Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laszlos

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy az sajnos előre látható volt, a COVID-19 koronavírus okozta egészségügyi krízishelyzet az áltudományos szektort is mozgósította, napi szinten újabb és újabb megoldások születnek arra, hogyan állítsuk meg a vírust és ha elkaptuk, hogyan gyógyítsuk meg magunkat a természet ajándékaival. Gyűjtés…..
Lehet nem fogod elhinni, de ha van érdemes idő az asztal borítására, akkor az most van. Mármint ha brókercégem lenne és még csaláók is lennénk. Most lehetne igazán a radar alatt haladni a kicsiknek, amíg a közvélemény, a politika és a hatóság a BC és Q ügyekkel foglalkozik.…..
Abból is látszik, hogy mennyire gyengül az Orbán-rendszer, hogy most már egy nap sem kell ahhoz, hogy legbukjanak a hazugságaikkal. Csepreghy Nándor államtitkárra bízta Orbán Viktor és Lázár János a lehetetlen küldetést: azt kellett bizonygatnia, hogy azért veszíthet el az ország…..
A KARD Barátunk az MSZP? 2015.04.17 05:56:27
A tapolcai választások eredményét azt hiszem mindenki ismeri. TGM után szabadon: radikálisok 70%, többiek - ezt kénytelen vagyok a demokratáknak gondolni - 30%. Nem mondom, hogy örülök a Jobbik győzelmének, de azt sem állítom, hogy a másik két jelölt sikerének jobban tudnék…..
laszlos 2015.04.17 09:04:45
Miközben többségünk alighanem maximum egy hosszú hétvégét engedett meg magának valamelyik wellness-szállóban, addig a gazdag kölykök másképp lazítottak. Volt itt minden: jachtozás, pezsgőzés, magánrepülő, mi szemnek és szájnak ingere. Meg is…..
Jobbegyenes Jobbik in dö háuzé 2015.04.14 20:47:19
Olvasom a megdöbbent bejegyzéseket. Hogy már a Dunántúlon is. Hogy már a városiak is, sőt, a kisvárosiak, meg a nagyobb városiak is. Hogy már a középosztálybeliek is. Hogy az egykori Fidesz-szavazók is. És persze az egykori MSZP-szavazók is. Hogy a nácik is. És a liberálisok is.…..
Van ez a csaj, a VV7 egyik legviccesebb szereplője: Kézbe vette egy stylist, lefotózta egy profi fotós, és megkínlódott vele a fotósoppartista: Én fel nem ismerem...
laszlos 2015.01.16 13:27:36
Délután csörög a telefonom. Mit viszek magammal este a CEU Business Schooljának könyvbemutatójára – hangzik a kérdés. Soros György is ott lesz, a biztonságiak aggódnak. Megnyugtatom a pr-est, hogy csak a telefonom lesz nálam, majd eléggé meglepődök a Greshamben, amikor minden…..
laszlos 2014.06.23 13:09:32
@hekhekhekhekkinen: inkább kapálok, legalább nem döntöm nyomorba országomat mint titi
Orbán először 89-ben győzte le a kommunizmust. Kicsit. Nagy Imre temetésén gyászolt 4 kommunista koporsója mellett. Na jó, legyünk méltányosak. Mert Orbán akkor még elmagyarázta, és az ünnepi műsorban is, hogy a pesti srácok koporsója is ott volt, és az 56-os kommunisták azon…..
A címbeli mondat a jobbik választási plakátjáról származik, és mivel én a Jobbik szavazóival való párbeszéd elkötelezett híve vagyok, a következőket fűzném ehhez. 1. Ún. európai bérek sosem lesznek olyan országban, ahol a Jobbik nevű párt 20%-ot szerezhet egy…..
laszlos 2014.05.04 08:29:12
Az a baj, hogy el lettek adva fillérekért a magyar termelő cégek, ezzel megszüntek a munkahelyek. Veszitett ezzel M.o. és veszitettek az emberek is pl. munkahelyeket! Nem az a baj hogy bejöttek a multik, hanem az a baj, hogy nem tudnak versenyezni a kicsik velük, mert a multik nem fizetnek adót, a kicsik meg igen!!! Lehet hogy most már nekik is kell, de évekig kivitték a hasznot! Liberizáció ezért mocskos, nem lesznek eu-s bérek M.o-on, de miért is? Mert még mindig kizsákmányolnak bennünket a nagy liberizációjukkal, pl. behozzák az összeszerelő cégeiket, és kié a haszon? A külföldieké! M.o. ott nyer hogy a mesterségesen alacsonyan tartott bérek után a magyaroktól vonnak sok-sok adót. A multik meg azért jönnek, mert nem kell nekik fizetni adót!! Hogy a legmagasabb bért fizetik? ez egyszerűen nem igaz, annyit fizetnek amennyit akarnak és ez nem sok, mert van helyettük száz még aki akar dolgozni. A másik meg röhej, aztirták hogy magyar autó lett az év autója Győrben gyártott. Az magyar? Német, és igy tudnak még bennünket kizsákmányolni, németeknek több bér jut, mivel tőlünk magyaroktól veszik el, kiviszik a terméket, adót nem fizet, kapsz magyar munkahelyet, meg alacsony bért, igaz csalnak hogy a kivitelünk milyen jól alakul, meg hogy hogy dübörgünk, a fenét, dübörögnek a németek, de ezt elbaltázták az előző kormányok kezdve az MDF-fel ami minden volt csak nem magyar érdekű! Ha akkor másként állnak hozzánk nem tartunk itt!!!
laszlos 2014.05.04 08:33:23
@wallenberg8805: Jó lenne itt tartanánk már!
