Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rutger Hauer

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A gömböc vége 2010.10.08 06:30:00
Magyarország most újra egységes, mondja a fékezhetetlen agyvelejű Semjén Zsolt, mellesleg az aradi vértanúk ürügyén; de a kottát nem ő írja, hanem a főnöke. Vele még messzebb ügetett a hintaló, Orbán egyenesen odáig jutott, hogy Budapest most lett a nemzet fővárosa. Eddig nem…..
BorBoy Tesco-gazdaságos chardonnay 2010.07.26 09:55:00
A nagy angol bevásárlók-kedvence-éjjel-nappal kis honunkban (is) jelentős súllyal szerepel a borértékesítésben: bármelyik hazai nagyker-kisker-borászat örömében seggét veri a földhöz, ha megfelelő kondíciók ellenében (értsd: fizetsz, mint a katonatiszt, természetesen…..
Rutger Hauer 2010.07.26 12:07:55
w A jobbik és a legjobb 2010.06.01 05:00:00
A Legjobb Párt nyerte a reykjavíki helyhatósági választást, egy poénpárt, amely direkt hülyeségeket ígért, és előre szólt, hogy hazudik. A hivatásos izlandi politikusok már a létezésétől meg voltak sértődve, hogy ezek viccet csinálnak az ország sorsából. De nagyon nem…..
w Nyugat, majmulás 2009.08.29 06:45:00
- Miért is legyünk toleráns, nyitott ország, amikor az itt nem szokás? – teszi fel a kérdést a kedves olvasó, és nem is egy, hanem sok. Arra a tök szimpla felvetésre válaszul érdeklődik, miszerint esetleg nem volna muszáj innen elüldözni – egyebek mellett,…..
(A cikknek nincs köze Dzsudzsák Balázshoz, viszont van Orbán Viktorhoz, akinek mindenhez van köze). Tegnapelőtt este a TV2 jóvoltából ismét megbizonyosodhattunk, hogy Orbán Viktor ért a focihoz. Ám most itt a lehetőség eldönteni, hogy született hivatása, az országvezetés mellett…..
Rutger Hauer 2009.08.27 22:06:16
A gazdasági növekedés felgyorsítása a hétfőn hivatalba lépett új nemzetkormány legfontosabb feladata. Ennek érdekében átfogó gazdaságélénkítési programot hirdetnek meg - jelentette be a kabinet első ülése után Polgár-Magyar Vazul miniszterelnök. A program részletes…..
Rutger Hauer 2009.08.17 11:46:48
A hónap sztoriját kaptuk meg Schmuck Andor kebelbarátja, Rogán Antal belvárosi polgármester, illetve az ő parkolókommandója jóvoltából. Az ötödik kerület élhetővé tételét büntetőcédulájukra tűző, igen tréfás szakembereknek ezúttal fogas kérdést kellett megoldaniuk. A…..
Mai tanmesénkből kiderül, miért nem érdemes a főnökünkkel összejönni. Régen volt dráma? Hosszú levél egy tripla mnk-ról? sziasztok, ha a most következő sztorit ismeretlenül olvasnám, kb. minden mondatomra azt mondanám, teljesen hülye, aki ezt végigcsinálta. de benne lenni…..
A blog olvasók megfelelően képviselik a normális emberek populációját? Ha igen, akkor alant egy kérdés, várják rá a választ. Kedves Szakítós blog olvasók!Történetem rövid és nem is öncélú, hanem segítségeteket kérném, tehát egy kérdés lenne, amelyre adott…..
Rutger Hauer 2008.10.18 12:45:20
 Az első részben sok minden történt, nehezen tudnám összefoglalni, tessék elolvasni. Kedves gyerekek, ez a szerelem. Ez, az örökké tartó, apró dolgokban jelenlévő fura valami, amit nem tudunk megmagyarázni, csak van. Már írtuk korábban, blogot, naplót ne mutogassuk a…..
Rutger Hauer 2008.09.26 09:00:00
írta: Cselényi Noémi Annak, akinek az egymástól különböző kultúrák együttélése (és -halása), egymásról alkotott elképzelésük áll érdeklődésének középpontjában, különös szerencse, ha az idős, egykor tanítónőként dolgozó Zalai Ferencnével hozza össze a sors. Az…..
Rendhagyó sorozatba kezdünk itt a szakítóson, ha az olvasó is úgy akarja, akkor minden pénteken közlünk egy folytatást a végeláthatatlan hosszúságú sztorijából. Ilyen sem volt még, most majd lesz, sokfordulós sztori cliffhangerrel a végén.   Sziasztok! Az én történetem…..
Rutger Hauer 2008.09.19 08:37:32
Erősen kétlem, hogy ez a sztori valóban, így és ilyen formában tényleg megtörtént, mindenesetre a szóviccblog nevű gólem okán új pontot veszünk fel a toplistánkra. Noha 2008 a rossz humor éve, a rettenetes szóviccel ismerkedni próbálókat továbbra is máglyára vetjük.Sziasztok…..
Rutger Hauer 2008.08.28 16:19:37
"Maradj otthon, nézzél tévét, töksötét vonatokat mutat minden csatona" - mondtuk volna ennek a fiúnak, ha megkérdezi tőlünk, hogy érdemes-e egy wiwen megismert, msn-en flörtölt lány után vonatozni egy szalagavatóra. Kedves Szakítós!Elmesélem történetem, mely…..
Rutger Hauer 2008.08.28 16:17:32
A következő kis rövidke postban direkt nem említek neveket, ugyanis senkinek nem szeretnék problémát okozni. A történetet villamosvezető munkatársaitól hallottam, úgy érzem, meg kell veletek osztanom, hogy a kicsit egyoldalú „mentősverős” történetet más szemszögből…..
Mielőtt bármit is tennénk, bármit is mondanánk, EZT kötelező elolvasni. Minden szavát megrágni ezerszer, minden mondatot a lelki szemek elé tolni és minden bekezdést aranyba foglalni. Túl vagy rajta? Egyszer olvastad csak el? Az kevés. Ha az elmúlt évet (365 deres hajnalt és…..
Vannak az ilyen teljesen hihetetlen sztorik, de mivel hasonló esetről nem egyszer derült már ki, hogy megtörtént, ezért most a kedves olvaskra bízzuk, hogy a levélíró haverjának geciségét elhelyezzék az etikus újságírás skáláján. Verespálné, mit tesz ilyenkor egy jó…..
Az V. kerületben nem kell a parkolótársaságnak trükköznie. Ahol rosszul van felfestve a parkolósáv, sem az úttal párhuzamosan, sem keresztbe állva nem lehet szabályosan parkolni. Marci meg is fotózta a helyet. Ráadásként nem csak a Fővárosi Közterületi Parkolási Társulás…..