Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pók_lány

98 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolkoztam majdnem két napot, hogyan is kezdjek neki? Hatalmas elvárásokkal indultam neki a könyv olvasásának, mert a molyon nagyon jó értékelései voltak és az "életmód" könyvek rangsorán is kiemelt helyet foglal el. "HOGY MI VAN?" - gondoltam én, amikor a könyv harmadik oldalánál tartottam.…..
Két napja fejeztem be A hét nővér sorozatot lezáró kötetet, de még ma is a sírás kerülget, ha eszembe jut. Először is el kell mondanom - s valószínűleg ezt Mr. Whittaker sosem fogja olvasni - de az a véleményem, hogy az Anyukája iszonyú büszke rá onnan fentről. Ha a regény - és a saját- elveimet…..
Amikor elkezdtem a sorozatot - körülbelül februárban - és megismerkedtem a lányokkal elkezdtem várni, hogy eljussak a sorozat hetedik részéhez és kiderüljön végre ki is az "elveszett nővér". Vártam, de tényleg nagyon-nagyon vártam. S P O I L E R   V E S Z É L Y Van az a mondás, hogy "a jó dolgokra…..
Kicsit félve kezdtem neki a Napnővérnek, mert nem tudtam, hogy mennyire fárad el a sztori (és én) a hatodik részre, emellett Electra se volt az előző részekben olyan "hűde" szimpatikus, szóval nem tudtam mit várjak a Napnővértől. Először nagyon untam a banánt, utáltam Electrát, meg a rehabot, meg a…..
Annyira imádtam a könyvet, hogy szavakba sem tudom foglalni...na jó, megpróbálom. A Holdnővérben Tiggyvel és az ő történetével ismerkedhetünk meg. Nekem valahogy a legelső kötettől kezdve Tiggy volt a legszimpatikusabb lány és az ő történetét vártam a leginkább. Molyon lehet ilyen, meg olyan…..
Kicsit tartottam Csillag történetétől, mivel annyi rosszat olvastam a molyon, hogy nagyon kedvem sem volt hozzá. Valóban lassan indult be a sztori és - szerintem - sokat kellett várni a múltbéli szálra, amit nagyon vártam, de szerintem megérte. Nagyon élveztem Flora történetét és őszintén tetszett a…..
Bármennyire is unszimpatikus CeCe az előző regényekben, gondolkozás nélkül vetettem rá magam a Gyöngynővérre és ezáltal Cece történetére.Sajnos igencsak lassan jutottunk el oda, ahova tartottunk és elég tekervényes úton haladt főhősünk, mire eljutott a "gyökereihez". S P O I L E R A történetünk…..
Rég jártam már így: megvett magának egy sorozat kilóra és alig várom, hogy leülhessek olvasni. Nagyon pozitívan csalódtam az Írónőben is és a kötetekben is. Lucinda Riley-val már régóta szemezgettem, A hét nővér volt mégis az első könyve, amit elolvastam és, ahogy azt írtam itt is, teljesen magával…..
Annyira régóta vágytam rá, hogy nekikezdjek a sorozatnak, hogy el sem tudom mondani. Sokáig tologattam magam előtt A hét nővért, mert megijesztett, hogy ilyen hosszú egy-egy rész és ennyi könyvből áll a sorozat. Féltem, hogy nem fog tetszeni és felesleges lesz a "sok hűhó".  Szerencsére…..
Miután az előző olvasásom totál kikészített (link itt), kívántam valamit, amiben tudom, hogy nem csalódom és egy kicsit ki is kapcsol. Bevallom mostanában nem vagyok a topon, elkapott a tél végi depresszió, plusz az egészségem sem az igazi. Számba vettem a lehetőségeimet és eszembe jutott, hogy…..
Mindig és mindig belecsúszok, hogy adok új esélyt. Erre a könyvre emlékeztem, újraolvasás volt a mostani és emlékeimben nagyon megfogott a könyv, tetszett. Nos változok én is, az ízlésem is és a jóról alkotott véleményem is. Sajnos most nem fogott meg annyira és szerintem csak azért olvastam ki,…..
Régóta szemeztem a könyvvel és be kell vallanom kicsit "többet" vártam, sajnos arra kell rájönnöm, hogy "túl magas" elvárásokkal vagyok a magyar szerzők iránt és mindig csalódás a vége. Mivel hatalmas Outlander rajongó vagyok, ezért a témaválasztás igencsak tetszett és rajongtam a "régi" Balatonért…..
