Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Justine De Sade

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét Magyarországon ad koncertet a progresszív metálzene amerikai óriása, a Dream Theater: a csapat ezúttal Fehérvári Zenei Napok (FEZEN) keretében augusztus 4-én lép fel, immár az új dobossal, a zenekarhoz a múlt pénteken csatlakozott Mike Manginivel. A Dream Theater eddig…..
Maga Tamás is - hadd lőjük el a legrosszabb tréfát már hétfőn - erősen tamáskodott, hogy kínpadra vonja-e az érdi Tescót, amiért központi helyre raktak egy olyan távirányítós autót, ami egyértelműen Kolontár környékéről érkezett az áruházba. Ízléstelen bunkóság vagy…..
Subba Subba szív iWiW 2010.09.17 08:55:00
 Heti fake (A képeken Destiny Davis.) Napoleon & Josephine Szexi A bal szélen is jó a hangulat? Nyaralás a barátnőmmel Hátulról, a kocsim Nem szégyenlősŐ semA KéjnőA II. kerület leggázosabb képviselőjelöltjeLatinos bulin!! PS artista..
Ilyen mocsok hidegben muszáj egy kicsit nosztalgiázni, duplán, mert nyár is rég volt meg a tinédzserek sem tegnap voltunk. Egyébként meg tegye föl a kezét, aki meglepődik, ha valaki megagyalnak a ZP kecses kidobói. De azért a törött karú lány gipszelt kezének hátracsvarása kicsit…..
Az alanti, jó hosszú történet, amiben egy magyar kislányt elüt egy autó Horvátországban, igen vicces lesz. No persze nem emiatt, még akkor sem, ha a kislány azóta jó úton halad a teljes gyógyulás felé. A sztoriban az a vicces, hogy Zolee teljesen jogos felháborodással idézi fel,…..
A Homár Tőzsde Newz jelenti: Kecskeméten bizarr árfolyammozgásokat produkál a kínai intézményi befektetők kedvence, az Univer bond. Fazekas Imre jelenti: A tegnapi nap folyamán - 2009.07.27-én - a kecskeméti Hunyadivárosi Univer üzletben vásároltam. Fizetéskor a végösszeg 998 Ft…..
Azt írják a Pannónia Fesztivál sajtóanyagában: „Kizárólag a látogatók dönthették el, hogy idén kik lépnek fel a fesztiválszezon nyitó eseményén, a várpalotai Pannónia Fesztiválon.” Szóval elvileg ez azt jelenti, hogy a Tankcsapda, a Quimby, a Kispál és a Borz,…..
Justine De Sade 2009.04.16 07:26:49
@Pacey: Biztos nem én! :P
Justine De Sade 2009.04.16 07:28:43
@vegyeskazetta: Csak nem mindegy, hogy mennyiért. :)
Justine De Sade 2009.04.16 16:03:00
@lonicera: www.pannoniafesztival.hu
május 28-31... Pünkösd hétfőn meg ki lehet heverni. :)
Év eleje óta jöttek itt sorban a hírek, hogy kik lépnek fel a nagy európai fesztiválokon, egyedül a mi legnagyobb bulinkról, a Szigetről nem tudtunk semmit, csak pletykákat. Most viszont már itt van az első hivatalos hír a fellépőkről, amik közül hirtelen nem is tudjuk…..
Justine De Sade 2009.03.22 16:40:15
"Nagyon nedvszívó." Ötletes-e a svájci Draftfcb/Lowe Groupnak a ki tudja hányadik vámpírhullámot meglovagló (és kicsit scamgyanús) hirdetése, vagy simán csak undorító? (via Adland)  ..
Csodás romantikus filmet lehetne csinálni annak a borítéknak a történetéből, ami 2007 novemberében indult el az Adria partjáról, hogy 2009 februárjának elején végre elérjen új gazdájához Magyarországra. Merre járhatott közben? Hol dekkolhatott? Voltak-e társai, úti barátok,…..
Alkoholszegény szombat estét kívánok mindenkinek! A Jutka presszó sokunknak ikonikus helyszín, mert már az óvodás időktől fogva végigkíséri nyamvadt kis életünket. A HÉV kaszásdűlői (hajdani Köles u-i) megállójától egy félpercnyi séta - a Búza utca elején található, a…..
B-oldal TOP10 ismeretlen jó film 2009.01.31 07:57:00
Átlag user már intő jelnek venné, hogy egy filmnek nincs magyarországi bemutatója, nincs fent az adatlapja a Port.hu-n, nem jelent meg dvd-n, és úgy egyáltalán: alig hallottak róla itthon.A következő daraboknak lehet, hogy volt bemutatója nálunk, sőt az is lehet, hogy már…..