Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fin

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sorozatkészítők és az ötleteiket berendelő tévék néha elképesztően fantáziátlanok bírnak lenni. Jó ezzel nem mondtam újat, a CBS nyugdíjasokra szabott műsorrendje vagy a VH-1 futószalagon gyártott, fröccsöntött reality-műsorai mindenkinek szemet szúrtak már, de eddig…..
Rabbit ír a blogjában arról, hogy hogyan alakult az első negyedéves online reklámköltés a tavalyi adatok tükrében. Ő pontosan magyarázza a módszert, a hátteret, a számokat, és három fontos táblázatot is közöl. Nem fogom megismételni az ott leírtakat, akit érdekel, nézze meg…..
comment:com Ég veled, Budapest Tv! 2009.04.23 23:51:00
Hány unalmas filozofálgatásba fordult bulit mentett meg annak idején az ötlet, hogy akkor inkább hívjuk fel Anettkát? Hány részeg, fáradt estén jött jól, hogy a kanapéra heveredve gombnyomásra pofán csapott minket a groteszk? És hányszor, de hányszor éreztük azt végtelen büszkeséggel, hogy innen már…..
Mindenhol a válságról van szó, a nagyvilágban az internetes hirdetések ára ennek megfelelően csökken is. Úgy a banner (display), mint a PPC árak az utolsó negyedévre szépen estek lefelé.Nincs ezen mit meglepődni, bármennyire is versenyképes az internet, az alacsonyabb árakat…..
A beharangozó után megpróbáljuk röviden összefoglalni a blog.hu új hirdetési rendszerének fontosabb elemeit. Mit tud a két hirdetési modell? A Csizmás Kandúr (hirdetésmentes blog) esetében a blogra nem rakunk hirdetést, és te sem rakhatsz. Ez alól egy kivétel van: te rakhatsz ki…..
szily Terjedőben a morzsinkálás 2008.10.10 12:45:48
Andrassew Iván az internet Kazinczyja: a péniszirigy kultúrharcos utolérhetetlen mondata - "alkotás közben folyamatosan morzsinkálta magát" - megjelent a Szánalmas page title-jában, vagyis az oldal legtetején olvasható. ..
fin 2008.10.10 14:12:21
Meddig van nyitva egy bolt? Mert nem mindegy, hogy nyolcig, kilencig, vagy sokáig, rámehet egy egész kapcsolat.A kép innen van. Érdemes kattintani.Sziasztok!A dolog sok éve történt. Felállás: leányzó 28 éves, a pasi, azaz én 30. Együtt vagyunk szűk 4 éve, együtt élünk több mint…..
A Brief Blog levele:Tisztelt Fox Mulder!Elnézést, hogy levelemmel zavarom, de úgy érzem, egy olyan ügyet találtam, amit csak Ön fejthet meg!Egy reklámblogban szoktam írogatni mindenféle kampányokról, és azt próbálom megfejteni, hogy mi lehetett a brief, ami alapján egy-egy munka…..