Regisztráció Blogot indítok
Adatok
đorka

46 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feltámad a szél és a felhők is csak gyülekeztek. Tudtam,ha arról támadnak a felhők be kell hogy engedjem a lovat. Azt az egyetlen egyet, ami még megmaradt. Felpattantam, és egy szó nélkül hagytam ott a vasárnapi asztalt. ahogy kiléptem az ajtón, már pörgettem magamban a protokolt. Villanypásztorok…..
Azt hiszem a korosztályomnak, kik még a szájhagyomány útján terjedő vicceken nőttek fel, örök klasszikus lehet 'nyuszika és a sapka esete' . De hogy biztosra menyjünk : Találkozik a róka meg a farkas az erdőben.- Te farkas, verjük meg a nyulat!- Na és miért?- Ha van rajta sapka, akkor azért, ha…..
Kezdetét vette az első Babgulyás Kupa Tiszakécse Szabad strandján !   Az első csapatok már megméretették magukat !  Fotók hamarosan, de aki nem hiszi és szeretne a részese lenni ne késlekedjen  : fürdőruha, törölköző ! Még lehet nevezni a kettőkor induló…..
A májusfa  a természet újjászületésének szimbóluma, mely Európa szerte ismert. Régen is csapatokba verődve állították a legények a fákat a  lányoknak, akiknek eme esemény kiváltság és megtiszteltetés volt. Színes szalaggal, étellel- itallal…..
Ha eddig nem is voltunk teljesen tisztában azzal a ténnyel, hogy egy gazdag városban élünk, most már-már biztosak lehetünk benne. Mi sem bizonyítja jobban, mint ama turisztikai epizód, mely 45 percet szentelt Tiszakécskének. Kellemes hangvételű, könnyed beszélgetéseken…..
Közeleg a karácsony, nem szólunk külön mert a jeleket mindenki észre vehette már. Van, aki már szépítgeti, ünnepi díszbe öltözteti otthonát, akad olyan is, aki csak egy adventi koszorúval és egy kis karácsonyfával emlékezik meg a szeretet ünnepéről. Idén Lantos Timi valami…..
Egy év kihagyással 17. alkalommal rendezi meg városunk református iskolája hagyománnyá vált ADVENTI VÁSÁRÁT. A kicsiktől a legnagyobbakig mindenki kivette a részét az elmúlt hetekben a készülődésből. Hiszen minden osztály árulja portékáit. Sütemények, karácsonyfa…..
Szerény véleményem szerint nem olyan ez az ősz, mint amit megszoktunk. Valahogy a fák se úgy "őszülnek" ahogy kellene. Bár vannak városunknak nagyon szép pontjai, melyek láttán tényleg az évszaknak megfelelő hangulatunk lesz. Ezeket próbáltuk lencsevégre kapni, és most…..
2perc Zseniális találmány 2011.08.05 11:39:00
đorka 2011.08.11 23:24:58
Agyhiány Mégegy GYIKság 2011.05.16 17:20:00
Sokat szoktam álmodni, és ez is valósnak látszott. úgy gondoltam adok az álmainak egy utolsó esélyt. megálmodtam, h megirtam és sikere lett, majd hogy elküldtme neki, és valahogyan igy esett meg a dolog. hát elküldtem neki... most pedig elmesélem az utolsó fejezetet...*- Ha…..
 Lent voltam a friss levegőn. Kimondottam kellemes időnk volt este. Eső utáni kitisztult és friss levegő, kicsit csípett ahogy novemberben illik. Lassan 6 óra közeledett amikor megkezdi tudásának számon adását. Úgy gondoltam, nekem jól esne ha ő írne egy „sok…..
Azt hiszem Tündérmese szia... 2009.11.04 15:15:00
 Említettem már a varázslatot ugye?! (tessék vissza olvasni ; ) )  teljesen véletlenül tekintettem le a jobb alsó sorba, a dátum fölé. Igen, igen az óra volt az. 15:15 kereken pontosan. Úgy gondoltam ürügynek tökéletes lesz. Megnyitottam az ablakát, és rá írtam.…..
