Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DomonkosA

26 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az új korszak megoldása: konténeres lomtalanítás A lomtalanítás a modern városi élet egyik szükségszerű velejárója. Ahol a tér szűkös, és az idő luxus, a konténeres lomtalanítás vált a gyors és hatékony megoldássá. Ám ne keressünk varázslatot, csupán egy racionalizált rendszert, amely a felesleges…..
A zöldhulladék kezelése nem csak környezetünk, de saját otthonunk és kertünk egészségének szempontjából is kulcsfontosságú. Ebben a cikkben felfedezzük a zöldhulladék mögötti meglepő tényeket, és megosztjuk, hogyan kezelheted ezt a hulladékfajtát környezetbarát és hatékony módon. 1. A Zöldhulladék…..
Hogyan folyik a beszerelés? Ma reggel a munkanapom ismét úgy indult, ahogy szokott. Klímaszerelőként már számtalan telepítést és javítást végeztem, de minden egyes munkanap új kihívásokat tartogatott. Ma egy lakóházban kellett beszerelnem egy vadonatúj klímaberendezést, és izgatottan vártam, hogy…..
A Sportrehabilitáció alapjai: A sportrehabilitáció meghatározása.A sérülések megelőzése és azok okai. Sérülés és diagnózis: A leggyakoribb sportolói sérülések.Sérülés típusai és súlyossági fokozataik.Diagnózis és orvosi vizsgálatok szerepe. Rehabilitáció folyamata: Az egyedi rehabilitációs…..
Az internet korában az emberek többsége megszokta, hogy minden kérdésére választ kapni a Googletől. Sajnos az interneten fellelhető információk többsége ellenőrizetlen, nem lehet tudni hogy ki tette föl és milyen szakmai háttérrel rendelkezik. Sokan ahelyett hogy szakemberhez fordulnak az interneten…..
Az autómentő olyan szolgáltatás, amelynek célja az autó tulajdonosainak segíteni olyan helyzetekben, amikor az autójuk nem működik megfelelően, vagy nem tudják elhozni a garázsból. Az autómentőnek számos hasznos funkciója van, többek között: Autóviillamossági hiba: Az autómentő segíthet akkor,…..
A klíma tisztítása fontos, mert elősegíti a egészséges, tiszta és biztonságos környezet és tiszta levegő kialakítását a házunkban, lakásunkban vagy a munkahelyen. Az alábbiakban ismertetjük, hogy tapasztalatink szerint mi az 5 fő oka annak, amiért fontos a klíma tisztítása, bárhol is alkalmazzuk…..
Mi az a fascia? A fascia egy vastag kötőszövet, amely körülveszi az izmokat és az egész testet. Ez a kötőszövet olyan fontos funkciókat lát el, mint az izmok és szervek támogatása, a test különböző részei közötti kommunikáció és az izmok mozgékonyságának biztosítása. A fascia hálószerű struktúrája…..
Tavasszal mindig beköszönt a nagy tavaszi takarítás időszaka. Azonban nem csak a lakásunkat érdemes kitakarítani, hanem a kertünket is. Ebben segíthet a tavaszi lomtalanítás, amely lehetőséget ad arra, hogy megszabaduljunk a felesleges, régi tárgyaktól, bútoroktól és egyéb hulladéktól. A…..
A nyomtatás, a feliratozás és a címkézés számos vállalkozás nélkülözhetetlen munkafolyamata, amire a tyvek karszalag számos területen népszerű megoldást jelent. A Tyvek csuklópántok kényelmet, tartósságot és költséghatékonyságot kínálnak egy-egy rendezvény lebonyolításakor. Segítségükkel…..
Szokásos fejfájás december közepén, ami minden alkalommal periódikusan ismétlődik, de csak úgy 360 naponta. Nevén nevezve a szindrómát karácsonyi ajándék után való kutatás az internet legutolsó bugyraiban is megtörténik az elmebeteg árak miatt. Még meg sem fogalmazódott bennem, hogy kinek mit…..
A wordpress a világban és a világhálón legtöbbet alkalmazott tartalomkezelő rendszer, melynek segítségével weboldalt hoztak létre. De mégis mi kell ahhoz, hogy saját céges weboldalunk legyen viszonylag olcsón? Végigvesszük, hogy miket kell elvégezni a weboldal létrehozásához. 1 regisztrálni kell,…..
