Regisztráció Blogot indítok
Adatok
László Jakus

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus U23-as csapatának egyik legnagyobb reménysége, Nicolò Fagioli nem a zebracsíkos mezben, hanem kölcsönben a Serie B-ben szereplő Cremonese játékosaként tölti a szezont. "Nicolò Fagioli és a Juventus útjai hat szezont követően átmenetileg elválnak egymástól. A 2001-es születésű középpályás…..
Adrien Rabiot a Juventusnál tervezi a jövőt, s elárulta, két esztendővel ezelőtt a most frissen kinevezett Massimiliano Allegrinek is volt szerepe abban, hogy a torinói klubot választotta. "Két évvel ezelőtt azért is igazoltam a Juventushoz, mert tudtam, hogy ő az edző." - mondta a francia…..
A Szuperliga létrehozását bejelentő 12 klub kilépett az Európai Klubszövetségből (ECA), s így természetesen a Juventus elnöke, Andrea Agnelli is lemondott a szervezetben mindeddig betöltött elnöki pozíciójáról. A most megalakuló új szervezet elnöke a Real Madridot irányító Florentino Pérez lesz, míg…..
Olasz sajtóértesülések szerint Massimiliano Allegri azt javasolta egykori munkaadójának és barátjának, Andrea Agnellinek, hogy a csapat érdekében engedje el a klub Cristiano Ronaldót. A La Repubblica számolt be a mester által adott tanácsról, és állítólag a mester ezt távozása előtt adta az…..
László Jakus 2021.04.13 16:51:44
@Juventino86: Osztom azon véleményed hogy Ronáldo fantasztikus játékos de őt a Real 2009 ben vete meg míg az első BL gyözelem csak 2014 ben jött és ez után is folyamatosan fiatalokkal bövíteték a csapatott Ronáldó mellé. Nem ő a kiváltó ok amiért nem megy vagy búsba vagyunk kötve 100 % ig nem építünk fiatalokra ha meg jól megy nenik egyböl eladjuk öket. Számunkra elengethetetlen egy irányító kp aki stabil és nem sérülékeny. Ami a pénzt illeti ahogy ez a fociban van ha adsz egy játékosnak magas fizut a többi is vérszemet kap és magasabb fizut akar. Ha teljesítmény függő lenne a fizetésük akkor biszton merem állítani több elánt látnánk a pályán. De ez a év mind pénzugyileg és sport szempontbol bukta. Gyonge edzo, gyonge vezetöség és a csapat sok tagjára igaz. Kérdés csak az ki az aki megvenné és fizetni is tudná Ronáldót. Mert szerintem max 3-4 csapat aki ezt pénzügyileg be is tudná válalni de akarat szempontjábol már lehet hogy 0.
Igencsak megkérdőjelezhető források arról számolnak be, hogy Zinedine Zidane komolyan gondolkodik a váltáson, és kész elhagyni a Real Madridot a szezon végén. A francia mester az elmúlt szezonok egyik legsikeresebb edzője európai porondon, azonban mindeddig nem volt hajlandó elkötelezni magát a…..
A Tuttosport állítása szerint a Bayern München érdeklődik a Juventus középpályása, Rodrigo Bentancur iránt, s cserébe Leon Goretzka érkezhet a torinói klubhoz. A torinói székhelyű hírforrás szerint a bajor klub szemet vetett a Juventus középpályására, aki a szezon során nem mutat jó formát, s…..
A Juventus alelnöke, Pavel Nedvěd határozottan kijelentette, hogy a klub Andrea Pirlóval és Cristiano Ronaldóval tervezi a jövőt, azonban nem adott határozott választ Dybala jövőjével kapcsolatosan. "Pirlo a Juventus edzője, s az is marad, ez százszázalékosan biztos." - mondta Nedvěd a DAZN…..
A La Repubblica értesülései szerint a Juventus sajnos nem álmodozhat Jürgen Klopp vagy Pep Guardiola kinevezéséről a csapat élére, mivel nem állnak rendelkezésre a pénzügyi források, ezért a Gian Piero Gasperini, Simone Inzaghi és Luciano Spalletti alkotta hármasból fog választani az Öreg…..
László Jakus 2021.03.23 11:21:07
@JeetTrader: Teljesen egyet értek . Elkezdtunk egy fiatalítási projektett ami kell egy két olyan idossebb de nem túlkoros irányíto aki a fiatalokkat mozgassa. A védelem megvan és szürő játékosok is vannak de irányíto és befejező( Ronaldon kívul) nincs.
