Regisztráció Blogot indítok
Adatok
törp33

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy 50 nm-es panellakás árából igazi csodákra lehet bukkanni! Nemrég összeszedtük azokat az ingatlanokat, melyeket ma a legalacsonyabb négyzetméterárral kínálnak a lakáspiacon. Az ingatlanok többsége természetesen a nagyvárosoktól messze, sokszor az északi, keleti és déli…..
törp33 2014.06.29 19:26:10
Egyeseket biztosan meg fog lepni a vallomás, de nem csak a repülőgépek és sínhez kötött járművek tudnak lenyűgözni, hanem bizonyos ipari létesítmények is. Hogy a külszíni fejtések utóbbi halmazba tartoznak, csak valamikor '91 nyarán derült ki számomra, amikor egy németországi…..
A tulajdonos egymilliót költött, hogy bizonyítsa a nyilvánvalót: pocsék autót kapott. Most jön a rendőrség és a per, hogy kicseréljék ezt a vacakot. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Rossi csak egy van, gondolnánk, de nem: a motoros szakma kettőt is jegyez. Valentino nálunk is ismert, hisz minden idők egyik legsikeresebb versenyzője, de Robertót inkább a customok szerelmesei emlegetik: az olasz motorépítő finom stílusa közismert. Legújabb építése a…..
A csapat szerdán indult, hogy behajózzák a járműveket, de a személyzet természetesen nem a hat hetes viziutat választotta: mindenki repülővel utazik. Az utolsó pillanatban alaposan megnéztük a pusztítót, amit a Szalay-Bunkoczi páros Selyemút ralis 2. helyezése után sokan várnak a…..
Emlékeim szerint Oroszországban még nem nagyon jártunk, úgyhogy éppen ideje volt Annamária írásának, melyből sok egyéb mellett kiderül, miért kellett Moszkvába egyetemre járnia, miért nem mert hetekig tojást venni, no és persze ott a Nagy, Eldöntendő Túró Rudi…..
törp33 2012.09.23 07:21:04
@Ramos:

Próbálkozz itt: www.arbat.hu/
Néhány éve egy ide is író-olvasó motoros rendőr barátunk társával együtt elég kreatívan oldotta meg a hídon elromlott autó problémáját. A cél szentesíti az eszközt, úgy gondolom én is, hiszen a legtöbb esetben az úton lerobbant autó nemcsak akadályozó, hanem…..
Kétféle nap létezik egy férfi életében. Amikor autót vesz, meg amikor nem. Az autóvevős: ünnepnap. Hetekig, hónapokig szokás készülni rá, mint egy rendes esküvőre. Tétova keresgéléssel kezdődik, gondolatban ízlelgetjük a szóba jövő típusokat, teszteket olvasgatunk,…..
Mai kedvencünk Ehn professzor Rudge versenygépe: az 1935-ös egyhengeres replika csupán, de részletei megegyeznek az eredeti, Man-szigetet megjárt TT motoréval. Egyszerű és fekete, ám mégis annyira szép, hogy legszívesebben odébb taszigáltam volna a körülötte kiállított…..
törp33 2011.04.17 08:15:44
@conmorientes:

A táblát tavaly (meg azelőtt pár alkalommal) még kézbe adták a minősítés végeztével. A kiskönyv jött csak postán.
Amúgy tényleg a tulaj helyezi el a táblát.
Nekem az egyik a forgalmi tokjában van, ami elméletileg szabálytalan.
Ja és csak ragasztani lehet, pl. szegecselni nem.
Vannak testrészek, amelyek védjegyként határoznak meg egyeseket. Ilyen például Jack Nicholson szemöldöke vagy Angelina Jolie ajkai. Lehet, az összes testrész hibátlan, mégis van egy apróság ami mindent visz. De mi van ha fröccsöntött, kamu Jolie-ajkakat ragasztunk Anettkára?…..
Elütöttek. Nincs mit szépíteni: ott áll a betétlapon, hogy nem én vagyok a hibás. Ennek ellenére sokkal nehezebben emésztem meg az esetet, mintha én csesztem volna el valamit. Úgy, hogy mások is kinyírhatnak, sokkal veszélyesebbnek tűnik az élet. Ami kinn volt, az nem időjárás,…..
Az elsőhöz képest elképesztően iciri-piciri motorral jött meg hozzánk a második Skoda Yeti. Gondoltam, a fotókat Budapest belterületén kellene elkészíteni, de úgy, hogy legyen egy kis vadregény körülötte, elvégre ez egy kamuterepjáró, aminek akkor sem alacsony a hasa, ha…..
törp33 2010.05.18 12:24:34
@törp33: Bocs. A lap alján, utolsó előtti sor, első kép.
Tudom, hogy sokan fanyalogni kezdenek most, páran talán szidni is kezdik a Totalcart, mert nem értik majd, hogyan kerül egy ilyen pimf dolog egy országos autós magazin hasábjaira. Kétszáz kilométer, oda-vissza, plusz kavarással sincs ötszáz… Táv ez? Tett ez? Érdemes akár egy…..
törp33 2010.04.24 18:20:57
@gnme: Ajjaj, egyszer véletlenül egy szilveszter éjszakát sikerült Valika pincéjében eltölteni. Életem végéig emlékezetes lesz...
 Nem tudom másnak a motor mit jelent, mert én még soha nem voltam más, azonban számomra sem mindig ugyanazt jelentette. Volt, amikor az egyik legjobban áhított tárgy volt a szobám ajtajának belső felére kiragasztott Honda CB, bármit megadtam volna érte. Volt, amikor szimplán egy…..
törp33 2010.04.13 20:05:14
@Gyurma73: Tudok egy eladó darabot. 75-ös, eredeti állapotú, kicsit patinás. rádió, dobozok, vonóhorog...
Szerintem rosszat, nagyon rosszat! A vörös húsok grillezésének egyik titka, hogy néhány ritka kivételt leszámítva sütés közben, vagy utána sózunk, mert ha a pácba só kerül, akkor a hús elveszti a levét és száraz cipőtalp lesz belőle. A…..
Nem állítok semmi, csak kérdezek.Ugye nem csak én olvastam a mai sajtóban, hogy megrendült Kocsis vezérigazgató pozíciója?Ugye nem csak nekem tűnt fel, hogy ez a Kocsis évek óta kiemelt cégek vezérigazgatója, Paksi Atomerőmű, MÁV Start, MVM, BKV?Ugye másban is felmerült, hogy ez…..
Csodálom, hogy még senki sem rendezett kutyás-autós szépségversenyt. Rengeteg kocsiban ott csahol-liheg-unatkozik valami négylábú. Női kocsikban apró szőnyegpamacsok bambulnak, izomautókban pedig gyakran vérebek jelzik: jobb, ha kinn maradsz.Presztízsautóba presztízskutyát, ez a…..