Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TAJ

24 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amateur Writers' Fellowship 3. éve 2011.08.09 18:39:40
Az első bejegyzés amit találtam, bár 2008.08.15-i, de annak a bizonyos medvének a bőrére inni legyen most megengedhető.Szóval boldog 3. szülinapot AWF!Manapság maga a blog is inaktívkodik, meg a beküldők is. Pedig várjuk ám műveiteket, akármilyen gyerekesnek, réginek és porosnak…..
Nos, az aktivitás apadt, én többnyire dalszövegírással foglalkoztam az utóbbi időben, más meg mással, ahhoz meg mi közöm. Üdv mindenkinek ismét, utólag is buék, kellemes karácsonyt, a formaságok elmaradtak anno. Jobb később mint soha, bár lassan előre kívánhattam volna, nem…..
Egy hangyányi fáziskéséssel ugyan, de örömmel tudatjuk Veletek, hogy ismét egy évvel öregebbek lettünk. Az AWF augusztus 2-án ünnepelte 2. születésnapját, és ez alkalomból szeretnénk megköszönni azoknak, akik hozzájárultak a blog fenntartásához. Reméljük, a jövőben újra…..
Amateur Writers' Fellowship Te 2010.04.22 09:05:00
Bizalmam s hitem öledbe fektetve várom a holnapot,Hogy lássam hogy ragyog, hogy kacag szemembe szemed,Hogy érezzem kezed szorítását, tested melegét.Mert karod menedék, hova világ elől bújhatok.S búvok is ha kell, megragadlak s ölellek,Átkarolva simítom tested, az érzéssel…..
Igen igen, de megígérem az utolsó. Az utolsó megosztott dalszöveg amiből szintén nem lett dal soha. Minden ember életében tudod eljön az a nap,Mikor egy komoly nő az ajtóján kip-kop bekopogtat!És mit tehetünk, kinyitjuk az ajtót, és várjuk,Hogy e komoly nővel teljesüljön…..
TAJ 2010.04.19 22:20:05
Igen ez is egy olyan megosztandóm ami dalként talán sosem készül el, egyétek-igyátok :) Egyedül feküdtem egyedül aludtam,De megszereztelek, és tőled bevadultamS mióta megismerhettem a tested titkait,Azóta fogva tart a vágy, a ritka hit,Az érzés, amit viszonzol nekem,És ez az…..
Nem ez még nem a "mű", csak egy megjegyzés, ez egy dalszöveg lett volna, de mivel sosem készült el, hát fogadjátok szeretettel.Mikor kicsi vagy az első amit szeretnél a járás,Az egyedül evés meg az egy helyben állás,S mikor eléred a célod, új vágyat érzel belül,Milyen…..
Amateur Writers' Fellowship BUÉK 2010.01.05 10:46:07
Hupsz, megkésve bár de törve nem, minden kedves olvasónknak BUÉK!-AWF szerkesztők-..
BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁN AZ AMATEUR WRITERS FELLOWSHIP SZERKESZTŐSÉGE!..
Amateur Writers' Fellowship Álom 2009.12.20 02:13:53
Álmodtam...álmodtam hogy a kezed fogom,Ölellek boldogan, a szádat csókolom,Hiába hull a hó és mínuszok szítanak,Fórró testedhez simulva uszítanakA vágyak...szám már szárad,Alkatod bámulva alábbhagy,A kétely, elmondom kétszer,Vagy ahányszor kéred,Ugyanazt érzed, hozzám hajt a…..
Álmot láttam, ott voltunk te meg én,Te nem mozdultál, nem léptél felém.És én csak vártam, vártam, hogy gyere,Ám nem rám néztél, hanem másfele.Kinyújtottam a kezem, hogy elérjelek,Messze voltál, nem érinthettelek.Néztelek könnyes szemmel, védtelen,Te az égre emelted…..
Mit remélsz, mondd, ki sosem voltál rest,Hazudni, s ha úgy találta hamis képet fest,Mit remélsz, hisz boldogan vetted el a másét,Büszke voltál arra, mit miattad átélt.A mának élve csaltad, önző mód ki tiéd,Élvezted az életet, már te se tudod miért.Értékeket birtokoltál, de…..
Kinyitotta a szemét. Fogalma sem volt, mi történt vele, csak azt érezte, hogy a földön fekszik, minden porcikája fáj, a torka teljesen kiszáradt. Szomjazott. Megpróbált felállni, de tagjai nehezek voltak és nem igazán akartak engedelmeskedni. Szép lassan azonban sikerült annyit…..
