Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wektor77

0 bejegyzést írt és 126 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Ha már lúd, legyen kövér... még egy kis "libámázs", azaz libamáj a tegnapi után.  A foie gras, vagyis a hízott libamáj (illetve kacsamáj, mert az is ezen a néven fut) nagy népszerűségnek örvend Belgiumban, különösen karácsonykor, de a téli időszakban máskor is szívesen fogyasztják. A gond az,…..
Bréking! Az első kémfotók az új ferihegyi csodabádogról és konténerbudiról! Egy szép hajnalon, félálomban kifelé baktatva Ferihegyen a bádogba, egészen meglepő felirat ereszkedett a szemem elé. Tudjuk be a sokkhatásnak, hogy kapásból sikerült fénycsővel együtt lefotózni az errefelé még soha nem…..
Mi, magyarok borzadva nézzük a nyugati terrortámadásokat, de 165 fő elleni szándékos, kitervelt támadást diákcsínynek nevezünk. "Derékba tört kamaszkor, diákcsíny, nem akartak ők senkit megölni" - Magyarország egyéni felelősségtudatáról kapunk látleletet ezekből a közösségi oldalon szemezgetett…..
Az van, hogy holnaptól, azaz augusztus 1-jétől az amerikai HBO levetíti az Aranyélet első két évadát. Erre szokás mondani, hogy hoppácsak...
Mióta a Viszlát, kétharmad! elindult, és előálltunk a választók összefogását célzó javaslatunkkal (vagyis arra buzdítunk minden nem kormánypárti választót, hogy listán adja a voksát a neki legszimpatikusabb pártra, egyéniben viszont szavazzon az esélyesebb ellenzéki jelöltre), két kérdést szoktunk…..
fotó: mti.hu/Máthé Zoltán   Tisztelt Kongresszus! Kedves Barátaim! És tisztelt Vendégeink! Először is szeretnék köszönetet mondani Hadházy Ákosnak. Ákos, ugyanis tartozom Neked egy vallomással: Egyrészt Te egy igazán jó kolléga vagy, másrészt pedig egy nagyon jó barát! Ákos az egyik legnehezebb…..
wektor77 2017.10.03 07:38:31
@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa:

A listankon vagy veresszaju kiskocsog..
A muzulmán közösség által, a terrorizmus ellen összehívott rendezvény résztvevői a Katalán térenJoan Sánchez Katalán muzulmánok demonstráltak a terrorizmus ellen a Ramblán A rendezvényen a Néppárton kívül mindegyik politikai párt képviseltette magát A barcelonai muzulmán közösségek tagjai hétfő…..
wektor77 2017.08.22 15:07:06
@Sir Galahad:
Tulzonak erzed a hozzaszolok reakcioit?Kerdezd meg a kollegam, akinek a tesvere halt meg a buzeransok miatt..Amugy meg az ittenni hozzaszolasok koszono viszonyban sincsenek azzal, amit a Katalanok ezek utan tenni fognak, csak szolok..
Új innovatív szolgáltatásról szól a Wizz Air friss bejelentése. A helyzet azonban az, hogy amiről beszélnek, az a legkevésbé sem innovatív, inkább sima másolás. Amit viszont nem jelentettek be, az megint egy kis kicseszés lehet sok utassal: ingyen csak az utazás előtt két napon belül lehet…..
Csöccsel, jóhogy. Hogy miért nem vágták ki a műsorból a szegény ember Pamela Andersonját, nem tudom, de mindegy is, a lényeg nem is a szilikonmell, hanem az, hogy amit itt látunk, ugyanaz a pálya, ami itthon is lesz, szóval nem semmi díszletet épített a műsorhoz a TV2. A mi női…..
A politika nem azonos azzal a posvánnyal, amit joggal gondolunk a pártpolitikáról. A politika saját ügyeink intézése: minden olyan rendszernek ez az alapja, ami az állampolgárok részvételét értéknek tekinti. Nincs is ennél erősebb érték: a vita előre visz, a másik eltiprása visszavet. Tehát a…..
Szelestey Lajos nemzetközi sajtószemléje, 2017. április 3. Hangos sajtószemle..
Legalább annyira rejtélyes és életszerűtlen történettel állt elő a kormányt kiszolgáló médiahad, mint amilyen Weisz Tamás rendőrautóban elkövetett öngyilkossága volt. Nehéz másra gondolni, mint megelőző csapásra egy hamarosan előkerülő, kompromittáló anyag miatt...
wektor77 2017.03.18 13:07:32
@morph on deer: "Nekem vagy tíz éve mesélt ugyanerről valaki, aki személyesen vett részt ilyen "Sanyi bácsis" akciókban"

