Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ipari_fostalicska

0 bejegyzést írt és 193 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mesterházy Attila, az MSZP miniszterelnök-jelöltje szerint a második forduló arról fog szólni, hogy milyen erős lesz a kormány feletti a demokratikus kontroll. "Ezért én azt kérem mindenkitől, aki hisz abban, hogy szükség van Magyarországon egy ilyen demokratikus kontrollra, egy…..
ipari_fostalicska 2010.04.16 07:11:44
@Hivatásos beszólóművész: köszönöm, hogy leírtad helyettem. Nekem nincs gondom Vonával, bár már ránézésre sem tiszta fialás. De az a tény, hogy ha le merem írni, hogy számomra a Jobbik nem megfelelő alternatíva az életem irányítására, akkor kapásból rohadt szemét zsidókomcsihazaárulómagyarallenesnemzetrablószemétláda vagyok.
Mondja ezt egy olyan párt szavazója, melye fennen hirdeti magáról, hogy ő rendpárt. De a legtöbb jobbikoSS fröcsögő még azt sem tudja, hogy a zsidóság mely ágon öröklődik. Demokrácia eltiprásáról beszélnek olyan párt szimpatizánsai, mely hatalmi szóval akarja eltiporni a két legnagyobb kereskedelmi tévét, vissza akarja hozni a csendőrséget, melytől az emberek 80%-a retteg.
Aztán mikor Morvai Díszmagyar Krisztina benyögi a németeknek, hogy a Jobbikban is vannak zsidók, akkor meg hirtelen nem minden zsidó lesz ellenség, csak a zsidó zsidók.
Menjetek a fenébe, alulművelt barmok. Zsidókra haragudni azért, mert megrekedtetek a 8 általánosnál, vagy önnön képzetlenségetek okán nem jutottatok előbbre az életben...ezt nem minősítem.
ipari_fostalicska 2010.04.16 09:46:04
@carsandgirls: kedves autókéslányok. Te egy mocskos baljobboldalizsidócigánykommunistafasisztaneonácibuziidegenszívűmagyarelleneshazugtolvajbűnözőnyilaskomcsiliberális állat vagy :) Csak a Jobbik. Na persze.
A tegnap esti Széfes malőr után az RTL Klub jelezte, hogy ők utánanéztek a dolgoknak, és az internetes források jelentős része az ő verziójukat igazolja, azaz van olyan honlap a neten, ahol azt írják, hogy a Római Birodalomban Nagy Konstantin császár tette államvallássá a…..
ipari_fostalicska 2009.11.26 16:09:03
@Gabbesz: Akkor nem értem, hogy téged...akarom mondani tégödet miért zavar?!
A megértés nagykövete ismét hallat magáról, ezúttal egy ismerőse kálváriáját meséli el először csak füstölve leálló, majd javítás utáni próbaúton teljesen elhalálkozó autójáról. Márkaszerviz, mi, mazdmeg? A fenti mondatot természetesen nem azért írtam így, mert…..
ipari_fostalicska 2009.11.26 12:46:43
@Sztávrosz_: Suzukit még pont soha nem láttam lángolni.

A céges autómba vettem poroltót, igaz céges pénzen, de sohasem kellett használni, így aztán a felmondó bulimon kifújtuk.
Subba 18+: Több mint kellemetlen 2009.11.24 15:27:00
Na, ezt nem kivánjuk senkinek! ..
ipari_fostalicska 2009.11.24 17:06:03
Vasárnap este osztották ki az amerikai zenei díjakat, az American Music Awards-ot, ami olyan, mint nálunk a Fonogram-díj, csak egy fokkal jobb zenekarokat díjaznak. Maga a díjátadó gála pont úgy indult, mint az összes többi, akik megérdemelték megkapták a szobrot és megköszönték…..
Néha megijedek a hosszú levelektől, hogy majd mások is megijednek tőle és el sem olvassák, DÁ viszont annyira részletesen és mindenre kiterjedően írta le, miben más az autós közlekedés az Egyesült Államokban, mint itt nálunk, hogy egyik pillanatról a másikra már vége is volt…..