Nemrég jelentős törvényi változás zajlott le a témában, ettől meg is drágultak az OKJ-s képzések rendesen, így még inkább felmerül a kérdés, megérheti-e erre költeni, ebbe energiát, pénzt fektetni. Én mindenkit arra biztatnék, hogy ha talál olyan képzést, ami tetszik,…..
Amikor két évvel ezelőtt Orbán váratlanul azzal állt elő, hogy nemzetközi puccskísérlet zajlott ellene, és abban a CNN is benne volt, mindenki csodálkozva nézett, hogy ezt most honnan rántotta elő. Nekem akkor volt egy - félig-meddig viccnek szánt - ötletem, amit itt a blogon…..
laszlos 2014.03.07 08:07:06
Az Orbanizmus szoborparkja. A kezdetektől fogva hülye ötletnek tűnt. Már akkor sem volt világos, miért kell ehhez új házakat építeni, amikor akad bérelhető ház vagy lakás bőven. A kormány valódi választ erre a kérdésre azóta sem adott, csak valami hangzatos utalás…..
laszlos 2014.01.22 16:41:29
A davosi Világgazdasági Fórum résztvevőitől azt kérte, hogy: "Arra kérlek benneteket: biztosítsátok, hogy a javak szolgálják, ne uralják az emberiséget” És a hír, ami csak érintőlegesen kötődik a témához: Újra elrendelték a letartóztatását Nunzio Scarano…..
A külföldi földtulajdont kizáró hangzatos kormányzati nyilatkozatok ellenére a földtörvény kormányzati tervezete 30 európai ország 508 millió lakosának nyitja meg az utat a magyar állampolgárokkal azonos feltételekkel való földszerzéshez! Az új földtörvény Vidékfejlesztési…..
Piroslap Ne verd meg a fideszest! 2013.04.06 18:02:47
Ha lehet hinni a fideszes pártpolitikusnak, Kocsis Máténak, ma is és tegnap is megvertek egy Fideszes aktivistát. Na ezt ne! Van az a pont, amit nem lehet és nem is szabad átlépni. Normális és békés Magyarországon szeretnék élni. Igen, engem is mélyen felháborít a Fidesz…..
Orbán agymosással vádolta meg a német köztévé gyerekeknek készített híradóját, mert szerinte abban "hazugságokat és valótlan tényeket" állítottak róla.Valaki most összehasonlította a rendes, felnőtteknek szóló magyar és német köztévés híradót. Inpoltix videója után…..
A hagyományoknak megfelelően immáron 15. alkalommal értékelte a miniszterelnök hazánk teljesítményét. Bár épp a tegnapi napon hozta nyilvánosságra az Európai Unió, hogy nem bízik a magyar hiánycél 3 százalék alatti tartásában, illetve az 1 százalékos gazdasági…..
Rendkívüli módon megnőtt a székely zászló iránti kereslet a Székelyföldön, adta tudtul a Krónika című erdélyi napilap. De nem csak ott, hazánkban is. Kövér László is történelmi tettre szánta el magát: pénteken az Országgyűlés homlokzatára kitűzette a székely…..
laszlos 2013.02.17 13:35:07
Gyöngyösi Márton (Jobbik) képviselő kérésére közreadjuk a magyar kormány zsidó tagjainak listáját: Orbán ViktorSemjén ZsoltNavracsics TiborLázár JánosPintér SándorMartonyi JánosMatolcsy GyörgyBalog ZoltánNémeth LászlónéFazekas SándorHende CsabaVarga MihályTállai…..
Azok közé tartozom, akik nem hiszik el, hogy véletlenül esett ugyanarra a napra a parlamenti zsidózás és a választási eljárás szabályainak arcátlan megváltoztatása. Ügyes, hatékony provokáció volt ez, jól megkoreografált "tévesztés".Tévesztés, mert ugye a Jobbik védekezése…..
Selmeczi alá valami elképesztően zseniális szöveget tolt az írnok, mert ugye Gabikáról nagy teljesítményeket sosem feltételezünk. Egy rövid MTI-sajtóközleménybe belezsúfolni a teljes "elmúltnyolcévet" tényleg példát mutat minden közleményíró pártállami (vagy állampárti)…..
laszlos 2012.06.18 07:33:26
@bruhahahahihihi: Na hol a nagy forradalmatok? Tavaszra, március 15-re?