Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Könyv Coffee

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anthony Brigerton, a hírhedt szoknyavadász és a legkívánatosabb agglegény Londonban, elég komolyan rászánta magát a házasulásra. Olyannyira, hogy már azt is elhatározta kit vesz feleségül. De hát, még egy olyan férfival is megtörténhet, hogy nem az lesz, amit oly gondosan eltervezett és kigondolt,…..
Mikor a nap már végleg eltűnt a látóhatár mögött, apró fénypontok gyúlnak a sátrakon. Aztán mikor más az összes sátor fénybe borult, feltűnik a név: Az Álmok Cirkusza. Most, hogy megnyitotta kapuit, végre beléphetsz és felfedezheted sátrait és a bennük lakozó színtiszta varázslatot!..
Könyv Coffee 2021.03.03 09:32:12
@Oopsie!: Igen, én is untam a történetet a közepe környékén. Aztán szerencsére átlendültem, és sikerült befejeznem. Való igaz, hogy többet vártam a könyvtől, azok alapján amit olvastam róla.
A Caraval. Először csak egy játéknak, egy előadásnak tűnik, aztán mikor jobban beleásod magad, már leginkább varázslat. Nem is akármilyen! Az a fajta, amit az ember már nem is gondolt megtalálni ezen a világon! De bármennyire is valóságosnak tűnik benne minden, nem szabad elfelejteni, hogy ez csak…..
Ahhoz, hogy tetsszen ez a könyv valakinek, nem feltétlenül kell szeretnie a stand-up világát és stílusát. Ez a mű inkább szépirodalmi szinten művelt humort tartalmaz...
Aki szerette Jane Austin könyveit, egész biztosan le sem fogja tudni rakni A Brigerton Családról szóló könyvsorozat legelső kötetét. Annak sem kell aggódnia, aki a nagy sikerű sorozat hatására szeretné elolvasni, garantálom, hogy nem fog csalódni!..