Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FiedlerK

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az általános nézetek és tapasztalatok szerint az adventi időszakban és a karácsony-Újév közötti napokban nem sok esélyünk van álláskeresésben. Az igaz, hogy stratégiai döntések – pl. új kollégák személyéről – nem nagyon születnek ilyenkor, mindenki az operatív…..
FiedlerK 2013.12.16 09:21:49
Vannak gyerekeim, bár még nem Facebook korúak. Tudom, hogy pár év, és olyan módon fognak internetezni, amit én se követni, se ellenőrizni nem fogok tudni. Éppen ezért iszonyúan fontos, hogy megtanulják, mit szabad, és mit nem. Hogyan vigyázzanak magukra, a személyes szférájukra,…..
JobAngel Állásinterjú az esőben 2012.09.13 11:21:00
E „szép” esős napon arra gondoltam, de nehéz most annak, aki állásinterjúra készül. Mit vegyen fel, mit kezdjen a vizes esernyővel, a sok rosszkedvű emberrel, a sötétséggel? Öltözék A hűvös miatt egyre könnyebb az elvárásoknak megfelelően öltözni úgy, hogy kényelmes…..
Száz éve született Ottlik Géza: az író századik születésnapját itt a Könyvesblogon is alaposan megünnepeltük (életrajz, Iskola a határon, filmek), de az évforduló még mindig tartogat meglepetéseket, ezek közül az egyik a MOME, a PIM és az MTA Sztaki közös projekje, a Hajnali háztetők séta -…..
  Alfőmérnök hívta fel figyelmünket Morvai Krisztina erősen pikáns szereplésére, még a nemzeti radikális ébredése előtti időkből. 2000-ben Morvai a Közép-Európai Egyetem (CEU) színeiben adott elő a Közgáz Társadalomelméleti Kollégiumában (TEK), a…..
FiedlerK 2010.03.23 21:22:45
@La Serenissima:

Én konkrétan együtt dolgoztam Morvai Krisztinával, nem a CEU-ban, hanem az OSI-ban, ami a Nyílt Társadalom Alapítvány, magyarul a Soros budapesti irodája. Krisztina akkor még női jogi aktivista, jogvédő volt, és a Baló György felesége, még el is hozta egyszer egy karácsonyi vacsorára, szemmel láthatóan borzasztóan bele volt esve.

Arról nem is beszélve, hogy iszonyú jó fizetések voltak akkor is ott, különösen a szakembereknek, én csak egy kis asszisztens voltam, ez 98 előtt volt, én akkor jöttem el,Morvai 1-2 évig dolgozott ebben az irodában:

www.soros.org/initiatives/justice

Akkor még nem így hívták, hanem Constitutional and Legal Policy Institute-nak. A pesti Soros a CEU-nak gyakorlailag a testvérintézménye, tehát nyugodtan adhatott elő a CEU-n.

Akkor még tök jó fej volt. Először el sem akartam hinni, amikor a Jobbik színeiben fellépett.
Felemerül itt a kérdés, hogy én akkor miért csináltattam meg? A válasz egyszerű, gyakorlatilag nem volt mellem, az A kosaras melltartók is lógtak rajtam, három gyerek szoptatása sem tett neki igazán jót. Nem a férfiak miatt csináltattam meg, emiatt sosem voltam hátrányban…..