Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paskom

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután Pörzse Sándor lelépett az Echo tévétől, azt nyilatkozta, hogy "nehéz volt elviselni, hogy a televízió elfogult politikai kérdésekben, és legtöbbször egyoldalúan működik". Amit mi nem egészen értünk, hiszen ez az a televízió, ami annyira sokszínű és…..
paskom 2010.01.15 17:02:04
A Fideszből a KDNP nemzetbiztonságisává átalakult Simicskó papa gondolta, nyilatkozik egy jó gyengét. Nem is akármivel kapcsolatban tájékoztatta a sajtót. A mai rémes és ijesztő pécsi egyetemi lövöldözésről volt néhány - pontosabban egy gondolata. Az mondta, hogy:…..
Felhozták a raktárból a Szólás szabadsága régi díszleteit, már azokat, amiket nem építettek még be a Híradó stúdiójába, aztán találtak még ott pár kék neoncsövet, meg néhány kerti széket is, jó lesz az is valamire, a lényeg hogy fehér legyen. Mert a fehér az nagyon…..
Többszöri próbálkozás ellenére sem jön össze a hétvégére tervezett magyar-szlovák államfői találkozó. Sólyom László magyar államfő ugyanis addig nem hajlandó találkozni szlovák kollégájával, Ivan Gasparoviccsal, amíg Szlovákia nem ad diplomáciai választ a…..
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
A 2008-as év legszívbemarkolóbb, egyben legmulatságosabb képernyős élménye volt, amikor Vitray "Rezignált" Tamás, Kossuth Lajos híres retorikai teljesítményeit überelve, a suttogástól az ordításig terjedő skálán leközvetítette Vajda Attila 1000 méteres kenuaranyát…..