Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frau Rindfleisch

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Svédországról elsőként a jóléti rendszer (és a magas adók) jutnak az ember eszébe, pedig van egy csomó praktikus dolog, amit nem árt tudni, mielőtt az ember úgy dönt, nekivág északnak. Most a svéd kormányzati oldal (érdemes megnézni, milyen designt dobtak össze...)…..
Szomorú fordulatot vett az MSZP-n belüli küzdelem. Mesterházy Attila, érzékelve, hogy másfél éves tevékenysége nyomán a párt tapodtat nem lépett előre, döntő lépésre szánta el magát. Immár úgy gondolkodik, mint Orbán Viktor: a Fidesz elnöke bezáratná Gyurcsányt, ő meg…..
Frau Rindfleisch 2013.11.28 17:06:32
Remek ötlet, hogy a társasházakban lakókat havonta egyszer fel kell keresnie a közös képviselőnek, és tájékoztatnia kell őket, a rezsiharc aktuális állásáról. Ezen az úton nem állhatunk meg, nertársak! A buszvezetőknek legyen kötelességük minden ötödik megállóban…..
Frau Rindfleisch 2013.11.25 23:32:09
Ertsey Katalin LMP-s képviselőnő néhány egyszerű kérdést tett fel július végén Balog Zoltán EMMI-miniszternek "Miféle családbarát kormány az, amely éhbéren tartja a bölcsődei dolgozókat?” címmel.   Balog ugye nemrég reagált a bölcsődei dolgozók levelére, tegnap…..
Fészbúk-csatába keveredett dühös előfizetőivel a Digi, miután szó nélkül kidobta az összes Discovery csatornát a kinálatából. Naiv ügyfél kommentjét még sikerült kitörölniük, azóta azonban elárasztották az oldalukat a panaszosok. A Digi (még azt az egy nagy betűt se…..
Bár Málta nem látszik, higgyétek el, ott még nálunk is kevesebb nő van a parlamentben. via: VH ..
Frau Rindfleisch 2012.09.19 15:51:20
Szőcs Géza kulturális államtitkár június 13-án, szerdán lemondott posztjáról. Balog Zoltán EMMI-miniszter még aznap bejelentette, hogy az NKA-t tavaly ősz óta irányító L. Simon Lászlót, a Fidesz országgyűlési képviselőjét, az Országgyűlés kulturális bizottságának…..
Figyelem! 2012-ben Magyarországon a NAV megtehei, hogy nem adja vissza egy magánszemély számítógépét annak teljes adattartalmával együtt azzal az ürüggyel, hogy lejárt rajta egy 7 130 Ft-os program legálisan feltelepített próbaverziója. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal szerint…..
A HírCsárda összeszedte az interneten kerengő pletykákat a sorozat állítólagos nézőjéről. Férfi? Nő? Egy baseballsapkás emu? Összegző cikkünk egyik apropója, hogy legutóbb a budapesti Kálvin téren látták, amint 12 gombóc fagyit tuszkol egy hátizsák oldalzsebébe. A szám…..
Ebben az évben három szólistát láttam a Budapesti Fesztiválzenekarral. Az időrendi sorrend nálam fordított tetszési sorrend: az időben első az Arkagyij Volodosz helyére beugró, és Brahms II. zongoraversenyét játszó Antti Siirala tetszett a legkevésbé - igazából…..
Filmdroid TOP 10 Johnny Depp filmek 2012.05.12 12:30:00
Az elmúlt két hét Johnny Deppről szólt, előbb fiatalkora kultikus tv-szerepét a 21 Jump Street-et filmesítették meg, amelyben egy rövid cameo erejéig feltűnt. Ezen a héten következő Tim Burtonnel közös filmje került a moziba. Az Éjsötét árnyék a nyolcadik együttműködése a…..
 http://www.youtube.com/watch?v=6SwAsc1w4-g..
Frau Rindfleisch 2012.04.24 14:09:09
Vérlázító, hogyan próbálják elfojtani a vlilág egyik legtermészetesebb testnedvét a jofoság.hu hirdetési oldalon. Nem tiszta, hogy az ingyenességgel volt-e problémájuk, mindenesetre az anyatej nem engedélyezett termék. Jól is néznénk ki, ha bárki csak úgy…..
A Magyar Televízió a közmédia új rendszerében kiemelten figyel arra, hogy minőségi, pártatlan, naprakész és az állampolgárokat mindenben kiszolgáló hírszolgáltatást nyújtson. Munkatársaink szakmai felkészültsége, elhivatottsága a garancia arra, hogy nézőink mindig…..
Subba AZORI PISZKOS 12 2011.12.07 10:14:00
ahogy a Blikk is megírta!..
Frau Rindfleisch 2011.12.07 19:17:10
Rövid időn belül Matolcsy és Debreczeni könyve után ez már a harmadik könyv, ami a poszt témájául szolgál, de ez a történet is csodálatos - a maga módján. Megjelent Gereben Ágnes ízléses borítóval megáldott könyve: Mong Attila azonban nem átallott kitenni egy…..
(Frissítés: Mutatnám az Auchan ügyvédjének. Szép szakmai gyakorlat lehetne neki...)(Frissítés: Az általam igen kedvelt FentésLent blog frappáns válasza olvasható egy vörösbegy nevében az Auchannak.)Az Auchan újabb ocsmány támadása egy lápvédő ellen Természetvédelmi…..
Kezdjük egyből egy szemléltető ábrával, hogy be tudjuk lőni, hogyan is mennek nálunk a dolgok. Ha van egy aranyos, nagyfülű tacskód, meg egy 30 millió vitorlásod a Balatonon, melyik után kell adót fizetned? Logikus? Ésszerű? "Minden kutyára szükség van az…..
Egy szegedi szoláriumszalon büntetést kapott az Artisjustól, mert a háttérben szóló rádió után nem fizette be a jogdíjat. Nem, ez nem valami hülye április elsejei vicc, ez egy valós hír.Megbüntetett egy szegedi szoláriumszalont az Artisjus, Magyar Szerzői Jogvédő Iroda…..
Sejtettük, hogy Muri Enikő bőrgatyába bújtatott tompora illetve az azzal kitakart (?) vagy optikai csalódás miatt láthatatlan (?), esetleg veszett gyorsan a színpadra pattanó (?) táncosnő ekkora vihart fog kavarni kedves olvasóink körében, pedig de. 328 komment jött a posztra, java…..
A külön bejáratú űrállomásokat felépítő német masztodonok nyüzsgő standjai után olyan érzés volt felmászni a hatos csarnok másodosztálynak számító első emeletére, mintha egy féregjáraton át a Hungexpóra keveredtünk volna. Néhány szemüveges lézengő alkalmazott, pár…..