Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KonVerzió

29 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az azonnali.hu a mai napon közzétett egy véleménycikket, amelyben a fő gondolatfüzér lényege az, hogy a gyermekvállalás rossz a bolygónak, előnytelen a társadalomnak, kilátástalan jövőt eredményez és amúgy is. Itt megtalálható, mindenkit arra biztatok, hogy hideg fejjel olvassa el és maradjon nagyon…..
KonVerzió Fenyegetések 2021.02.01 09:58:17
Tudom, minden hasonlat sántít. De Müller Cecília országos tisztifőorvos asszony és a Kárpátalján élő magyarok fenyegetése véleményem szerint egy tőről fakad. Aki fenyeget, az gyáva. Aki fenyeget, az kétségbeesett. Aki fenyeget, az elsősorban önmagával nem tud békében élni. Aki fenyeget, az minden…..
Nobel-békedíjra jelölik a BLM mozgalmat. Jól olvassátok, nem csalás, nem ámítás! Mondjuk Obama anno meg is kapta. Tudom, nem kellene meglepődni, de néha olyan jó érzés! *Random betelefonáló a Nobel-díj bizottság antifasiszta&gendertudós ügyfélszolgálatán (nyomja meg az 1-es gombot): -Itt…..
Tanácsaim ellenzéki oldalaknak és hozzászólóknak:  De ez nem is magyar. Korea? Ez most komoly? Hát ott még írni sem tudnak... Lőrinc építi? Vagy neki gyártják majd az akksit? Tiborcznak? Mennyit fog fizetni? Éhbérért fognak itt alkalmazni mindenkit, akik aztán megfulladnak az akkumulátorsavban…..
A Kontra szemlézte, miszerint Joe Biden jogász csapatában helyet kap egy kedves hölgy, aki egykori egyetemi értekezésében állítja, hogy a melanin (értsd a bőr pigmentációját okozó szerves vegyületek gyűjtőneve) Son-Gokut megszégyenítő fizikai és mentális képességgel ruházza fel az azt nagy dózisban…..
Mindegy, azért hiányozni fognak. Ki fogja így főzni a kávét, meg takarítani a kantint, ameddig a magyar rendőrök és határőrök védik a hazát?  Még csak annyit, hogy valaki nem vonul be helyettük? Mert ahogy látom az ellenzéki megszólalásokból, igény volna rá.....
Igen, tudjuk. Meg a színháznak is, meg a filmnek is, ugyebár. Meg magának a komplett kultúrának is, mármint annak a részének, amibe Majka nem igazán tartozik bele. Megtennék akkor ezek a személyek a kedvemért, hogy erről szólnak a tengerentúli Kollégáknak is? Például kezdhetnék Lady Gagával meg…..
A legelső bejegyzésemben utaltam rá, hogy hiszek a párbeszédben. Hiszem, hogy meg kell próbálnunk szót érteni, mert egy országban élünk, egy nyelvet beszélünk, "egy vérből valók vagyunk". Ma egy kedves követőm azt kérte tőlem egy jobboldali véleményvezér bejegyzése alatt, hogy kommentáljam a 24.hu…..
Adott egy, a húszas éveiben járó, budapesti születésű, kiskamasz kora óta életének nagy részét a belvárosban töltő, önmagát társaságban jól érző fiatal. Ez volnék én. A fentiek közül valószínűleg egy is bőven elegendő lenne, hogy O1G-s legyen a profilképem Facebookon, palacsintát vigyek az SZFE-s…..
Vagy a FedExnél, tökmindegy. A lényeg, hogy most már teljes a matricásalbum! Az embernek meg mintha az lenne a megérzése, hogy ez az egész Indexbeszántós sztori barom(m)éterestül, kivonulóstul, nincsmásikostul cakkumpakk egy óriási nagy színjáték volt...
Ez lehetséges, ha a mutató az agyzsír-százalékra utal! https://bit.ly/3pkaPxl..
KonVerzió Cserebere  2021.01.25 11:27:00
Nem értem, hogy Philip miért nem érti az újbeszélt. Ennek a Dobrev idézetnek minden szava igazság, csak a "bizalmának" szót kell "borzalmának"-ra cserélni és máris minden értelmet nyer!  KonVerzió ott segít, ahol tud!…..
Tényleg? Tényleg! Saját kezűleg Kásler fog vele legózni? És ezt le is írtátok? Féldemens? Oké, de azért a nevét igazán vállalhatná szerzőként, aki ezt állítja róla. "Kultúra" rovat? Világosan beszélünk? Egyben ezúton szeretném jelezni a világ összes régészének, hogy…..