Amateur Writers' Fellowship Egyszer 2009.11.11 14:13:00
Napról-napra messzebb szállok,Magam nem nevezném madárnak,Csekély, ám de nemes célom,Remélem megtalállak. Hitem belefektetve,Adom át magam a talánynak,Egyszer úgyis eljössz hozzám,Megígérem megvárlak. És ha egyszer meglátlak,Rögtön odalépek,Csak megszólalni…..
Persze senki nem érti, hogy miért vágja ketténapról napra egymás sorsát Isten,habár sokan mondják nincsen,ettől minden csak nehezebbé... Válik, gondolatok születnek, egy meg kettő,millió lepergő könnycsepp,talán néha sírva könnyebb,emlékezve korra, mi már régmúlt,…..
Üres papírlapok bámulnak rám némán,A varázslatos szavakat tőlem várják,Hogy megtöltsem élettel az élettelent,Mesék szárnyán új kalandokra vigyelek.Megmutassam, amit még sohasem láttál,Lehess szegény, gazdag, vagy félelmes sárkány,Ússzunk együtt, ha elsüllyedne a…..
TAJ 2009.05.26 15:41:51
Amikor felébredek és süt rám a nap,Fénye kacsint, és úgy hívogat,Álmomat űzi a kávé illata,Mosoly csillan, boldogság ajtaja!Ne próbáld tönkretenni a napom,Úgy se érdekelsz - rád hagyom,Nem kell a kocsi, nem kell a vagyon,Süss rám nap, te meg szeressél nagyon!Hiába ordibálsz -…..
Olyan szép...a szoba falán az a kép,Anyukám mosolyog amint hozzánk lép,Apukám büszkén nyújtja át a csomagot,Vidám gyermek, hat éves vagyok.Olyan rég...de fejemben itt él még,Ahogy remegő kezem a kezedért ég, Rettegve csókol két remegő száj,Általános osztály..hol van…..
Mikor tárgynak alakjából árnyéka kél...Mikor fény csillan rajt, s teste immáron él...Mikor érzi e árny repül, s ő vele száll...Akkor érzi magát szabadnak igazán...Kicsi árny csoda vár, mutasd rejtett erőt,Szívem repítve remél, hol láb földbe nőtt,Hol a kéz, hol a szó, hol…..
Magad alatt a fát, én meg az ereket,Indulnék előre, de az út meredek,Ahhoz hogy végre megszeppenve ne legyek,Le kéne gyalulnod előttem a hegyeket.Kérdés hogy akarod-e, megfogni a kaszát,Hogy lábam előtt tisztíts, a tarlót levágd,Kérdés hogy kihúznád-e a földből a…..
TAJ 2009.02.06 16:56:00
Amateur Writers' Fellowship Vihar 2009.01.23 00:49:11
- Minden rendben lesz, ne félj, elmúlik a vihar, hisz tudod, hogy örökké nem eshet. – Suttogta a fülembe gyöngéden, miközben karjaiba zárt, hogy távol tartson a külvilágtól.Szorosan hozzá simultam, mellkasába fúrtam az arcom, és lassan megnyugtatott a hangja. Mély volt,…..
Nincs semmi nesz, csak a szívem dobban,Ritmusra, ütemre, aprócska dallam.Itt lüktet belül, a lelkemből fakad,Hunyd le szemed, találd meg magadban.Érzem, érzed,Így jó, ez kell,Kérlek szeress,Kérlek ne engedj el.Hallom, hallod,Rímek, hangok,Most már tudod,Most már érted…..
Várja a pillanatát, várja a napot,Egy helyben álldogál, tipeg-topog...Türelmetlenül rágcsálja a körmét,Majd másik pillanat és...falakat törnék.Villanykörték ragyognak fényesen,Én is ezt érzem most, 22 évesen,Na gyere édesem, kapcsolót ne érints,Ragyog rám arcod, és egy…..
Nap követ napot, év követ évet,Néha sírva nézel fel az égre,Választ vársz, arra amire nincs,Rég eltűnt már a mesebeli kincs.Nincs hozzá titkos, régi térkép,S ami az volt, már rég nem érték,Nincs, ki mutassa hozzá az utat,Rég elfeledted már az álmokat.Egyedül, magányosan…..