Akkor mielőtt belekezdenénk, vegyünk két nagy levegőt! Orron át belélegezzük, csak a has emelkedik, a mellkas nem mozdul. Figyeljünk a kilégzésre és a helyes artikulációra: „Elmegy a picsába a kibaszott RTL Klub, hogy ilyen olcsó kurvákat mutogat hétfő esténként, mégis mi…..
ipari_fostalicska 2009.10.29 08:13:19
Belsőség Jézus Tours 2009.09.22 11:55:12
ipari_fostalicska 2009.09.23 06:31:17
@hankey: egyet értek Veled, az ON és OFF témában is, főleg azon a ponton, hogy nem nagyon van mit olvasni. Mikor pár évvel ezelőtt elkezdtem a TC honlapját böngészgetni, akkor a cikkekben lévő linkek egészen messzire vittek, más tesztekhez, véleményekhez, így volt olyan, hogy az eredetileg elkezdett cikk olvasását nem is fejeztem be, mert nem volt már rá időm.
Számomra kicsit furcsának hat és nem nagyon értem az okát annak, hogy miféle változás történt az évek során mondjuk Winkler Robival. Amikor a TV-ben elkezdődött a TOTALCAR, akkor minden szombaton úgy volt időzítve az ebéd, hogy még csak véletlenül se maradjak le a műsorról. Ott volt két fiatal srác, akiknek simán elhittem, hogy lövésük nincs az autóhoz és egy teszt számukra abból áll, ami nekem, mint mezei autóvásárlónak is fontos. Akkor talán még nem volt műszerfal kopogtatás, fanyalgás, ilyen oda nem illő káromkodás, ellenben volt eszement mennyiségű humor, kiváló tesztek, és még a legótvarabb autóval szemben is egy talicskányi jóindulat.
De most azt olvasom, hogy az új "Passátot útáltam", holott a legtöbb magyar még azt sem engedheti meg magának, hogy részletre vegyen egyet, így számára elég idegenül hat az, hogy valaki fanyalog egy olyan autóra, ami neki újonnan, hitel nélkül a büdös életben nem lesz. Köszöntem a szót :)
Nyilván emlékeznek még, bő három héttel ezelőtt a Winkler megírta autós újságírói munkásságának legszörnyűbb mélypontjait. Gondoltam, most ideje egy másik listát is közzétenni, ebben is akad talán érdekesség. Ez itten az enyém. De mivel elég sokat veteránozok, meg ami…..
ipari_fostalicska 2009.08.05 16:16:11
@tudos77: akkor kérdezném Tőled drága tezsvírem, hogy miért teszik ezt mindig? Például itt, ezen a fórumon is? He?
Slanger munkahelyét dícséri, mi pedig örülünk, hogy elvétve hasonló történettel is találkozunk. Én pedig megbetegedtem :(.3 évvel ezelőtt mikor végeztem az egyetemmel nagy munkakeresésbe kezdtem. Már akkor is tudtam, hogy a megszerzett diplomámmal nem lesz egyszerű munkát…..
ipari_fostalicska 2009.08.04 09:31:39
@zeee: ahogy érzed, édes komám. Szerencsére amiről írtam, az én életem, amit boldogan élek. Nem azt mondtam, hogy nem kell dolgozni és ezért egy valag pénz jár. Kell dolgozni mindenkinek, nem is keveset. De minek tépem a szám, Neked nyílván szarabb és ez fáj. Nekem nem fáj :D
ipari_fostalicska 2009.08.04 09:47:37
@zeee: Írtam egy pár sort, de aztán kitöröltem és csak ennyit fűznék hozzá: XD
Nem hiszem, hogy ez a blog a fóbiáidról szólna. Hidd el, lehet sikeresnek lenni (másnak is), de nem kell bizonygatnom, hisz a magadról írtakból is ez derül ki.