Akkor nézze meg az ATV Civil a pályán-műsorát! Gyors hatás, 100% hatékonyság! Figyelem! Nagy dózisban epilepsziás rohamot, az agysejtek irreverzibilis pusztulását és a televízió/monitor mechanikai sérüléséből adódó meghibásodását, törését okozhatja! Ne alkalmazza 10 percnél hosszabb…..
Lehet, csak az az apró bökkenő, hogy le is tiltanák azonnal. Legalábbis - látva, miként viszonyulnak a tech-óriások az igazsághoz - elég alapos erre a gyanú. Attól, hogy valami trendin hangzik, még nem biztos, hogy igaz is!..
Mi várható most "nincsmásikvalóság"-univerzumban? A teljesség igénye nélkül a tippjeim: Mennyiér'? Kui prodeszt, ugye értitek, na ugye? Mészároslőrinc építi-e a raktárakat? Tiborcz meg bele a világítást, de az is gagyi és drága. Valakit gyíkká változtatott, de már elmúlt. Mennyit vettek…..
KonVerzió Napi nemértem-rovat 2021.01.25 10:13:48
Ma éppen azt nem értem, hogy miért van az, hogy leginkább azok ellenkeznek a koronavírus oltás ellen (értsd: bechipelés, nyilván), akik még azt is képesek megosztani a kötelező "Csodás napot kívánok" bejegyzés után, hogy milyen konzisztenciájú exkrementumot okozott a tegnapi tojásos-csilisbab…..
Ez is csak nézőpont kérdése. Vágó István például egészen a DK-ig süllyedt. Az azért határozottan nagyobb amplitúdó... Ha elfogadtok amúgy egy véleményt erről egy biomérnöktől: fogyasszatok elegendő, sőt, ellenőrzötten akár magas dózisban is vitaminokat, de az azért nem véd meg a…..
"-Ja és az új tulajdonos a Nimfas Corporation. - Főnök, ki az a Corporation? - Bunkó vagy, Bugsy!"  https://bit.ly/3a3R32X Remélem, ez most komoly, mert viccnek azért durva lenne!..
De azért azt nyilván ők fogják megmondani, hogy „nincsmásikvalóság”-földön mik a valódi járványügyi adatok, hogyan kellene kinéznie az oltási tervnek, továbbá melyik a jó- és melyik a rossz vakcina. Ja, egyébként a kutatócsapatnak hatalmas gratuláció, ezeket a kutatásokat ugyanis olyan…..
Bevallom töredelmesen, a külpolitika nem a legnagyobb erősségem, ahhoz pedig végképp nem tartom magam kellően felkészültnek, hogy az amerikai politika mélységeibe belevessem magam. Így Donald Trump elnökségét sem figyeltem olyan árgus szemekkel. Kicsit ugyanabba a hibába estem - ti. a…..
 Nem igazán lehet ezt megérteni. Egyrészt állítják, hogy nincs pénz, de azért egy plakátkampány belefér. Kárhoztatják az előző városvezetést, miközben maguk is úgy nyilatkoznak, hogy " az előző városvezetés olyan szerződéseket kötött, amelyek lehetőséget adnak rá, hogy köztájékoztatási célra…..
A reggeli sokk oka, hogy Magyarország Külügyminiszterének profi stábja van és nem egy Dunakeszi-gyártelep környéki egykori TSZ hízlaldában készülnek a bejelentkezései és riportjai. Szeretném jelezni, hogy Joe Biden beiktatásán a komplett Hollywood-i álomgyár ott lesz, szerepet vállal,…..
Mi vagyunk azok, akik sohasem adjuk fel. Álljunk hát készen most is! Mi vagyunk azok, akik megerősödünk a kudarcokból, de akiket nem gyengít a győzelem, mert tudjuk, ki adja a győzelmeket és ki engedi a kudarcokat. Forduljunk bizalommal Istenhez most is! Mi vagyunk azok, akik képesek…..
Ha Kálmán Olga a DK főpolgármester-jelölt jelöltje és kommunikációs vezére és Mr. Gerison tanácsadója, az maga a szabadság és megvilágosodás. Ha egy patrióta, szintén tapasztalt és tehetséges sajtós lesz oktató, az maga a szívroham-sztrókkal és a szellemi dögkút. a duplagondol-művészete még mindig…..