Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ektoplazm

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lőrincz Áron újabb pompás videót rakott fel a blogjába. Nem húzom az időt, tessék megnézni! Támpontként: a SOTE tornya, ma is a legmagasabb "felhőkarcoló" hazánkban...
ektoplazm 2010.01.25 14:09:45
Filmdroid Új Star Wars mozifilm?? 2009.12.10 22:00:00
A Csillagok háborúja igazi fejőstehén George Lucas számára, mindig jön egy új könyv, számítógépes játék vagy esetleg képregény. Jelenleg a Klónok háborúja második évadát vetítik, be van tervezve egy élőszereplős sorozat is, illetve legutóbb még arról pletykáltak, hogy…..
ektoplazm 2009.12.11 12:09:57
Samut kolléganője szemelte ki magának, és amikor nem állt kötélnek rosszindulatú pletykákat kezdett a háta mögött terjeszteni róla a tanárok és a diákok között. Problémájával hiába fordult az igazgatóhoz, ő csak legyintett, hogy nem kell foglalkozni vele, a többi tanár is…..
ektoplazm 2009.12.11 09:51:52
Na én azt nem értem, mert nincs kifejtve a történetben, hogy az a kép amit a levélíró állítólagos barátjárol mutogat a kollegáknak a "kedves" tanárnő, valós, tehát valóban meleg a srác, vagy csak úgy szerzett valahonnan egy képet a nő és mutogatja kib@szásként?
Egyébként meg bármelyik is legyen, a tanárnő elég gyerekesen viselkedik, nem való az iskolába. A levélírónak kezdeményeznie kéne a tanárnő kirúgatását ugyanis ezzel a viselkedéssel kifejezetten káros példát mutat a gyerekeknek. Ezzel lehetne érvelni. Azonnal eltávolítani az ilyet!
Oscar egy kakadu, aki tök kopasz, ráadásul lány. A 35 éves madár Floridában él, az elmúlt 13 évben az állatjogokkal foglalkozó nonprofit szervezet, a Humane Society of Broward County recepcióján fogadja az érkezőket. Nem tudjuk, miért hullott ki a tolla, de szerintünk cuki. Ön…..
ektoplazm 2009.12.10 13:54:08
Phil Schiller ugye arról volt híres, hogy bongyor hajjal és óceánjáró hajóra elég úszógumival próbálta eljátszani a kopaszodó és csontsovány Steve Jobs dublőrét, amíg az betegszabadságát töltötte, nem tévedünk nagyot tehát, ha azt mondjuk, fontos ember a cégnél. A…..
Miután sikerrel fel(mű)virágoztattam a műfenyő ipart (itt) és egyúttal a tönk szélére sodortam a hazai fenyőtermelőket, folytatom az év végi ünnepekkel kapcsolatos téveszmék leleplezését.A H1N1 oltást ellenzők legnagyobb táborának az a fő problémája, hogy az oltóanyag…..
Nem tudom, hogy T-csoport anyaországbeli tagjai is ilyen virtuózak kommunikáció terén, mint a magyar leányvállalat, de minden esetre most biztos nagyon büszkék a magyar T-Mobile kríziskezelési módszereire. Az egy dolog, hogy lehal az egész hálózat fél napra, kétségtelenül kínos…..
Csak múlt héten értesültem arról, hogy megjelent az Adobe képszerkesztője iPhone-re, amikor ugyanis aktuális volt a hír, külföldön voltam, távol a hírektől. Megpróbáltam letölteni, de kiderült persze az is, hogy csak az amerikai vásárlók érhetik el az ingyenes alkalmazást.…..
Különös dolog történt az Atlanta Thrashers–Florida Panthers NHL-meccsen. Ilja Kovalcsuk, a Thrashers csatára meglódult, Keith Ballard követte, de nem érte utol. Az orosz lőtt, Tomas Vokoun védett, a korong kipattant, a duplázás bement. Majd Ballard hatalmasat vágott a kapus…..
ektoplazm 2009.12.01 11:24:47
@bojl: kizárt dolog, mikor felül nézetből mutatja kb 3:28 -nál, akkor nagyon is jól látszik, hogy a "csapattárs" direkt a kapusra ment. Nagyon szomorú dolog. :( Azért is tettem idézőjelbe, mert ez minden csak nem csapattárs, egy utolsó szemét aki nem való a csapatba.
9288,2 kilométer: pontosan ennyit kell megtennie azoknak a bátor utazóknak, akik vállalkoznak az egész Oroszországot átívelő vasútvonal megtételére. A transzszibériai vasút méltán legendás: a Föld leghosszabb vasútvonala a Moszkvát és Vlagyivosztokot összekötő sínpár. A…..
ektoplazm 2009.11.12 13:25:46
@Krajcs: Szerintem ez úgy van, hogy az a bizonyos magyar utazási iroda hatalmasat szakít, szerintem elég szemét módon. Aki nem jár utána és nem magának szervezi meg, annak ennyi felárat kell fizetnie.