Edző : Hát itt felsoroltak közül max Alegri de ő se tudna fiatalokkal dolgozni. Ronáldó is a fejére nőt. és Chiesaval is gondhjai lennének. Ronáldo esetében pl Zidan nem az a karizmatikus de szerintem a legjobb irányíto a partvonalon és ugy rakta ossze a csapatott hogy az mukodjon . (néha kicsit a szerencse is nekik játszott )
Pénzügyi igazgató: Jelenlegi anyagi helyzetben ami kellene egy ügyes Igazgató ( Chilellini mesteri diplomálya van kozgazdászatból) kihozni a maximumot kevés pénzből.
Sport és játékos igazolások. ez a nagy kérdő jell???? Bisztos van a piacon jobb Patricinél.
Nedved hát nekem már megy a idegeimre a kirohanásai és talán ezért is allnak igy hozzánk a bírók is.

Visszanéztem a régi eredményeket Conte 102 pontot szerzet a bajnokságban de EL döntő nem jött össze és a BL is szar volt erre jött Alegri és ott voltunk a BL döntőben.
A Juventus mostantól teljes gőzzel a bajnokságra koncentrálhat, s nem engedhet meg magának több pontvesztést, amennyiben életben kívánja tartani bajnoki álmait, hiszen az éllovas Inter pillanatnyilag tíz pont előnnyel vezeti a versenyt. Andrea Pirlo keretébe visszatérhetett a koronavírus-fertőzését…..
A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Juventus már a középkezdés után hátrányba került Rodrigo Bentancur durva hibája után, s gyakorlatilag mindvégig gyenge teljesítményt nyújtott Portugáliában. Federico Chiesa kései idegenben szerzett találatának köszönhetően azonban a torinóiak…..
A vörös ördögöket az elmúlt nyár óta számos védővel hírbe hozták, és több játékos felmerült a Juventus kapcsán is, például Raphaël Varane, Sergio Ramos és David Alaba. Jelenleg azonban egyik tekintetében sem jutnak előrébb az United képviselői, ezért felmerült, hogy a manchesteri klub leigazolná a…..
A szombat esti Juventus-Lazio mérkőzés 3-1-es győzelemmel zárult, ám a hazai csapat igencsak gyengén kezdett, és hamar hátrányba került Joaquín Correa találatát követően, amelyet azonban Adrien Rabiot pompás lövése, majd Álvaro Morata két gólja követett. „Rosszul kezdtük a meccset, és egy gyenge…..
A Juventus a Lazio együttesét fogadja a bajnokság huszonhatodik fordulójában, azt a csapatot, amely az utóbbi évek során több alkalommal is feladta a leckét a zebramezeseknek. A tabellán a rómaiak közvetlenül az élmezőny mögött állnak, s még versenyben vannak az európai kupaindulást biztosító helyek…..
László Jakus 2021.03.06 21:44:14
@DelPiero2: kösz az infót igazat adok hogy legyen már a csapatok által is pontozva a bíró meg a Var bíró mert ő mindent lát és bedolyasolhassa a mecsett.
László Jakus 2021.03.06 21:50:00
@DelPiero2: hát ezzel nem igazán doptal fel. De a bíró nem rúg gólt csak nem adja meg.
László Jakus 2021.03.06 23:10:10
@DelPiero2: ez igaz ott ha 0:2 lementünk volna a pályáról tiltakozás képen akkor se történt volna semmi max 0:3 rá kontumaljak de akkor észre vette volna mindenki mit művelt a bíró velünk. De ez már mult előre és győzni
Az olasz ügynök, Vincenzo Morabito szerint megfelelők a körülmények a Juventus középpályájának a megerősítésére, közben Adrien Rabiot is a City látómezőjébe került. Az olasz ügynök a Tuttosport munkatársának beszélt az esti Juventus-Lazio párharc előtt. „Nem vagyok az ügynöke, de szerintem ez a…..
László Jakus 2021.03.06 15:52:40
@Rikoo: elhiszem de mostanában Bentacur igen sokat ront és ez csak az ellenfél malmára hajtja a vizet. Igy a megszerzett labda nem sokat ér. Nem a védekezéssel van gondunk mivel a legkevesebb gólt kaptunk a ligában inkább a támadás a probléma és ez a két játékos nem ebben jeleskedik. Ezért mondom nekünk egy irányító kell mert a védelem a liga legjobbja.
A Juventus és a Manchester United képviselői a nyáron várhatóan többször is egymás kezébe adhatják a kilincset több különböző játékos kapcsán. A korántsem a legmegbízhatóbb forrásnak számító Calciomercato értesülései szerint a két csapat árgus szemekkel követi Raphaël Varane madridi helyzetét,…..