Eltűntem. Nem keresek kifogásokat, hatalmas változások álltak be az életemben és sajnos ez az olvasás rovására is ment. Elég sokáig olvastam ezt a könyvet, jó nagy szünetekkel, de ha a szívemre teszem a kezemet, akkor ha nem is változik meg teljesen az életem, akkor sem biztos, hogy sokkal…..
Nem sokat kellett rajta agyalnom, hogy tetszett-e a könyv, mert még be se fejeztem, de már tudtam, hogy ez nagyon nem jött át. Nagyon régen olvastam az Írónőtől Az arabot, de ha jól emlékszem ott is csak az első kötetig jutottam. Valószínűleg nem fogom elengedni a dolgot, adok még egy esélyt…..
Nagyon rossz belegondolni, hogy vége a sorozatnak, nincs tovább. Nincs több Peter és süti/torta/csokis keksz. Kicsit meg kellett, hogy "gyászoljam" magamban a szereplőket, hiszen annyira a szívemhez nőttek (*nőtt Peter :D). Sok molyos véleménynél olvastam, hogy nem csak ezt a részt, de már az…..
Tegnap este fejeztem be a könyvet és sokat törtem rajta a fejem, hogy vajon, hogyan is vagyok én ezzel a sorozattal? Lara Jeanen nem veszem észre, hogy fejlődne, továbbra is egy nagyon kis butácska lánynak tartom, aki egy burokban él, ahol csak a sütijei és a kis szöszmösz dolgai számítanak. Nem…..
Hatalmas rajongója lettem nyáron a netflix filmsorozatának, amit a regényekből készítettek és amint tudtam beszereztem a könyveket is. Eddig húztam-halasztottam, hogy neki kezdjek a könyvek "bekebelézésének", de a Vörös betűkkel után kellett valami, ami kicsit könnyebb és habosabb. A filmekből…..
Amikor sok-sok évvel ezelőtt megszereztem ezt a könyvet nem gondoltam volna, hogy milyen kincset vettem magamhoz. Aztán teltek az évek, én csak olvastam és olvastam, de a Vörös betűkkel kimaradt, egészen múlt hét vasárnapig. Nagyon kellett egy low fantasy olvasás és úgy voltam vele, hogy…..
Nagyon kíváncsi voltam a könyvre, hiszen rengeteg jó véleményt olvastam róla a molyon. Már pár hete szemezgettem a könyvvel és pont kapóra is jött, hiszen illett több molyos kihívásomba is, így nekikezdtem a könyvnek.  Sajnos negatív csalódás ért. Nagyon kezdetleges volt a könyv, a szereplők…..
A megszokottól eltérően egy bejegyzésben hozok két könyv értékelést, mivel valamiért nem működött a hétvégén a blog.hu, így nem tudtam a Higgy nekem-et értékelni, közben befejeztem az Állj mellém-et és teljesen összefolyt a két könyv nálam.  S P O I L E R A végével kezdem: nagyon tetszett a…..
Bevallom őszintén: nagyon-nagyon kellemeset csalódtam. Nem titkolom, hogy Laura munkássága sokszor kiveri nálam a biztosítékot, de most kellemesen meg tudott lepni. Nagyon élveztem a könyvet olvasni, az utolsó oldalakat csak úgy faltam és alig vártam, hogy belekezdhessek a következő részbe (oh, azok…..
Kihíváshoz kellett egy történelmi romantikus címkével ellátott könyv és a Bridgertonokra abszolút nem voltam ráhangolódva, szóval random választottam egy történelmi romantikust a magánkönyvtáramból. Körülbelül a könyv negyedénél jártam mire elolvastam a molyon a fülszöveget, hogy miről is szól ez a…..
Több bejegyzésemben is leírtam, hogy mennyire kedvelem az Írónőt és milyen szívesen olvasok tőle. Ez sajnos eddig a könyvig tartott. Én régen csalódtam bárkiben is ekkorát, mint Gierben ezt a könyvet olvasva. Az nem szokott számomra problémát okozni, hogy tizen-huszon éves könyveket olvassak,…..
Az utóbbi időben eléggé belehúztam a "könnyed" romantikus könyvekbe, így vágytam valamire, ami kicsit "komolykásabb". SAA-től olvastam már korábban A barackfa titkát, így tudtam mire számíthatok. Az Írónő által megteremtett hangulat - számomra - semmihez sem fogható, csodálatos mesevilágot alkot meg…..
Idén (eddig) hanyagoltam a magyar írókat, így gondoltam ezen javítok egy kicsit és adok egy újabb esélyt Laurának. Olvastam molyon, hogy ez egy régebbi kötete, amit valamiért idén adott ki, így kíváncsian vártam, hogy vajon fejlődött-e az Írónő az elmúlt években olvasott könyveiben, ehhez a könyvhöz…..