg és a magyarság fiataljainak krémje-java jelenik meg, hanem elsőosztályú focisták, celebek, médiaszemélyiségek, de még az Orbán család tagjai is. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a 'Sound…..
Adamned 2017.07.04 16:21:09
Ne áltassátok már magatokat, olyanok olvassák-kommentelik ezt a cikket, akik annyit tudnak, hogy balatonszánd létezik. Gyerekek, akinek nem esett volna le: ennek minden sora az alapján íródott, ami már megtörtént. Igen, vannak akik ott hagyott kajákat zabálnak fel, vannak akik fizetés nélkül lelépnek (itt főként fiúk...) és a többi nyalánkság is mind-mind egytől egyig igaz ;) óriási, remekmű! szakadtam miközben olvastam, mert 110%-ban egyetértek vele. Én szigeten szoktam pultozni, ott azért valóban meg van a fesztivál élmény, de kezd az is felhígulni, bár még mindig klasszisokkal jobb, mint a 'Sound. De ja, semmi másról nem szól, mint egy hét magamutogatásról, faszméregetésről, páváskodásról, kurválkodásról, szexről, piálásról, drogozásról és ezeknek büszkén mutogatásáról. És ja, a csajok szemérmetlenül sokat bevállalnak a heti bérlettől egészen addig az apróságig, hogy valami lónyállal itasd valamelyik este.
" Mária Szántó Szné
2017.07.04. 16:00:42
Meglátszik pasi írta aki pont olyan mint akikről a cikkben szó van" - csókolom! maga meg miért tetszik kommentelni? nem megy most semmi sorozat? Aki írta, az vendéglátós és pontosan tökéletesen kívülről látja az egész fesztiválmocskot, és több éves tapasztalatát írja le. A valóságot. El kellene már felejteni ezt a "látszik hogy férfi írta" meg stb feminista faszságot. A mai soundos tinilányok 90%-a egy ordas nagy kurva. Ha lenne kölyköm és főleg lányom, akkor nagy pofont vernék le neki, ha kitalálná, hogy menni akar, hogy egy hétig azt se tudná hanyadikán van elseje. De visszatérve, mégegyszer, hatalmas cikk, aki érti az érti és jót röhög rajta, mert ez a valóság ;) részemről hatalmas pacsi a szerzőnek!
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..
 Kedves Olvasóim!   Örülök, hogy a nyári szünet idején is sokan olvasgatjátok a blogomat, holott itt nem érdekes történetekkel szórakoztatlak Benneteket, hanem keményen iskolai műelemzéshez írogatok egy-egy irodalmi, nyelvtani korrepetálást.   Mostani…..
Lehet, hogy a spanyolok jobban tudnak focizni, a mi drukkereinknek viszont – akik különben harmincezren vannak Lengyelországban, ezzel ők a legnagyobb vendégtábor – nincs párjuk a világon. És akkor a spanyolok elleni meccs 87. percében 0-4-nél az ír tábor rákezdett a The…..
Adamned 2012.06.15 14:23:33
www.youtube.com/watch?v=j9I-DOFfoSg

Tekerjetek bele, 1.35 -höz.

Csak mert ez nem EB-n volt, attól még léteznek az írekhez hasonló történetek...

Nos a videóban a DIÓSGYŐR szurkolók egy 5-0 -s vereséget követően nem kevesebb, mint 20 percen át éltették a csapat tagjait. A videóban 1.35-től már a lefújást követő pillanatok vannak. Érdemes megnézni, aki még nem látta!
Figyelem! Ebben a bejegyzésben lehet, hogy megbotránkoztató információkhoz jutsz! Biztos hallottál már a kaszinók bónusz lehetőségeiről, melyben ajándék összegeket ajánlanak fel. Ezúton szeretném felhívni a figyelmet rá, hogy saját érdekében senki se éljen ezekkel. Ugyanis olyan feltételekhez kötik…..
Adamned 2011.11.27 11:52:58
Üdv! Azt azért ne felejtsétek el, hogy nem csak fekete-piros van, hanem 1-18-ig, 19-39, páros-páratlan stb. Én is a fekete piros stratégiával kezdtem el játszani, de most már bevontam a másik kettőt is, és így 33%-kal csökkent az esélye annak, hogy belebukok egy hosszú egyszínű sorban, ugyanis: ha éppen páratlanra tettem, de mondjuk 3-szor egymás utána fekete párost adott ki, majd negyedjére fekete páratlant (amivel ugye nyertem), akkor a következő pörgetésem átteszem a pirosra, hiszen már 4-es sorozatban van a fekete. Ami fontos, az tényleg az, hogy minimális téttel játszatok. Max 1.5 euro! mert annak is a lépései: 1.5,3,6,12,24,48,96,192.

Egyébként én úgy tudom, hogy a rulett is számít a búnusznál, csak annyi különbséggel, hogy mondjuk 100 euro megforgatási tét nem 100%-ban számít, hanem csak 25 %-ban. Tehát: ha van 100 euro búnuszod, akkor elvileg 1000-1200 euro megforgatási tétet kell felhasználni, de ezt a rulett esetében szorozni kell 4-gyel, ami 4000-4800 euro. Annak fényében, hogy bele lehet szaladni 5-6 -os egyszínű sorozatba, ami 1 euros tétnél (1,2,4,8,16,32) máris 63 euro. Nem lehetetlen kipörgetni ennyi tétet azért, hogy fel tudj venni pénzt. És ha már feketepiros, páros-páratlan taktika, 15-20 percenként menjetek át kártyázni vagy nyerőgépezni, szánjatok rá a megszerzett tétből 5-10 eurot, hogy máshol elbukjátok! Nem tudom mennyi vannak online kaszinóban figyelve a játékosok, szerintem semennyire, de ha mégis, legyen látszata annak, hogy buksz is nem csak nyersz.