László Jakus 2021.03.03 16:08:54
@szauerb: olasz liga Morata 5 gól 7 gólpassz De Paul 3 gól 5 gólpassz Calhanoglu 1 gól 8 gólpassz . Valaki aki kiszolgalna a csatarokat. Chiesa
7 gól 5 gólpassz. A tegnapig mecs apropojara dejan jobban odafigyelne a final paszra legalább 3 gólpasszal dicsekedhetett volna mivel fijatal rá kell összpontosítani és értékes játékos lehet. Aouart 4 gól 4 gólpassz francia liga
A Juventus számára nagyszerűen indult az új esztendő, azonban február közepére megtorpanni látszik a csapat. Az Olasz Kupában ugyan biztosította helyét a fináléban, de a bajnokságban 1:0-ás vereséget szenvedett, a nem éppen kirobbanó formában szereplő Napoli otthonában, majd a csapat értékelhetetlen…..
László Jakus 2021.02.22 21:33:08
László Jakus 2021.02.22 22:53:28
@bartender: igaz Fagioli több lehetőségett kellene adni neki üdítően játszott közepet. Régen soha meg se fordult hogy ilyen meccsek előtt izgulni kellett volna a győzelemért .
Andrea Pirlo nem aggódik annak ellenére, hogy a Juventus nehéz időszakon megy keresztül, ezt jól mutatja a Napoli és Porto elleni két vereség. „Fontos mérkőzés következik, hogy folytathassuk az utat a bajnoki cím felé. Nehéz meccs lesz, mivel a Crotone nem jó pillanatokat él meg, ennek ellenére a…..
László Jakus 2021.02.22 12:53:54
@Attilio79: egyetértek veled . Nem kell annyira zokon venni hogy nem nyerünk zsinórban 10 bajnokságot mivel az egyed uralmuk alatt szenvedtunk Európában idehaza nem volt konkurencia aki erősebbé és motivaltabba tegyen. Most el kell indulni egy ujj úton hogy újból mi legyünk a bajnokok. A sok gyönge kritikát meg nem kell figyelembe venni mivel vannak itt olyan akik csak grundfocit játszottak életükben és a szemleletuk is így jön le.
Andrea Pirlo számára nem könnyű ez a szezon, mivel sokszor kényszerhelyzetben találja magát a mester a kezdő tizenegy kiválasztása tekintetében, és sokszor a középpálya összeállítása is okoz fejfájásokat. A Juventus jelenleg öt középpályást tud a keretében, akik általában három helyért…..
A csoportkörből csoportgyőztesként továbbjutó Juventus a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában folytatja a küzdelmet a régóta áhított európai serlegért, s szerda este a nyolcaddöntő első mérkőzésére az FC Porto otthonába látogat. Andrea Pirlo 22 fős keretében helyet kapott Leonardo Bonucci és a…..
László Jakus 2021.02.17 20:26:50
@peti78: Ez ügye költői kérdés volt. Mivel nálunk játszott és eladtuk az Evertonnak 30 millió ért. Ez a szomorú.
László Jakus 2021.02.17 20:38:26
@peti78: ez így van és ha már van egy fiatal jó csatarunk nem eladni.
László Jakus 2021.02.17 21:04:04
@peti78: cuadrado sem kellett a Chelsea nek.
Marco Verratti egykori ügynöke a minap elmondta, hogy az olasz középpályás miért nem lett anno a Juventus játékosa, és miért is volt kénytelen elfogadni a PSG ajánlatát. A középpályás 2012-ben a Serie B-s Pescarából igazolt a francia fővárosba, de ez nem ment a legkönnyebben, mivel a játékos…..
Francia forrásokra hivatkozva a Calciomercato arról számolt be, hogy Carlo Ancelotti továbbra is szeretné keretében tudni egykori játékosát, Adrien Rabiot-t. A PSG-ből érkezett francia középpályás mindeddig nem váltotta be az Öreg Hölgy vezetőinek a reményeit, miután nem lett a középpálya…..
A La Stampa érdekes táblázattal, a La Gazzetta dello Sport pedig rövid elemzéssel szolgált a támadók idei teljesítménye kapcsán, és ezek az adatok elég jól mutatják, miért is tűnik egyre távolibbnak a sorozatban tizedik scudetto a Juventus számára. A bajnokság leggólerősebb játékosa jelenleg…..
A Juventus újabb komoly erőpróbára készül, hiszen az új évben nagyszerű formába kerülő zebramezesek kora este a Napoli otthonában próbálják begyűjteni az újabb három bajnoki pontot. Andrea Pirlo 22 fős keretének hiányzói Arthur Melo, Paulo Dybala és Aaron Ramsey lesznek. A két csapat első bajnoki…..