Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CheckandGiri11

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Arra a szent elhatározásra jutott a család, hogy egy prémiumabb SUV-ot szeretne a garázsban tudni, amivel viszonylag kevés baj lehet, de legyen biztonságos, kényelmes, nagy, lehetőleg sötét színű és Mercedes. Nagyjából három éve, amikor elkezdtünk keresgélni az ML Merci, a GLA és a GLK jöhetett…..
A jelenlegi helyzetben ha valaki olcsó pénzből szeretne valamire való használt autót vásárolni nagyon körül kell néznie a piacon mielőtt letenné voksát egyik másik márka, típus, konkrét autó mellett. Válogatásra egyre kevesebb lehetőség adódik, mivel a használt autó árak már az előző években is…..
Ennek az autónak a története, hogy hogyan is került az egyik barátom kezébe elég ködös. A lényeg az, hogy adott volt, hogy olasz autót szeretett volna, nem nagyot városi szaladgáláshoz, de elég virgonc legyen, hogy haladni is lehessen vele. Az első próbálkozás egy Fiat Grande Punto Evo autóra esett,…..
Egy autószerelő barátom felhívott egy késő délutáni napon, hogy menjek el hozzá, mert meglepetése van számomra. Mondtam jól van, de mégis miféle autó, ne menjek már potyára, erre azt felelte, hogy olasz verda, ami biztos tetszik nekem majd. Hiszek neked, hamarosan indulok, feleltem és letettem a…..