Belsőség Heti merítés 2009.07.22 10:00:00
Kicsit erős váltás Beleültem, és és és és és ... hát elmondhatatlan az érzés ami megszállt abban a pillanatban. Iszonyatos erő, robbanékonyság, kényelem ... igen, ilyennek képzeltem el ... Első meglepődés: Gábor Áron utca a bimbó úttól felfelé. Aki ismeri tudja egy…..
Az ember nem válogathatja meg a szomszédait, akkor sem, ha szívás van valamelyik miatt. Kati is ember, úgyhogy ő sem. Az alábbi sztoriban tulajdonképpen a probléma okozója nem is jelenik meg, de a kötelező teherautósofőrös anyázás nem marad el. Utána meg a hepiend és függöny le.…..
Olyan volvóssal találkozott Zsömbi az M3-as autópályán, akinek feltehetően igen rossz napja volt és levélírónk rávillogása valami olyasmit eredményezett, mint amikor a szomszéd becsönget, hogy megkérdezze, mi ez a gázszag. Vagy szimplán egy baromállat volt. Érdekelne azért az…..
Belsőség Heti merítés 2009.07.06 09:52:00
Ódák a TSi motorról Egy neves tuningcég felhúzta,így már 190Le + sportlégszűrő + gázpedálelektronika + 4 cm-es ültetés,és még egyéb nyalánkságok. Gyönyörű 3 évünk volt együtt Ma is szinte szorongat a torkom, mintha egy rég nem látott szerelmemre emlékeznék, akit…..
ipari_fostalicska 2009.07.06 15:08:02
Csak érekesség gyanánt:

totalcar.hu/nepitelet/index.php?op=itelet&cat_id=45389

Azt írja a delikvens, hogy 22.000 km-rel vette és 25.000 km-t ment vele, de befigyelt neki egy katalizátorcsere. Ráadásul ez az, amit sosem értettem, hogy 1.4 motorral vesz egy nem kicsi autót és csodálkozik, hogy nem paszírozza az ülésbe a gyorsulás.
Megint egy olyan téma került elő Ádámnak köszönhetően, ami az egyébként többnyire rövid memóriám szerint még nem nagyon került elő, ki tudja miért. Érdekes módon mostanában kevesebb stoppost látok, mint gyerekkoromban, talán azért, mert azóta tejjel-mézzel folyó Kánaán…..
  A rosszindulatúan hangzó pletyka, mely szerint a gyártók a tartós tesztelést az első néhány ezer vásárlóra bízzák, nem teljesen alaptalan. A jelenlegi modellciklusok mellett többre se idejük, se pénzük nincs.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Swiftes konzekvenciák 2009.06.29 17:55:00
Robertó és a Swift. A Swift és Robertó. Lassacskán visszatér minden a régi kerékvágásba, ülepszik az Autót Robertónak - mozgalom tömege által felvert por, lassan érlelődnek az első benyomások, születnek a tapasztalatok. Megkértem, írjon egy pár sort arról, milyen swiftesnek…..
ipari_fostalicska 2009.07.01 12:08:05
@esde: Veled kár lenne vitázni, ezért nem is teszem. Maradj csak ilyen felfuvalkodott tipikus magyar, biztosan vannak, akik így szeretnek. Gondolom Swiftet csak kívülről láttál, ezért írod, hogy nem megy. Ja persze nem 2.0 TDI-k ellen, mert ott persze, hogy esélytelen. De minek is magyarázom, hiszen ez egy szar autó, jajj istenem,ráadásul szuzukissá válik az ember, esde megmondta, tünetei vannak.

@Lui_: látod Te is hozzájárulsz ahhoz, hogy negatív legyen az autó és az azt vezető emberek megítélése. Ne haragudj, de röhögnöm kell azon, hogy lehagyod az 1.9 PDTDI-ket. Meg is teszem, HÁHÁHÁ. Lehet, hogy amíg Te üveghangon pörgeted a verdát, addig a másik elautózgat 2500-as fordulaton, szépen nyomatékból és szarik rá, hogy Te éppen versenyzel. Sajnos nem, nem tudsz meglepetést okozni. Még az 1.3 16v sem váltja meg a világot, bármennyire szeretnéd is. Hidd el van összehasonlítási alapom, mert nekem is Swiftem van immáron hetedik éve, ellenben szolgálati autóként hajtottam TDCi Fordot, HDi 407 SW-t, ezeket nem üti a Swift. De nem is erre való, hanem arra, amire kitalálták. Arra viszont tökéletesen megfelelő, ezekkel a szarozókkal pedig nem kell foglalkozni.
