Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vigh Gyuri

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az Erzsébet híd csonkja a régi Magyarország mementójaként meredezett a Duna partján 1945 után, jóval túlélve a világháborút, az újabb 20. századi rendszerváltásokat, horthystákat, klerikálisokat, nyilasokat és illegális kommunistákat. Új időszak köszöntött…..
Vigh Gyuri 2021.01.28 10:11:52
@greybull: Ha Romániába vagy Lengyelországba utaztál volna akkoriban, akkor nem is lett volna olyan rémálom ide visszatérni. Persze, értem miről írsz, én 84-ben jártam először nyugaton (Hollandiában) és engem is mellbevágtak az élmények (bár ma már több mindent más színben látok), és engem tényleg a katonaság várt, amikor visszajöttem. (Amiről később kiderült, hogy nem is volt annyira veszélyes, ma már azt mondom, kár lett volna kihagyni.)
Vigh Gyuri 2021.01.28 10:18:42
@greybull: Amikor 77-ben holland unokatesóm a barátjával Magyarországra jött (egy ócska Forddal), mit gondolsz mivel volt tele a csomagtartó? Konzervvel, vagdalthússal, májkrémmel. Egész hónapos ittlétük alatt talán nem költöttek el 400 márkát. (Rokonoknál ettek, jobban mondva zabáltak, és nálunk az általam vett piát itták.)