 Mi nők már csak ilyenek vagyunk. Tényleg hiszünk a tündér mesékben. Tényleg el hisszük, hogy a varázs létezik, és ha tényleg szeretnék valamit akkor az megtörténhet : egy csoda által. Ezért szeretünk a hulló csillagok után kívánni, ha egyszerre mutatja az óra az időt (…..
 Éreztél már olyat, hogy meg kell tenned. Igaz nem az éelted múlik rajta, de egy belső hang csak noszogat, és noszogat, hogy tedd meg ! mert hidd el, jobb lesz tőle. Legalább… lesz valami ! Megnyitottam az ablakot és nagyon, nagyon, nagyon gondolkoztam rajta, hogy írok…..
 Néha úgy érzem, nem érzem. Furcsa, hogy ugyan azon szóval fejezem ki szó szerinti semmit mondó belső érzelmi világomat; de nem tudok mit tenni. Az elmúlt egy hétben egyre üresebbnek érzem magam. Amikor sétálok, vagy beszélgetek barátokkal, ha olvasok vagy kint ülök a…..
 Bátyáméknál voltam pókerezni. Nem is tudom miért, de valahogy mindig ott kötök ki náluk a hétvégén. Lehet a fiatalos légkör teszi… ez a mindenhol jó csak ne otthon szindróma. Férre értés ne essék, szeretek otthon lenni. De még is szabadabb az ember máshol, mint a…..
 Tipikus hétfőnek indult. Végig vártam az órákat, amúgy is hideg volt kint. Elmentem egy barátomhoz, illetve vásároltam a szükséges heti dolgokat, és el is telt az idő. 5 óra lehetett mire vissza értem a koliba. Arra gondoltam, csinálok neki illetve nekik teát, és viszek be…..
 Péntek révén nagy a rohanás. Főleg, hogy nem láttak otthon három hete. Valahol vágyok haza. Mert hiányzik a szobám, az otthon „varázsa” és még néhány dolog, ami itt most csak szócséplés lenne. Időben elkezdtem pakolni, és minden kész is volt az…..
 Egy hónappal ezelőtt ugyan így itt ültem fent, de akkor azt hittem nem fogom túl élni azt a napot. Annyira rossz és kétségbeejtő volt, a hirtelen jött hiány érzése. Nem sok minden változott. A hiány azóta is meg van, még is könnyebb. Vagy is inkább másabb. Mára már jól…..
Azt hiszem Tündérmese hirtelen 2009.10.13 14:59:00
Csak egy hirtelen felismerést szeretnék megosztani a nagyvilággal. Úgy ültem le ide, hogy megírom, mennyire rossz egyedül lenni. mennyire rossz hogy igazság szerint, senkit nem tudnék most felhívni, hogy elmondjam neki mit érzek : és meg is értsen. kellő képpen eltávolodtam…..
 Egyszerre végeztünk negyed 8kor a dolgunkkal. És ahogy tegnap említette, elé mehetnék. Begyűjtöttem két bérletet, hogy nekik ne kelljen venni, volt nálam 3 csoki, mert egy ilyen esemény után még is csak jól jön a csoki ; vagy  is mikor nem ?! Sietve szedtem lépteimet…..
  Lementem három lépcsőt, majd felnéztem az ablakra, elmosolyodtam és sarkon fordultam. Visszamentem az asztalnál ülő asszonyokhoz. Viccesen kértem meg őket, hogy fájjon neki az a folyamat ami az emberek nagytöbbségénél bekövetkezik, ha a kezét nem melegíti kellő…..
 Reggel jöttem ki, és nem vettem észre hogy hívott. A táskámba tettem be a telefonom, amúgy is lemerülőben volt. Vissza jöttem a koliba, és nem tudtam felmenni kávé nélkül a szobámba. Innom kellett. Annyira hiányzott az íze, és a rituáléja. Felmentem megfürödtem, és úgy…..
 Felhívott reggel. Nem is értettem mi ez a nagy érdeklődés, mert kétszer nem vettem észre hogy már keresett. Amikor vissza akartam hívni újra hívott. Közölte velem a WiFi-k jelenlegi állapotát. Hogy nem érnek el egyet sem, pedig nagyon jó lenne, és amúgy is van egy aminek…..