Megmosolyogtató az is, hogy sokan szidják a kis csomagtartót, de könyörgöm, nem családi autó, nem szabad tőle olyasmit elvárni, amire nincs felkészítve. Sok nyomi...
Belsőség Vissza a gyerekkorba 2009.06.24 15:14:00
Nyolc-kilenc éves lehettem, amikor először játszottam Csabi barátomnál, a panelház kilencedik emeletén azzal, amit mai magyar definíciójával élve vájatkormányzásos autópályának hívunk. Nem hinném, hogy akad olvasóink közül, aki nem ismerné az egyes elemekből összerakott, 12…..
ipari_fostalicska 2009.06.26 07:56:31
@nomaad: cucumber pepo a tök, tehát akár úgy is vehetjük, hogy helyes volt a cucumber lipid.
Persze pepo lipid-ként nem is hangzana olyan jól :D
De végül nem az lett belőle. Suzukis apuka igazán figyelmes volt, hogy cégnevet nem írt, így azt jótékony homály fedi, hogy hol is cseszték szét a fél autóját. Persze utalt rá, úgyhogy ahogy a kommentelőket ismerem, lesz valaki más is, aki rajtam kívül is merne tippelni. Pár…..
ipari_fostalicska 2009.06.16 07:23:42
@russell: amit leírtál, nos azon nincs mit szépíteni. Te szimplán egy nagyarcú barom vagy.
Videós kollégánk, barátunk, Robertó érdekes átalakuláson ment keresztül az utóbbi hónapokban. Pontosabban nem ő, hanem a státusza minálunk. Régebben, amikor felcaplatott hozzánk a videórovatból, mindenki köszönt neki, á helló, komesztáj, mi van veled, mikor vágunk, satöbbi.…..
Belsőség Improvizáci-ó! 2009.06.09 12:37:00
1976, Skócia. Saras, taknyos, zord idő. Vatanen az élen Escortjával, nem törődik semmivel, versenyt száguld az idővel. Az előző gyorson már egyszer fejre állította az autót, de még így is őrzi első helyét.Aztán nagy csattanás, az autó furán kezd viselkedni, ide-oda táncol,…..
  Az ADAC ezúttal nagyszabású bérautó inkognitó teszttel jelentkezett: 7 európai ország üdülővárosában béreltek kocsikat, megvizsgálták az állapotukat és szolgáltatás minőségét. Lesújtó a végeredmény.  Vélemények az azonos című írásunkról...
ipari_fostalicska 2009.06.04 07:17:54
@Ubul1: Te se menj szolgáltatónak. Vagy ha igen, akkor remélem nem futunk össze :)
Belsőség Koreai nepperűzők 2009.05.18 16:44:00
Azt mondják, németül nem lehet igazán jól káromkodni. Tény, hogy a magyar nyelv lenyűgözően változatos kifejezéstárával nem vehetik fel a versenyt, van azonban néhány nagyon praktikus szavuk, melyek egészen összetett dolgokat sűrítenek néhány karakterbe. (Persze igaz ez…..
Veszélytelen, jól kézben tartható, de vidám és látványos farolásra, gyors és hatékony négy keréken sodródásra bírható a Swift Sport. Ez pedig a legjobb dolog, ami egy elsőkerekes izomautóval kanyarban megtörténhet. A Suzuki is tudja azt, amit a Twingo, csak kevésbé…..
ipari_fostalicska 2009.05.18 07:10:03
@stonedraider: gratulálok a hozzászóláshoz. Rögtön sikerült megadnod az alaphangot a többihez. Szerintem kár volt ma felkelned, de legalábbis elolvasnod a cikket (már ha elolvastad egyáltalán és nem rögtön szarozni kezdtél a képek láttán).