Egy korai munkámban próbáltam már kifejezni, mennyire szánom azokat az embereket, akik tudatosan választott külsőségek révén (öltözék, frizura stb.) kívánnak egyéniséggé válni. Mai posztom egy ezzel közeli rokonságban álló jelenséggel foglalkozik.Sokak számára ismerős…..
ektoplazm 2009.11.12 12:37:59
@blah: Na ez egy nagyon hülye általánosítás. Mégis honnan veszed azt, hogy a rockerek sokkal értelmesebbek, mint az általad felsorolt csoportok tagjai? Mire alapozod? Csak csípőből fröcsögsz vagy tényekkel alátudod támasztani az állításodat? Komolyan kérdezem.
Brett Ratner rendezte volna a Conan filmet, azonban ő kiszállt a produkcióból, helyette Marcus Nispelt szerződtették le. Az alkotáshoz még nem találták meg a megfelelő főhőst, anno Arnold Schwarzenegger játszotta a figurát, ez a szerep tette őt ismertté.Az MTV News-nak sikerült…..
Lehet, hogy nyilvánvalónak hangzik, hogy a méretet mindig helyesen kell megválasztanunk egy adott ruhadarabnál, de nagy részünk nem tudja, hogy hogyan is kell ezt megtenni. A lényeg, hogy amikor felveszünk egy ruhát, akkor ne legyen túl bő, sem túl szűk - ez ismét nyilvánvalóan…..
Talán már mindenki tudja, hogy az ORTT döntésének értelmében egy egész ország kénytelen érzékeny búcsút inteni a Slágernek és a Danubiusnak, hogy helyet adjon az FM1 konzorcium és az Advenio új, balról-jobbról megtaszajtott rádióinak. Ki-ki most vérmérséklete szerint…..
Ez sem lesz rövid olvasmány, de mindenkinek forrón ajánlom, ugyanis még a Homár is ritkán kap ilyen erős, mondhatni letaglózó levelet. A Magyarországon befogadott, állítólag rasszista görögöktől eljutunk a Homéroszt tanító szkíta mágusig, közben olvasónkat egyszerűen…..
Gerinctelen férfiak, szevasztok! Lelkes olvasokent elgondolkodtam, h melyik tortenetemet is lenne erdemes elmeselni, mert van boven, es legtobbje eleg szanalmasan vicces. (Elnezest, ekezeteim nincsenek!) Ez a sztori jo masfel eve tortent. En 28 eves no, o 33-4 eves pasi. Februar vegetol marcius…..
MedIQ Bionikus szem a kórházban 2009.09.27 12:50:40
A "bionikus szem" megoldást kivételes újításnak tartom. A telefonunkon keresztül behozhatjuk az online világot a mindennapokba. Ahogyan sétálunk az utcán, telefonon keresztül láthatjuk az akciókat, a boltok adatait. Képzeljük csak el, ahogy egy kórházban a telefonon…..
 WTF??? Gondolom sokaknak ez az első reakciója a címet olvasva. Megnyugtatok mindenkit, nincsen semmi bajom, csak a "jó magyar valóságot" ábrázolja a cím. Véletlenül megláttam egy programajánlóban, hogy Békéscsabán fog koncertezni Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra.…..
Egy nap alatt másfél millió forintot spóroltunk meg azzal, hogy nem fizettünk ki a BKV-nak jegyre, bérletre, azaz utasbaszogatásra, utasverésre, off-shore üzletekre, luxusnyaralásokra, sokmilliós végkielégítésekre. A bojkottban virtuálisan kicsivel több mint 1000 ember jelezte a…..
Erwin Koeman nem megfelelő taktikával játszatta a magyar válogatottat a szerdai, portugálok elleni vb-selejtezőn - véli Pista bá, a XIII. kerületi Angyal büfé labdarúgás-szakértője. Interjú. (képünkön: 2-1-et jósol Magyarországnak Dánia ellen a szakértő) Az…..
25 millió eurót áldoz a kerékpáros sztrádahálózat bővítésére hivatali ideje alatt a mostani holland kormány. A tervezet szerint pár éven belül Hága és Leiden, valamint Arnhem és Nijmegen között is lehet majd háborítatlanul suhanni két keréken. Hollandiában már egy ideje…..
Ezeket a cipőket egy sci-fi film kellékeként tudnám elképzelni.Megvásárolhatóak, 300 euró körüli áron.Érdekes formák. Lehet, hogy azok nélkül a "paták" nélkül még tetszenének is.Ti mit gondoltok?  (képek: fashionindie)..
ektoplazm 2009.09.03 09:19:36
Próbáltam magam kivonni az új Lorenzo Lamas film hatása alól de nem tudom. Ezt meg kell néznem, azonnal! Ahol ilyen jelenetek vannak, az a film koronát érdemel! ..
ektoplazm 2009.07.14 09:30:22
@-d(-_-)b-: Na amiben a Lorenzo Lamas játszik az jó nem lehet. Hihetetlen hogy ez a csávó nem tud kilépni a c kategóriás színészek és filmek világából pedig nagyon görcsösen próbálkozott mindig is. Hülye looser. A traileren amúgy jót röhögtem. :)