2017 óta a piacon stabilan jelen lévő vaskereskedés megnyitotta vaskereskedését. Komoly külföldi öntödei hátterünk biztosítja vevőink minden igényének gyors és minőségi teljeskörű kiszolgálását. Egyedi igények és anyagok rendelkezésre állását is. Vállalatunk fő tevékenysége, széleskörű acél…..
Évente rengetek lakossági klíma kerül felszerelésre, nem beszélve az ipari teljesítményű légkondícionáló berendezésekről. Rengeteg klímaszerelő telepít számtalan típust, pedig egyes gyártók készüléktípusain belül is sok eltérő funkciót tudnak a modern klímák. Jobban járunk, ha kikérdezzük a…..
Mi is az a termosztatikus radiátorszelep? A radiátorszelepre szerelt termofej (ennek a segítségével állíthatjuk be a szoba hőmérsékletét) csak addig áramoltatja a fűtővizet a radiátorba amíg a helység el nem éri a beállított hőmérsékletet, ezután elzárja a fűtővíz útját. Amikor a helység…..
Pár évvel ezelőtt, amikor kertes házba költöztünk a panel lakásunkból, akkor minden a garázsunkban landolt. Rengeteg kartondobozba csomagolt holmink volt, amit apránként vittünk be a házba és kerültek a helyükre a holmiaink. Közel két év elteltével azt vettük észre, hogy a garázs nem más, mint…..
Egy korábbi megkereséskor az ügyfél az autójára szeretett volna egy alkatrészt 3D nyomtatni. A fényszórómosójának a burkolatát szerette volna lecserélni. Már kész 3D modellekkel érkezett, így nem volt más dolgunk, mint kinyomtatni. Az ilyen megrendelések nagyon gyorsan teljesíthetőek, 1-2 munkanapon…..
Kültéri lépcső építését tervezed de vannak még kérdéseid? Ebben a cikkben a kültéri tégla lépcsőkkel kapcsolatos legfontosabb témákat boncolgatjuk. Milyen típusú kültéri lépcsők vannak? Mire figyelj a tervezésnél és hogyan kell kivitelezni? Milyen szaktudás szükséges hozzá? Tippek…..
Vízszintes gyepszegély vagy viacolor lerakása? Mi a különbség? Elhagyható a szegélyezés? Előnyös vagy szükséges? Mi alapján válasszunk? Milyen szaktudást igényel a lerakása és hogyan kezdjünk neki? Mire kell odafigyelnünk és mik a buktatók? Tippek, praktikák és tévhitek érthetően. Ha térkő lerakását…..
Megérett a tetőcserép arra, hogy léecseréljük. Meguntam, hogy egy-egy vihar alatt azon kell morfondíroznom, hogy elmozdul-e valamelyik cserép és lesz-e beázás valahol a plafonon. Évekig próbála az ember igazgatni a tetőcserepet a nyári hőség után a szeptember beálltával jönnek a hűvösebb és esősebb…..
Régi építésű családi házunk van, illetve csak egy része épült régen. pár éve bővítve lett a ház és épült hozzá két terasz is. Amikor készült a bővítés, akkor a tető kialakítása és megépítését követően használt, bontott tetőcserepek kerültek fel a tetőfedés során. Az elmúlt években lakás…..
Vállalkozásunk elsődleges szolgáltatása a konténerszállító teherautóval történő konténeres sittszállítás, a lakossági lomtalanítás és a sitteszsákban történő előkészített zsákos sittszállítás, Miskolc és környező települései. Melyik településekre szállítunk konténert és…..
  Manapság nagy hangsúlyt fektetnek a természetes és az újrahasznosított anyagok felhasználására lakásfelújítás és építkezés során. Korábban a bontott téglát melléképületek, kerítések, kerti tűzrakók, egyéb olcsóbb költségvetésű építkezések során használták elsődlegesen. A felhasználás függött a…..
A válasz roppant egyszerű! Úgy gondolom ez a kép többet mond el ezer szónál én mégis megpróbálom összefoglalni. Akinek klímája van, az tudja már, hogy a beszerelést követő hetekben élvezzük a klíma nyújtotta komfortérzetet, amelyet a lakásunkba, vagy családi házunkba a nyári meleg napokon nyújt…..
Szerintem elég sokan szembesültünk azzal a helyzettel, hogy valamilyen okból konténert kellett rendelnünk. Az ok lehet az, hogy valaki megörököl egy ingatlant és az ott található, számára már értéktelen kacatot és bútorokat szeretné elvitetni. Vannak a családi házzal rendelkező tulajdonosok, akik…..