Aha..Nekem meg peldaul tegnap azt meselte "valaki",hogy szemelyesen vett reszt Gyurcsany Ferenc,Orban Viktor es Donald Trump kozos turajan az Eszak Koreai hegyekben...
Na most,vagy Te hazudsz,vagy neked hazudtak,vagy a "meselo Valaki" azota mar az orok vadaszmezokon nyargal..
szerző: Hófehérke   A Momentum Mozgalom nagyszerű és sokakat meglepő győzelmet aratott az olimpia-ellenes mozgósítással. Bár a politikai cinizmus határát súrolja, ahogyan az olimpia-ellenes mozgalom most azt követeli, hogy ne vonják vissza a pályázatot (hisz jó lenne még néhány hónapig ezzel az…..
Letsdosthg! Ásotthalom 2016.11.29 17:23:33
Honfitársamnak, Toroczkai Lászlónak! Tegeződve írok, nem tiszteletlenségből, hanem egyszerűségből, közvetlenségből, könnyedségből. Sokféle véleményed lehet a menekültválságról, ami Európát is érinti. Sokféle véleményed lehet a terrorizmusról, kultúráról, vallásról, szexuális orientációról.…..
wektor77 2016.11.30 13:42:11
@ZX:
"Nagyon sok mindent megtehetsz egy muszlim országban is, amire nem is gondolnál. A helyiek legfeljebb megmosolyognak vagy kiröhögnek, esetleg rosszallóan néznek"

Javasolnam,hogy latogass el egy muszlim orszagba es tegyel olyan dolgokat amire mi nem is gondolnank...Persze ha lehet, mindezt ne a szallodai szobadban csinald hanem lehetoleg nyilvanos helyen..Majd meseld el nekunk mikor neztek rosszalloan,vagy rohogtek ki a heyiek..mielott,vagy miutan s@ggbe kuldtek egy adag 7.62x39-el...Te madar..
Végre történt valami. Végre felsejlett, hogy a demokratikus ellenzéken belül milyen érdemi, és nem hatalmi törésvonalak léteznek. Végre nyílt és egyértelmű, a jövő szempontjából fontos tartalmi kérdésben látszott a konfliktus. Igaz, ehhez a DK-s Molnár Csabának le kellett mosnia a pályáról az LMP-s…..
Szalay Ferenc, Szolnok fideszes polgármestere a hét elején egy önkormányzati közgyűlésen az ott tiltakozó választókat nemes egyszerűséggel „hülye, vén kurvának” titulálta. Köszönhetően a bekapcsolva felejtett mikrofonjának végre megismerhette a nagyközönség, mit gondol a választókról, akiknek…..
Nemrégiben felvetettem itt a blogon, hogy ti vajon hazatérnétek-e Magyarországra (vagy: maradnátok-e), ha 100 ezer forinttal többet ajánlanának, mint a legutolsó fizetésetek volt? Több poszt is érkezett, erre a kérdésre válaszolt írásában Gabriella is, aki több szempontot is felvetett. (Akit egyéb…..
A kémek, ügynökök akkor dolgoznak jól, ha nem hallunk róluk. A hazai titkosszolgálatokról viszont jó lenne hallani már valamit, mert amit az orosz kémek, ügynökök és diverzáns egységek itthon kavarnak, az már minimum dühítő. Két magyarázat lehetséges, hogy Magyarország a hatvanas évek hardcore…..
Egyes becslések szerint évente mintegy 5,55 milliárd US dollár veszteség éri világszerte a kártyatulajdonosokat a különböző csalások és visszaélések miatt!  A legprofibb zsiványok oly módon is képesek ellopni bizalmas adatainkat, hogy eközben semmi feltűnőt sem fogunk észlelni. Közvetlenül mellénk…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Mt!   Majdnem 5 hónapja dolgozom a munkahelyemen és szeretnék azonnali hatállyal felmondania közvetlen főnököm állandóan változtatja a munkaidő beosztást, legutóbb visszamenőlegesen…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Mt!   Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, ami az elhelyezkedést illeti, egy középkorú munkavállaló szinte lehetetlen helyzetben van, ha megszűnik a munkája. Én magam is ezt tapasztalom minden nap,…..
Szeretem az „összeesküvés elméleteket”, mert ugyanazokat a tényeket más sorrendben, vagy más megvilágításban nézve érdekes megállapításokat lehet tenni. Talán azok a következtetések a fontosabbak, amiket ilyen levezetések után át lehet ültetni valós történések előrejelzéseként. Itt van ez a török…..
Bekövetkezett az a rémálom, ami 2004-ben: egy antifutballt játszó csapat nyerte az EB-t, mert olyan taktikával léptek a pályára, hogy senki nem tudta őket megverni. Így aztán a portugál győzelemmel ismét tort ülhetünk a szép futball felett, és megint lelkendezhetnek azok, akik két futballistát…..
Úgy néz ki, L. Petra sorsa hamarosan eldől. Az ügyében folytatott nyomozás befejeződött. Elárulom, azért írtam ki csupán a vezetéknevének kezdőbetűjét, mert ez errefelé így szokás. Először telezengik a sajtót például azzal, hogy lebukott az alvilág vezére Vizoviczki László, aztán viszont később már…..
wektor77 2016.02.18 12:48:08
@krain:

Jobban megnezve a kepet ,pl az is tisztan latszik,ahogy Orban zsoldosai egy RPG-vel a hatterbol tuz ala veszik a "szerencsetlen menekultet.. "
Közgazdászok szerint a következő évtizedekben, a fociban a vezető szerep könnyen más földrészekre tevődhet át, köszönhetően a futball globalizálódásának és a futballtudás exportjának. A 20-as években a világfutball élvonalához tartozó magyar játékosok és edzők olyan jól megtanították az olaszokat…..