Regisztráció Blogot indítok
Adatok
John..Smith

1 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyúlünnep utáni első munkanapon köszöntök mindenkit, végre meg fog íródni a JLB utolsó része, ami igazából nem is JLB, hanem JLGY, mert bizony Vivi itt Jött, Látott és Győzött. Anikó szerint is így van ez, hisz a JLGY az bizony a JLB különkiadása..ám legyen. Könnyebb lesz címet adni ennek a 39…..
John..Smith 2021.09.29 04:50:19
@LaciHogyVoltol: pedig D jogosan morci a kabátra és a többire... ő tényleg nem akarta őket átvágni és tényleg nem adták meg neki az esélyt... *szipszip* ...de mondok durvábbat, még niltonnak is igaza volt végig, mert tényleg ki akarták és akarják rakni őket a celebek... :))))

...am én éppen alex műkamujától borultam ki... milyen barátok? ...milyen csatornát nézhetett? ...meg kik fognak egyenesen kirakni valakit? :D :o

...viszont!! ...a holtak szigetén egyértelműen kiderült, hogy ő (alex) tényleg nem ragacs... a kettéválasztott táboridőkben meg ez ment az agyamra, hogy mindenki belebeszéli alexbe, hogy rá figyelni kell... meg tutujgatni kell... (jó mondjuk a napköszöntő szívcsakra event közben kicsit idehánytam... de ezt csak a roppant műkamu mellékíz hozhatta ki... ) :))

...mátét és evelint meg nem tudom hova rakni... pláne azzal a telefonhívással... döbbenet...

...mátét 20 éve szivatja az a csaj?! ...durva... úgy mondjuk már lehet meg is érdemli, de mégis rossz volt nézni...

...evelin meg egyszer jó fej, aztán debil... tipikus dr puszil és mr fasz... :)

...és azt hiszem kabátot megkedveltem, de nem merem nyilvánosan vállalni... alulművelt, de jó képességű gyerek, cserébe viszont jó szívűnek tűnik... (akkor is, ha kihajította a danit a hirtelen jött pánikjától) :))
Szellemhíd A probléma 2021.05.12 11:28:31
Amikor azt hangoztatja valaki, hogy rendszerváltásra készül, akkor voltaképp arról beszél, hogy a társadalomirányítási rendszereinkből a döntéshozási rendszerünk folyamatait, működési elvét és üzemeltetésének módját módosítaná (a másik nagy társadalomirányítási rendszerünk a gazdasági…..