Regisztráció Blogot indítok
Adatok
O. Erzsébet

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jutka története az ingyen kapott, ám számára nem megfelelő szállásról elég vegyes fogadtatásra talált. Megkereste a Homárt az alaptvány elnöke is, és elküldte a Jutkáék helyére érkező család blogjukba kommentelt élménybeszámolóját. Alant a levele és újabb benyomások a…..
O. Erzsébet 2008.08.14 11:45:42
Tisztelt Irogatós Társaság !

Eddig birtam és nem tovább !

Mint azt már az eredendő blogban is leirtam néha mielőtt valaki ir gondolkodhatna és nem csak a más szemében szálkát keresve a magáéban égtelenkedő gerendától nem látva és a fejében tátongó ürességtől és unalma elűzése érdekében irogatna.

Ha valaki ajándékot kap, - márpedig ez az volt- akkor az nem illik kritizálni! Ha tetszik el kell fogadni ha nem akkor szépen megköszönni és továbbállni de kritizálni nem kell. EZT HIVJÁK ETIKUSNAK ! De mivel itt emberek sem irni sem olykor gondolkodni nem tudnka miért is váRok én el ilyeneket?
Van aki jól érezte magát örüljünk neki! Van aki többre-másra vágyott - volt miből neki- annak ez nem volt jó.
Én ott voltam és még élek nem haltam bele semmiféle nyavaját nem hoztam haza a gyerekeket nem traumás állapotban kellett hazaszállítani az olvasott és látott dolgoktól.
Ha valaki nehéz helyzetbe kerül - mert van ilyen azt nem hiszem, hogy meg kellene kérdőjelezni- sem orvos, sem itélő biró nincs itt tehát fogadjuk el olyannak amilyennek ő leirja. Ám az élet forgandó a most itt kacarászó egyének holnap igencsak maguk alatt lévén sokkal nagyobb bajba lehetnek mint aki most már kifelé az élet naposabb oldalát látva örül annak, hogy él és még a szerettei között tudd lenni.

DE még mielőtt is bárki is egy betűt leütne gondolkodjon ! és fogadjon meg egy röpke mondatot !


NE ÍTÉLJ, HOGY NE ÍTÉLTESSÉL !